inzerce, prodej, prodám, bazar

Integralni helma Airoh

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám helmu, nákup v MotoVšem Jesenice u Prahy 19.3.2022, měl jsem ji na dvou vyjížďkách - bohužel se mi neosvědčila úplně dobře s dioptrickými brýlemi, které občas nosím, v prodejně se zdálo být všechno OK. Barva - reflexní zelená, velikost "L". Skoro plná záruka, kompl. příslušenství (uchycení kamery atd.), pinlock. Originál doklad k dispozici. Dohoda možná!!

Více na: ©
Integralni helma Airoh
Podobné inzeráty
Helma Nzi eurus 600 stříbrná vel. XS
Prodám helmu na motorku zn. Nzi eurus 600 stříbrná barva, vel. XS Používaná 3 sezóny, ale v dobrém stavu, vše funkční. Integrální helma na motorku s polykarbonátovou skořepinou. Integrální helma je vybavena nemlžícím se hledím s úpravou proti poškrábání. Plexi integrální helmy se otevírá fázově. Integrální helma má vyjímatelné a pratelné polstrování.
Airoh Leox, velikost L
Integrální helma Airoh Leox. K helmě jsou dvě plexi - zrcadlové a čiré (nikdy nepoužité). Helma ve velmi pěkném stavu minimum kosmetických vad, plexi také bez škrábanců. Velikost L
Zánovní helma IXS HX 215 Curl
Prodám zánovní helmu IXS HX 215. Velikost M 57/58, hmotnost 1500g. Bezpečná integrální helma, vyrobena z odolného polykarbonátu s odepínacím interiérem, který lze prát. Helma má čiré nemlžící se hledí s Pinlock® systémem - spolehlivý způsob jak udržet nejlepší viditelnost. Hledí lze snadno vyměnit. Před hledím je umístěna integrální sluneční clona, kterou lze sklápět dle potřeby. Helma je vybavena bezpečnou a pohodlnou přezkou Fidlock®. Uzavíratelné větrání na čele a bradě (chránič dechu, prachový sáček). Helma je jako nová, na hlavě dvakrát.
Helma na motorku Airoh pit one
Prodám tuto helmu značky Airoh Pit one veliosti L (59-60 cm), helmá má známky používání viz. foto, helma má i sluneční clonu, k helmě dám i vak na helmu.
helma airoh S
helma airoh velikost S 55-56 , helma ma i slunecni slonu
Moto helma Shark Spartan Carbon TOP STAV
Minimálně použitá. Kosmetické vady téměř žádné. Ještě se nestihla ani vymáčknout vevnitř. Zakoupena 1.6.2021 - stále v záruce S přítelkyní jsme si pořídili stejné helmy. Já tu svou otestoval při autonehodě. Obstálá střet s autem a zachránila mi hlavu. Jelikož je motorka KO tak prodávám druhou helmu která je naprosto v pořádku. Přítelkyní jezdila pouze jako spolujezdec a to ještě velice zřítka. Helma v záruce materiál skořepiny: Carbon/kevlar nastavitelný ventilační systém zajišťující dokonalé větrání a maximální odvod vlhkosti velikosti skořepiny : S bradový deflektor maximálně snižující hluk uvnitř přilby proměnlivá tloušťka hledí odstraňující optické zkreslení čiré hledí MaxVision s úpravou proti poškrábání a Pinlock fólií interiér Easy-Fit uzpůsobený pro snadné použití dioptrických brýlí Bezpečnostní zapínání na dvojitý D-kroužek hmotnost : 1290 g 50 g Uvnitř je vložený PINLOCK 70 Prodávám i další věci na motorku, tak se podívejte na mé další inzeráty. Přilba , helma , moto , motorkářská , integrální helma , integrální přilba