inzerce, prodej, prodám, bazar

Isopody (stínky) Porcellionides pruinosus

Kategorie: Terarijní zvířata

Nabízím násadu stínek, velmi aktivní a dobře se množící druh menší velikosti. Možné i jako uklízeče do bioaktivních terárií, nebo ke zkrmování.
Isopody (stínky) Porcellionides pruinosus
Podobné inzeráty
Isopody - Stinky
Prodám Isopody - Stinky Zdravím. Mám navíc pár isopodu. Porcellio laevis dairy cow. Orange. Porcellionides pruinosusa- White a jine. Cena již od 1Kč/ks (dle druhu!). (Násada od 12Ks/20Kč) Vhodné na krmení nebo do bioaktivních terárií. I ke šnekum. Kdyby měl někdo zájem. Na dotaz možno i jiné druhy
ISOPODY - Porcellio laevis, Armadillidium granulatum
ISOPODY PRO BIOAKTIVNÍ TERÁRIUM. Nabízím několik druhů ISOPOD: Porcellio laevis "diary cow" Porcellio laevis "orange" Porcellionides pruinosus Armadillidium granulatum Jsou skvělý pomocníci při čištění terária - rozkládají zbytky potravy i odumřelé části rostlin, provzdušňují půdu terária. Lze využít i jako krmný hmyz (velký obsah vápníku). S chovem poradím. Nabízím násady (10 - 20 ks dle druhu) za 100 kč. Osobní předání v obci Želeč nebo Olomouci.
Isopody, švábi, šneci
STÍNKY čističi do terária, krmné Porcellio laevis Dairy cow - 100 Kč/30 ks Porcellio laevis Orange - 100 Kč/30 ks Porcellionides pruinosus powder blue - 70 Kč/50 ks Armadillidium granulatum - 100 Kč/30 ks hobby druhy Armadillidium gestroi - 350 Kč/12 ks Porcellio scaber lava - 250 Kč/12 ks Porcellio ornatus yellow - 350 Kč/12 ks Porcellio hassi yellow - 450 Kč/12 ks Porcellio hoffmanseggi - 600 Kč/12 ks ŠVÁBI Elliptorhina javanica - 150 Kč/10 ks Grompadorhina portentosa - 100 Kč/10 ks Lucihormetica verucosa - 200 Kč/10 ks - adult, při odběru nymf bez určeného pohlaví cena dohodou ŠNECI Rumina decollata - 50 Kč/ks Pleurodonte isabella barbados black - 50 Kč/ks Hadra webbi - 70 Kč/ks Subulina octona brazil - 100 Kč/10 ks Možná i výměna, např. nějaké Cubaris by se mi líbili :-). PROSÍM NEVOLAT, kontakt přes SMS, WhatsApp, Messenger, email. Posílám přes Zásilkovnu, Balíkovnu nebo poštou. Na Slovensko přes Zásilkovnu.
Tropické stínky Porcellionides pruinosus Powder blue - isopo
Malý druh isopod, dorůstá 1 cm, barva dle stáří jedince od šedé do tmavěmodré. Vhodný i do vlhčích bioaktivních terárií (např. se šneky, mnohonožkami ap.) nebo jako proteinové krmivo pro různé druhy ještěrek, žab, želv a podobně. V násadě je 50 ks - mix různě starých mláďat a dospělých, s chovem poradím. Mám mláďata i o od dalších druhů isopodů stínky a svinky, švábů a šneků (kompletní moje nabídka se zobrazí po kliknutí na jméno). Začátečníkům ráda zašlu sepsané rady pro začínající chovatele + podrobnější informace ke konkrétnímu druhu. PROSÍM NEVOLAT, více info e-mailem, SMS, přes WhatsApp nebo Messenger. Posílám přes Zásilkovnu nebo poštou, na Slovensko možná doprava přes Zásilkovnu.
Porcellio laevis Dairy cow - isopody, stínky
Středně velký druh isopod, dorůstá 2-2,5 cm, typická kresba bílá + černé fleky. Tento druh má rád spíše sušší prostředí, nicméně v bioaktivních teráriích snese i vlhčí prostředí. Může se chovat samostatně jako zajímavý domácí "mazlíček", v bioaktivních teráriích (např. se šneky, mnohonožkami ap.) nebo jako proteinové krmivo pro různé druhy ještěrek, žab, želv a podobně. V násadě je 30 ks - mix různě starých mláďat a dospělých, s chovem poradím. Mám mláďata i o od dalších druhů šneků a isopody -stínky a svinky (kompletní moje nabídka se zobrazí po kliknutí na jméno). Začátečníkům ráda zašlu sepsané rady pro začínající chovatele + podrobnější informace ke konkrétnímu druhu. PROSÍM NEVOLAT, více info e-mailem, SMS, přes WhatsApp nebo Messenger. Posílám přes Zásilkovnu nebo poštou, na Slovensko možná doprava přes Zásilkovnu.
Porcellio laevis orange - isopody, stínky
Středně velký druh isopod, dorůstá 1,5-2 cm, dle názvu oranžová barva. Tento druh má rád spíše sušší prostředí, nicméně v bioaktivních teráriích snese i vlhčí prostředí. Může se chovat samostatně jako zajímavý domácí "mazlíček", v bioaktivních teráriích (např. se šneky, mnohonožkami ap.) nebo jako proteinové krmivo pro různé druhy ještěrek, žab, želv a podobně. V násadě je 30 ks - mix různě starých mláďat a dospělých, s chovem poradím. Mám mláďata i o od dalších druhů šneků a isopody -stínky a svinky (kompletní moje nabídka se zobrazí po kliknutí na jméno). Začátečníkům ráda zašlu sepsané rady pro začínající chovatele + podrobnější informace ke konkrétnímu druhu. PROSÍM NEVOLAT, více info e-mailem, SMS, přes WhatsApp nebo Messenger. Posílám přes Zásilkovnu nebo poštou, na Slovensko možná doprava přes Zásilkovnu.