inzerce, prodej, prodám, bazar

Interaktivní chodítko

Kategorie: Chodítka a hopsadla

Chodítko interaktivní – učí děti barvy, zvuky – 10 různých
chrastítek, 10 různých otočných míčků, hudební box, velmi stabilní.
Splňuje nejpřístnější normy EU. Vyrobeno ze zdravotně nezávadného
materiálu.
Velmi zachovalé, málo použité.
Osobní odběr buď Dolní Břežany nebo Praha-Vršovice.
Interaktivní chodítko
Podobné inzeráty
Dětské skládací chodítko Fascol s brzdou, béžové
Chodítko Fascol s brzdou je nepoužité, v perfektním stavu, chybí jedno kolečko ze šesti (foto) – nemá vliv na stabilitu a funkčnost, dá se používat i se čtyřmi kolečky. Běžná cena v obchodech 1600 Kč. Chodítko Faskol pomůže vašemu dítěti v jeho prvních krocích, díky čemuž si rychleji rozvine své schopnosti. Po několika pokusech se bude batole moci pohybovat nezávisle a dostat se kdekoli chce. Pozná okolí z úplně jiné vertikální perspektivy. Taky chodítko můžete využit jako křesílko na krmení nebo funkční stolek na hraní s hračkami. ● Skládací a nastavitelné chodítko. Snadné skladování a přenášení. Dá se nastavit do 5 výšek podle výšky vašeho dítěte. Když chodítko nepoužíváte, uložte ho kamkoli díky jeho kompaktnímu designu, který šetří místo. ● Chodítko s brzdou. K zaparkování chodítka lze použít brzdu. S brzdou může dítě zůstat tam, kde ho chcete mít. Rodiče mohou své miminko i krmit v chodítku, podobném jídelnímu stolu. ● Univerzální tichá gumová kola. Kolečka otočná o 360°. Materiál kola je pryž se silnou odolností proti opotřebení, tichý, nepoškozuje podlahu. Průměr kola je 5 cm. ● Vysoce kvalitní tác a základna chodítka. Tác chodítka je vyroben z bezpečných a netoxických materiálů, snadno se čistí. ● Prodyšné sedadlo a zvýšená zadní opěrka. Síťované sedadlo, pohodlné a prodyšné, snadno se vyjímá a čistí. Díky výšce opěradla 9 cm chrání citlivou páteř vašeho dítěte a je bezpečné a pohodlné. Evropská norma: EN 1273: 2020 Značka: Fascol Maximální nosnost: 15 kg Doporučený věk: 6-18 měsíců Doporučená výška: cca 60-87 cm Velikost produktu: 70 x 62 x 51cm Materiál: Plast + lakovaná hliníková trubka + síťovina Hmotnost: 4,5 kg Osobní předání v Praze, případně lze zaslat i přepravní službou.
PETITE&MARS Chodítko se zvukem Monty Chevron Blue
Prodám modré choditko Petite Mars vhodné od 6m do 15 kg.Součástí chodítka je hudební panel s hračkami který lze jednoduše odejmout. Chodítko lze plně složit. Konstrukce je vybavena pojistkou, která chrání chodítko před samovolným složením. Choditko lze nastavit do třech výškových poloh podle výšky děťátka. Potah choditka lze sejmout a prát v pračce. Choditko má zespodu brzdicky aby nemohlo dítě sjet třeba ze schodů..Choditko je jako nové, parkrat použité, prodávám jelikož už ho nebudeme potřebovat tak ať ještě někomu poslouží.
Dětské chodítko interaktivní Cotoons Smoby
Dětské interaktivní chodítko. Svítí, po vhození barevného kousku do správného otvoru zahraje několik různých krátkých melodií, viz video. Koupeno před 2 lety, používáno 1 holčičkou. Ideální pro dítě, které obchází samo nábytek, aby se postupně odvážilo do prostoru. Chodítku lze zaaretovat všechny 4 kolečka, takže se netočí dítě ho může tlačit a pak když už má větší jistotu a trochu rovnováhy, tak uvolníme kolečka ať se opět točí. To, že bylo chodítko používané, je vidět jen na kolečkách (je vidět na fotkách), jinak jako nové. Vhodné do interiéru i ven na rovný povrch. Bílou interaktivní část lze odebrat, pak je možné tam vozit některé panenky jako v kočárku. Původní kupní cena: 1100 Kč na Šířka cca 40 cm. Výška cca 47 cm. Hloubka cca 46 cm. Osobně na Praze 12. Zaslání Zásilkovnou, PPL nebo Balíkovnou dle sazebníku dopravce (cca 69 - 79 Kč)
Interaktivní chodítko s multifunkčním zvukovým panelem
Prodám 1x interaktivní chodítko s multifunkčním zvukovým panelem. Hračka, která spojuje funkci vzdělávacího panelu a chodítka v jednom. Chodítko podporuje stabilitu a chůzi dítěte a zároveň mu přináší zábavu formou hry. Interaktivní panel v přední části chodítka je odnímatelný a umožňuje zábavu kdekoliv. Kolečka mají nastavitelnou lehkost otáčení. S originální krabicí. Pořízeno v Německu. Minimálně použité. Mám už jen 1 ks (druhé je prodané). Po dohodě možnost zaslat na dobírku, kterou hradí kupující.
Interaktivní chodítko MAJLO TOYS
Interaktivní chodítko značky MUSIC STROLLER by MAJLO TOYS. PC 989,- Kč (vč. dokladu o koupi). Využívali jsme pouze jako chodítko. Piánko funkční (vč. baterií). Lze ho využít jako samostatné chodítko, hudební stoleček pro sedící děti, nebo závěsný hrací panel na postýlku. Panel je vybaven odnímatelným piánkem ve tvaru sloníka, otočnými kostičkami, košíčkem se 3 míčky a spoustou dalších zábavných prvků. V horní části chodítka je umístěn držák, pomocí kterého dítě snadno udrží rovnováhu a nespadne na zem. Kolečka mají protiskluzovou úpravu a brzdu. Ieální hračka pro nauku prvních krůčků.
Interaktivni choditko zebra fisher price
Interaktivni chodítko zebra s pevnou zakladnou pro prvni krucky. Mnoho hracich prvku. Choditko hraje pisnicky a uci deti abecedu nebo cisla atd... choditko nese na par mistech znamky pouzivani. Lehce odrene.