inzerce, prodej, prodám, bazar

IT služby - PC, Windows, Synology, domácí síť

Kategorie: IT, webdesign

Potřebujete poradit s vaším počítačem/notebookem, domácím uložištěm NAS od Synology nebo zoptimalizovat domácí sít?

Konfigurace NAS Synology a domácí sítě.
Zprovozním (nebo pomůžu vybrat) NAS server, zařídím Vaší vlastní doménu, nastavíme vzdálený přístup, zprovozníme služby na NASu, které si budete přát.
Kompletní zálohování Vašich dat, ukládání, sdílení fotek, dokumentů a filmů, vlastní mail server, kalendáře, zálohy kontaktů. Veškeré soubory dostaneme do/z telefonu.

Nakonfiguruji router, zoptimalizujeme WiFi síť, rozšíříme dosah a další...

To vše bezpečně!
Poradím jak jednoduše se chovat bezpečně na internetu a jak zacházet s daty.

V Případě zájmu mě kontaktujte a domluvíme se co konkrétně potřebujete.

Pohybuji se mezi Prahou a Lanškrounem, popř. je možné za Vámi zajet na osobní schůzku.
IT služby - PC, Windows, Synology, domácí síť
Podobné inzeráty
⭐ Profesionální weby za dobrou cenu | WordpressServis ✅
Zabývám se tvorbou a správou webových stránek a e-shopů, a vším, co s tím souvisí. Potřebujete vytvořit webové stránky, e-shop nebo grafiku? Pak jste zde správně. ✅ Dobrý den. Je mi ctí, že si čtete popis právě mého inzerátu. ⭐ Nabízím Vám tvorbu profesionálního webu, kterým se budete ochotni propagovat, a na který budete pyšní. Součástí mé práce je: ⭐ Konzultace o Vaší představě o webu, textech a obsahu ⭐ Zpracování návrhu a finální verze projektu ✅ Instalace Wordpress a webové prezentace na Váš hosting ✅ PROFESIONÁLNÍ SLUŽBY ZA FÉROVÉ CENY | Levněji než od agentury ⭐ Telefon: +420 ⭐ E-mail: chciweb@ ⭐ Proč web ode mne? ✅ Mnohaleté zkušenosti ✅ Ověřitelné reference ✅ Komplexní služby - Webdesign, Poradenství, SEO, Rychlost, Copywriting, Grafické služby ✅ Wordpress servis - Správa webu (od 500 Kč/měsíc) ⭐ WordPress je nejpopulárnější platforma na světě pro tvorbu webových stránek a nabízí mnoho možností úprav a rozšíření. Wordpress umožňuje jednoduše vytvářet a spravovat webové stránky různého charakteru a velikosti. ⭐ Mé služby nekončí pouze vytvořením webu. Poskytuji měsíční správu webu, ve které mohou být zahrnuté služby jako ⭐ úprava a aktualizace webu, ⭐ optimalizace webu nebo ⭐ technická podpora. ⭐ Potřebujete levný web nebo složitější řešení na míru za férovou cenu? ⭐ Máte web, ale není příliš vidět? ⭐ Potřebujete poradit? ✅ Ukázky mé práce ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ✅ Pro více referencí si klidně napište. ✅ Mé služby: ⭐ WordPress servis ⭐ Zpracování grafiky, grafické služby ⭐ Zakázkové CSS kódování ⭐ Optimalizace webů - SEO, Rychlost ✅ Co dělá mé služby unikátními? ⭐ Nabízím prvotřídní služby za velmi přijatelné ceny. ⭐ Pro své klienty jsem již dokončil mnoho úspěšných projektů. ⭐ Jsem pečlivý, když jde o detaily a kvalitu, takže každý realizovaný projekt je efektivní a něčím výjimečný. ✅ Nabídka platí pro jednotlivce i firmy (B2B) ✅ Samozřejmost: ⭐ Responzivní design - Optimalizace pro zobrazování na různých zařízeních ⭐ Testování webu na rychlost, SEO apod. ⭐ Instalace WordPressu a základních rozšíření v hodnotě několika stovek USD (v ceně) ✅ Kontaktujte mne ještě dnes a rád Vám pomohu s Vašim WordPress webem, nebo Vám vytvořím nový na míru. Těším se na Vás.
PROFI WEBY a E-SHOPY za nízké ceny. PPC reklama. Celá ČR
