inzerce, prodej, prodám, bazar

Izolační podložka pod akvárium/terárium

Kategorie: Chovatelské potřeby

Prodám izolační podložky pod akvárium nebo terárium, různé velikosti, možno i zhotovit na míru. Cena od 60Kč
Izolační podložka pod akvárium/terárium
Podobné inzeráty
Terárium a potřeby
Prodávám terárium s doplňky pro chameleona. Terárium je na jedné straně prasklé, ale zalepene, aby drželo. Vše na fotkách. Terárium je na míru dělané od chovatele chameleonů. 90x40 cm V teráriu jsou teploměry na měření tepla a vlhka, krápníková stěna na lezení i krápníkové lampy. Terárium je velke, prostorné. K teráriu jsou dvě žárovky, denní světlo a tepelná žárovka. Také velká miska na pití, několik umělých rostlin a listů, větve na lezení, most, hnízdo i lanová síť. Dále zelená miska na ovoce, zeleninu nebo červy, vápník, multivitamín. Prodávám jako celek.
Terárium Exo Terra 30x30x45cm
Prodávam terárium Terárium Exo Terra 30x30x45cm ( + korkové pozadí, Repti Planet Teploměr/vlhkoměr LCD ( A malou dřevěnou kládu. Terarium bez jediné vady( jen je trochu zaprášené) zámek funguje tak, jak má. Rychlé jednání výhodou. Pouze osobní odběr buďto v Lounech nebo v Žatci.
Akvárium pro želvičku cca 150l
Nabízím akvárium cca 150l vhodné pro vodní želvy, rozměry viz fotografie 72*72*112, výška 45cm, tloušťka skla 1cm. Uvnitř nalepen "ostrůvek" ze skla, 30*30cm nosnost zhruba do 3kg, s pozvolným vstupem do vody. Akvárium je vybaveno i víkem, s podsvícením, otvorem pro lampičku a dalším otvorem pro jiné potřebné vybavení. Dále nabízím dva výkonné filtry (malý a velký), výhřevnou lampičku včetně žárovky a keramické objimky, topitko 23.5 cm s termostatem, trubky pro odčerpávání, podložku pod akvárium a nějaké krmení pro vodní želvy. Akvárium je dělané na zakázku, bohužel z důvodu úmrtí naší želvičky prakticky nepoužité, cena je pouze orientační za veškeré vybavení uvedené v popisku, možnost dohody. Pouze osobní odběr, děkuji.
Velké akvárium (terárium)
Prodám velké akvárium o velikosti 90x60x40. Měl jsem zařízené jako terárium pro piskomily a zrušil jsem chov. Přenechám tak jak je s vrchním deklem, kolotočem, závěsnou koulí na seno, napaječkou a 1 kg krmení pro hlodavce. Možno využít pro jiné hlodavce, nebo jako akvárium. Je dobře utěsněné a neteče. Pouze osobní předání v Přerově.
Nové skleněné terárium o rozměrech 120x50x50 cm
Je ideální volbou pro chov terarijních živočichů žijících na zemi. Terárium je vyrobeno z kvalitního českého float skla tloušťky 5mm. Kvalitní větrání je zajištěno hliníkovými mřížkami na stropě a pod dvířky. Skleněné terárium o rozměrech 120x50x50 cm je ideální volbou pro chov terarijních živočichů žijících na zemi. Lepeno transparentním akvaristickým silikonem, naprosto bezpečným pro všechna terarijní zvířata. Hrany jsou strojově broušeny a zahlazeny. Terarium se otevírá pomocí šoupacích dvířek ve vodicích lištách. Pouze osobní odběr Poděbrady
Obří rohové terárium nebo akvárium - 800l obsah
Platí do smazání. Obří rohové terárium nebo akva o obsahu 800l, skříňka pod nádrž, vrchní skla a dřevěný kryt, komplet. Bylo to akva, ale začalo prokapávat, takže nyní terárium nebo na opravu akva. Rozměry na fotkách. Výška 70cm. Pokud bude zájem tak i s plastickým pozadím. Můžu dovést kamkoli nebo osobní odběr v Brně. Při dovozu platíte jen náklady na dovoz dle vzdálenosti (9l/100km s vozíkem) plus 2,50 Kč/km za opotřebení auta a vozíku. Jinak nic.