inzerce, prodej, prodám, bazar

Instax mini 8

Kategorie: Analogové fotoaparáty

Prodávám světle růžový Instax značky FujiFilm z důvodu nevyužití. Foťák je stále v kvalitním stavu, všechno funguje jak má. Jediná vada jsou drobné oděrky na straně objektivu (viz foto).

Prodávám bez baterií a náplně s fotopapírem.
Preferuji odeslání přes zásilkovnu nebo poštu.
Instax mini 8
Podobné inzeráty
Fujifilm Instax Share Mobile Printer - RARITA + 1000 fotek
Prodám uuuuplně raritní tiskárnu na instantní fotky typu Instax je to uplně první typ ještě než se tomu řikalo Instax :-))) dělá barevné fotky 5x9cm super retro design a hlavně přidám cca 1000 fotek v ceně! to vám myslím docela vydrží na dlouho ;))) funguje přes infraport testoval jsem to cca před dvěma lety, teď už na to nemám telefon, ale fungovat by to normálně mělo
Prodám Instax mini 8
Prodám Instax mini 8 světlé růžové barvy, minimálně používaný jako nový. CENA- 1000kč
Červený fotoaparát Instax mini 70
Prodám červený fotoaparát Instax mini 70. Je plně funkční a ve velmi dobrém stavu, bez poškození. Fotoaparát je vybaven bleskem a zrcátkem pro focení selfie. Prodávám v neoriginální krabici. Cena je uvedena bez poštovného. Poštovné činí 80 Kč - Zásilkovna, přes jiného přepravce NEZASÍLÁM. Osobní předání možné v Olomouci - Neředíně. Zaslání na dobírku není možné. Děkuji za pochopení. Podívejte se i na moje ostatní nabídky.
Instax mini 9
Nabízím bílý (světlounce šedý) Fujifilm instax mini 9, jako nový, použit jen na 10 fotek (jeden film). Filmy nutno dokoupit, jinak s krytkou i obalem a poutkem. Pouze osobní předání, žádné doručování dopravními službami. Pište na mail.
Instax mini 9 + snímky
Krásný fialový instax mini 9 v limitované edici, super stav. Použitý pouze na jedno odpoledne na svatbě. Včetně barvených filtrů a baterek. Obsahuje také 40 snímků, kupované v červenci 2022, stále v záruce. PC 1590 Kč + 900 Kč za snímky.
Instax mini 50s
Prodám Instax mini 50s z důvodu nevyužití. Žádné vady, krásně fotí. V ceně započítáno i poštovné.