⭐⭐⭐ - PROFI WEBY, KTERÉ JSOU VIDĚT! Hledáte profesionála za dobrou cenu? Nabízím své služby v oblasit tvorby/kodování webů a eshopů, reklamní a marketingové služby. (více než 10 let zkušeností). Proč web ode mě? 1/ přes 10 let zkušeností 2/ koduji, nepoužívám buildery ("stavebnice") 3/ komplexní služby (webdesign, PPC reklama, SEO) 4/ ověřitelné reference 5/ podnikám na Ičo, nejsem student 6/ na své práce poskytuji záruku a servis ✅ PROFESIONÁLNÍ SLUŽBY ZA NÍZKÉ CENY - levněji než od IT agentury ⚠️ AKCE - K VYTVOŘENÍ WEBU 50% SLEVA NA PPC REKLAMU (Sklik, Google Ads, FB ads)! SLUŽBY: - Wordpress servis - Návrh a správa PPC reklam na Sklik, Google Ads, Facebook Ads - Zpracování grafiky - Zakázkové CSS kódování - Firemní zápisy do katalogů - SEO optimalizace webů aj. Nabídka platí pro jednotlivce i firmy formou B2B spolupráce. SAMOZŘEJMOSTÍ v ceně: - Responzivní design pro PC, tablet, mobil - Testování webu na validitu a rychlost načítání - Instalace pluginu: bezpečnostní, SSL certifikát, Cache memory (pro rychlejší načítání webu), SEO pro optimalizaci lepších pozic ve vyhledávačích aj. - GDPR a Souhlas zpracování osobních údajů Rozšířené FUNKCIONALITY: - redakčním systémem pro psaní vlastních článků a úpravu obsahu - rezervačním systémem pro rezervaci věcí nebo služeb (půjčovny, hotely apod.) - e-shopovým nebo katalogovým systémem - realitním systémem - inzertním nebo poptávkovým systémem - manažerem pro správu např. kulturních akcí/událostí - objednávkové online formuláře s kalkulátorem - multi-jazyční web PPC reklamní služby: - Nastavení a správa PPC reklam (Google Ads, Sklik, Facebook Bussines Manager) - Tvorba a správa Facebook stránky - Firemní zápisy do katalogů (pouze v rámci projektu) Další služby (v rámci projektu, né samostatně): - CSS kódování - Boostrap, Elementor - Zpracování grafiky – loga,uprava grafiky, retuše fotografií apod. - Copywriting (pouze v rámci projektu) - SEO optimalizace webu (on-page) - Wordpress servis - opravy, úpravy, zrychlení načítání webu apod. PŘÍJMÁM POUZE ZAKÁZKY NA NOVÉ PROJEKTY (PŘÍPADNĚ KOMPLETNÍ RE-DESIGN WEBU) A PPC REKLAMU ! Neprovádím drobné úpravy/opravy cizích webů. Freelancer Web: IČO: 70204802 Tel: Email: tusekmartin(a)
PROFI WEBY a E-SHOPY za nízké ceny. PPC reklama. Celá ČR
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ✅ PROFESIONÁLNÍ SLUŽBY ZA NÍZKÉ CENY - levněji než od IT agentury Proč web ode mě? 1/ přes 10 let zkušeností 2/ koduji, nepoužívám buildery 3/ komplexní služby (webdesign, PPC reklama, SEO) 4/ ověřitelné reference ✅ KOMPLEXNÍ SLUŽBY: tvorba webu a e-shopů, loga, PPC reklama, FB stránky, zápis do firemních katalogů aj. ⚠️ AKCE - K VYTVOŘENÍ WEBU 50% SLEVA NA PPC REKLAMU (Sklik, Google Ads, FB ads)! ✅ Praxe přes 10 let. Reference na webu Potřebujete levný web nebo složitější řešení na míru za dobrou cenu? Máte web, ale není příliš vidět na internetu? Služby: - Wordpress servis - Návrh a správa PPC reklam na Sklik, Google Ads, Facebook Ads - Zpracování grafiky - Zakázkové CSS kódování - Firemní zápisy do katalogů - SEO optimalizace webů aj. Nabídka platí pro jednotlivce i firmy formou B2B spolupráce. SAMOZŘEJMOSTÍ v ceně: - Responzivní design pro PC, tablet, mobil - Testování webu na validitu a rychlost načítání - Instalace pluginu: bezpečnostní, SSL certifikát, Cache memory (pro rychlejší načítání webu), SEO pro optimalizaci lepších pozic ve vyhledávačích aj. - GDPR a Souhlas zpracování osobních