inzerce, prodej, prodám, bazar

investiční zlatý slitek Argor Heraeus 100 g.

Kategorie: Mince, bankovky

Prodám investiční zlatý slitek Argor Heraeus, hmotnost 100 g. Slitek je v nepoškozeném plastovém obalu s výrobním číslem, který slouží jako certifikát pravosti. Slitek byl zakoupen na zlaťá. Platba v hotovosti, osobní předání v Praze. Pro nedůvěřivce: při prodeji si ukážeme OP. Prvotní kontakt přes e-mail, ozvu se zpět. Slevomati nevolat.
zlaté mince, investiční, zlato, slitky, kovy, cihla, cihly, zlatá, zlatý slitek,
investiční zlatý slitek Argor Heraeus 100 g.
Podobné inzeráty
Stříbrný slitek 1kg - Argor Heraeus / Heraeus
Prodám nové 1kg slitky Argor Heraeus / Heraeus. Slitek o váze 1000g z ryzího stříbra z certifikových sléváren podle standardu Good Delivery. Stříbrný slitek je vyražen ze stříbra o ryzosti 999,9 (Heraeus) nebo 999,0 (Argor Heraeus). Doklady o autenticitě (označení výrobce, hmotnost, ryzost, znak výrobce, výrobní číslo) jsou vyraženy na svrchní straně slitku. Stříbro rafinované v Argor-Heraeus odpovídá londýnskému standardu LBMA Good Delivery a slitky jsou tak bez problému přijímány na všech mezinárodních trzích. Slitek je dodáván v plastovém obalu. Preferuji komunikovat přes Signal, Telegram, Whatsapp. Osobní předání Pelhřimov, Praha, Brno, popřípadě zaslání přes zásilkovnu.
1Kg Investiční stříbro Argor Heraeus/ Heraeus / Royal Silver
Prodám Švýcarské slitky z 999,0 čistého stříbra, certifikované švýcarskou firmou Argor-Heraeus, Německé stříbrné slitky z nejčistšího 99.99% stříbra produkované německou firmou Heraeus a a slitky Royal Silver české výroby v exkluzivním provedení. Přidanou hodnotou je dokonalý vzhled a limitovaná edice. 1 Kg Argor Heraeus / Heraeus - 19.000-, 1 Kg Royal Silver - 20.000-, Dokladem autenticity je logo dodavatele - rafinéra, ryzost a váha vyraženy na svrchní straně slitků. Možnost odběru více kusů. Osobní předání po celé ČR . Volejte, pište kdykoliv.
Investiční zlaté slitky - různé gramáže
Nabízím k prodeji investiční zlato - slitky různých gramáží a výrobců - viz seznam: Argor Heraeus SA 5 gramů - cena 8.000Kč Argor Heraeus SA 10 gramů - cena 15.600Kč Argor Heraeus SA 1 Oz - cena 47.000Kč Pamp 20 gramů - cena 30.100Kč Pamp 1 Oz - cena 47.000Kč Ideálně osobní odběr v Lipníku nad Bečvou, případně lze poslat jako cenné psaní, požaduji ale platbu předem + poštovné a balné (150Kč). Všechny zlaté slitky jsou v originál nepoškozeném balení, s doložitelným původem. Inzerát je platný do smazání.
Investiční stříbro Argor Heraeus 1Kg
Nabízím investiční stříbro Argor Heraeus 1kg Nejvyhledávanější a nejprodávanější cihly investičního stříbra. Samozřejmostí je potvrzení o koupi. Zabaleno v ochranné fólii. Certifikováno. Cena 1 kg - 21000 kč Při odběru více jak 5 kg - 20500 kč/kg Osobní předání. Preferuji odběr více kg najednou. Inzerát platí do smazání Stříbro 1 kg Argor Heraeus
Koupím zlatý slitek 1g Argor Heraeus, rok krysy 2020
Koupím 1g zlatý slitek limitované edice Argor Heraeus- lunární série z roku 2020 - rok krysy. Cenu nabídněte.
Stříbrný slitek 1kg
Prodám stříbrný slitek. Osobní odběr. 1kg stříbrný investiční slitek Argor-Heraeus /Heraues (nejlikvidnější), ryzost 999/1000.Platba v hotovosti. Při rychlém a spolehlivém jednání 21.000Kč