inzerce, prodej, prodám, bazar

iPod touch 6 16gb

Kategorie: MP3 přehrávače

Prodám tento zlatý ipod touch, je v hezkém stavu a plně funkční ale baterie je slabá. Je k němu i krabička, nabíjecí kabel a sluchátka.
Osobní odběr nebo zasilkovna, na SMS neodpovídám.
iPod touch 6 16gb
Podobné inzeráty
iPod Touch 6 6G 6. generace 128GB šedý - jako nový
iPod Touch 6 šedý 128GB po 1. majiteli. Používán výhradně doma v doku a ještě velmi málo. Nikdy v servisu. Funkčně 100%, displej 100%. Baterka otestována na výdrž 13 hodin (přehrávání přes kabelová sluchátka, hlasitost 50 %, zapnutá Wi-Fi). Vzhledově jsem našel pouze 1 oděrku cca 2 mm na zadní horní hraně (je víc vidět na fotce než ve skutečnosti). iPod je odhlášený a v továrním nastavení, vč. krabičky (bez kabelu a sluchátek). Navíc přidám ZDARMA nový silikonový obal a 3x ochrannou fólii. Kvůli práci zpravidla nemohu brát telefon, prosím pište SMS nebo e-mail. DOPRAVA - BALÍKOVNA ZDARMA, Zásilkovna dle tarifu. Dobírka pouze při úhradě poštovného předem na účet. Předání osobně Praha Letňany.
Apple iPod touch 1 gen. 8GB- A1213, komplet balení
Prodám Apple iPod Touch A1213 1st Generation 8GB, funkční v dobrém stavu jen menší oděrky od používání. Komplet balení. Kontakt pouze emailem, SMS ne, v případě vážného zájmu můžete volat.
Prodám kryt na Apple iPod touch 3G
Prodám kryt na Apple iPod touch 3G, mám 3ks, cena za ks: 35,- mail: goolee@
Prodám kryt na Apple iPod touch 5G
Prodám kryt na Apple iPod touch 5G, 1ks černý, 3ks červený, 4ks růžový, cena za ks: 35,- mail: goolee@
Apple iPod Shuffle 2 gen
Prodám Apple iPod Shuffle v nalezeném stavu. Nabíječku jsem nenašel a tak nemohu vyzkoušet. Prodávám spíše na opravu nebo náhradní díly. Jedná se o originál iPod, není to žádná čínská náhražka.
iPod Nano 5th (A1320) - 8GB
Nabízím k prodeji iPod Nano 5th (A1320) - 8GB. iPod jako takový je funkční a v pořádku, nicméně baterie je velice slabá, bude ji chtít vyměnit. Přidám originální nabíjecí kabel. Preferuji osobní předání. Zásilkovna/Pošta dohodou.