údajů Rozšířené funkcionality: - redakčním systémem pro psaní vlastních článků a úpravu obsahu - rezervačním systémem pro rezervaci věcí nebo služeb (půjčovny, hotely apod.) - e-shopovým nebo katalogovým systémem - realitním systémem - inzertním nebo poptávkovým systémem - manažerem pro správu např. kulturních akcí/událostí - objednávkové online formuláře s kalkulátorem - multi-jazyční web PPC reklamní služby: - Nastavení a správa PPC reklam (Google Ads, Sklik, Facebook Bussines Manager) - Tvorba a správa Facebook stránky - Firemní zápisy do katalogů (pouze v rámci projektu) Další služby (v rámci projektu, né samostatně): - CSS kódování - Boostrap, Elementor - Zpracování grafiky – loga,uprava grafiky, retuše fotografií apod. - Copywriting (pouze v rámci projektu) - SEO optimalizace webu (on-page) - Wordpress servis - opravy, úpravy, zrychlení načítání webu apod. PŘÍJMÁM POUZE ZAKÁZKY NA NOVÉ PROJEKTY (PŘÍPADNĚ KOMPLETNÍ RE-DESIGN WEBU) A PPC REKLAMU ! Neprovádím drobné úpravy/opravy cizích webů. Freelancer Web: Tel: Email: tusekmartin(a)
Tvorba webových stránek a e-shopů ⭐⭐⭐
Zabývám se tvorbou a správou webových stránek a e-shopů, a vším, co s tím souvisí. Potřebujete vytvořit webové stránky, internetový obchod nebo grafiku? Pak jste zde správně. ✅ Dobrý den. Je mi ctí, že si čtete popis právě mého inzerátu. ⭐ Nabízím Vám tvorbu profesionálního webu, kterým se budete ochotni propagovat, a na který budete pyšní. Součástí mé práce je: ⭐ Konzultace o Vaší představě o webu, textech a obsahu ⭐ Zpracování návrhu a finální verze projektu ⭐ Instalace Wordpress a webové prezentace na Váš hosting ✅ PROFESIONÁLNÍ SLUŽBY ZA FÉROVÉ CENY | Levněji než od agentury ⭐ Telefon: +420 ⭐ E-mail: chciweb@ ⭐ Proč web ode mne? ✅ Mnohaleté zkušenosti ✅ Ověřitelné reference ✅ Komplexní služby - Webdesign, Poradenství, SEO, Rychlost, Copywriting, Grafické služby ⭐ Potřebujete levný web nebo složitější řešení na míru za férovou cenu? ⭐ Máte web, ale není příliš vidět? ⭐ Potřebujete poradit? ✅ Ukázky mé práce ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ✅ Pro více referencí si klidně napište. ✅ Mé služby: ⭐ WordPress servis ⭐ Zpracování grafiky, grafické služby ⭐ Zakázkové CSS kódování ⭐ Optimalizace webů - SEO, Rychlost ✅ Nabídka platí pro jednotlivce i firmy (B2B) ✅ Samozřejmost: ⭐ Responzivní design - Optimalizace pro zobrazování na různých zařízeních ⭐ Testování webu na rychlost, SEO apod. ⭐ Instalace WordPressu a základních rozšíření v hodnotě několika stovek USD (v ceně) ✅ Co také nabízím: ⭐ Redakční systém pro psaní vlastních článků a úpravu obsahové stránky projektu ⭐ Rezervační systémy - pro rezervaci věcí nebo služeb (hotely apod.) ⭐ Tvorba e-shopu, katalogového systému apod. ⭐ Tvorba realitního systému ⭐ Podpora více jazyků webu ✅ Za sebou mám desítky úspěšných projektů. ⭐ V případě potřeby je možná tvorba webů V EXPRESNÍM ČASE (24-48 hodin) ✅ Orientační ceník Jednostránkový web od 6 990 Kč Vícestránkový web od 9 990 Kč Šablonový web od 5 990 Kč Web na míru od 12 990 Kč E-shop od 19 990 Kč ⭐ Telefon: +420 ⭐ E-mail: chciweb@
⭐ Tvořím LEVNÉ a PROFESIONÁLNÍ webové stránky ✅
✅ AKTUÁLNĚ: Přijímám nové poptávky. ⭐ Nezávazná konzultace zdarma Dobrý den. Je mi ctí, že si čtete popis právě mého inzerátu. ⭐ Nabízím Vám tvorbu profesionálního webu, kterým se budete ochotni propagovat, a na který budete pyšní. Součástí mé práce je: ⭐ Konzultace o Vaší představě o webu, textech a obsahu ⭐ Zpracování návrhu a finální verze projektu ⭐ Instalace Wordpress a webové prezentace na Váš hosting ⭐ Telefon: +420 ⭐ E-mail: chciweb@ ✅ PROFESIONÁLNÍ SLUŽBY ZA FÉROVÉ CENY | Levněji než od agentury ⭐ Proč web ode mne? ✅ Mnohaleté zkušenosti ✅ Ověřitelné reference ✅ Komplexní služby - Webdesign, Poradenství, SEO, Rychlost, Copywriting, Grafické služby ⭐ Potřebujete levný web nebo složitější řešení na míru za férovou cenu? ⭐ Máte web, ale není příliš vidět? ⭐ Potřebujete poradit? ✅ Mé služby: ⭐ WordPress servis ⭐ Zpracování grafiky, grafické služby ⭐ Zakázkové CSS kódování ⭐ Optimalizace webů - SEO, Rychlost ✅ Nabídka platí pro jednotlivce i firmy (B2B) ✅ Samozřejmost: ⭐ Responzivní design - Optimalizace pro zobrazování na různých zařízeních ⭐ Testování webu na rychlost, SEO apod. ⭐ Instalace WordPressu a základních rozšíření v hodnotě několika stovek USD (v ceně) ✅ Co také nabízím: ⭐ Redakční systém pro psaní vlastních článků a úpravu obsahové stránky projektu ⭐ Rezervační systémy - pro rezervaci věcí nebo služeb (hotely apod.) ⭐ Tvorba e-shopu, katalogového systému apod. ⭐ Tvorba realitního systému ⭐ Podpora více jazyků webu ✅ Za sebou mám desítky úspěšných projektů. ⭐ V případě potřeby je možná tvorba webů V EXPRESNÍM ČASE (24-48 hodin) ✅ Orientační ceník Jednostránkový web od 1 990 Kč Vícestránkový web od 4 990 Kč Šablonový web od 3 990 Kč Web na míru od 6 990 Kč E-shop od 14 990 Kč ⭐ Telefon: +420 ⭐ E-mail: chciweb@
⭐⭐ Vytvořím pro Vás PROFESIONÁLNÍ webové stránky ✅
Dobrý den. Je mi ctí, že si čtete popis právě mého inzerátu. ⭐ Nabízím Vám tvorbu profesionálního webu, kterým se budete ochotni propagovat, a na který budete pyšní. Zabývám se tvorbou a správou webových stránek a e-shopů, a vším, co s tím souvisí. ✅ Součástí mé práce je: ⭐ Konzultace o Vaší představě o webu, textech a obsahu ⭐ Zpracování návrhu a finální verze projektu ⭐ Instalace Wordpress a webové prezentace na Váš hosting ✅ PROFESIONÁLNÍ SLUŽBY ZA FÉROVÉ CENY | Levněji než od IT agentury ⭐ Telefon: +420 ⭐ E-mail: chciweb@ ⭐ Proč web ode mne? ✅ Mnohaleté zkušenosti ✅ Ověřitelné reference ✅ Komplexní služby - Webdesign, Poradenství, Správa webu, SEO, Rychlost, Copywriting, Grafické služby ⭐ Potřebujete jednoduchý web nebo složitější řešení na míru za férovou cenu? ⭐ Máte web, ale není příliš vidět? ⭐ Potřebujete poradit? ✅ Ukázky mé práce ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ✅ Pro více referencí si klidně napište. ✅ Mé služby: ⭐ WordPress servis ⭐ Zpracování grafiky, grafické služby ⭐ Zakázkové CSS kódování ⭐ Optimalizace webů - SEO, Rychlost ✅ Za sebou mám desítky úspěšných projektů. ✅ Samozřejmost: ⭐ Responzivní design - Optimalizace pro zobrazování na různých zařízeních ⭐ Testování webu na rychlost, SEO apod. ⭐ Instalace WordPressu a základních rozšíření v hodnotě několika stovek USD (v ceně) ✅ Co také nabízím: ⭐ Redakční systém pro psaní vlastních článků a úpravu obsahové stránky projektu ⭐ Rezervační systémy - pro rezervaci věcí nebo služeb (hotely apod.) ⭐ Tvorba e-shopu, katalogového systému apod. ⭐ Tvorba realitního systému ⭐ Podpora více jazyků webu ✅ Orientační ceník Jednostránkový web od 6 990 Kč Vícestránkový web od 9 990 Kč Šablonový web od 5 990 Kč Web na míru od 12 990 Kč E-shop od 19 990 Kč ⭐ Telefon: +420 ⭐ E-mail: chciweb@ Těším se na spolupráci s Vámi! ✅