Jablečný ocet - domácí
Kategorie:
Potraviny
Jablečný ocet - domácí výroba
0,75 l = 50,- Kč - ve skle vhodné pro osobní převzetí
1,5 l = 100,- Kč - v pet lahvi vhodné k odeslání dopravcem dle výběru a váhy
Nefiltrovaný, nepasterizovaný jablečný ocet s mateční kulturou.
Jablečný ocet je vyroben z domácích jablek.
Během fermentace vznikne na povrchu v nádobě silná octová blána, které se říká mateční kultura. Ocet se poté stočí do lahví, nepasterizuje a nefiltruje se, díky čemuž si zachovává svou přirozenou chuť a krásnou barvu.
Osobní odběr, nebo
ČP Balíkovna 80,- Kč (do 15 kg)
0,75 l = 50,- Kč - ve skle vhodné pro osobní převzetí
1,5 l = 100,- Kč - v pet lahvi vhodné k odeslání dopravcem dle výběru a váhy
Nefiltrovaný, nepasterizovaný jablečný ocet s mateční kulturou.
Jablečný ocet je vyroben z domácích jablek.
Během fermentace vznikne na povrchu v nádobě silná octová blána, které se říká mateční kultura. Ocet se poté stočí do lahví, nepasterizuje a nefiltruje se, díky čemuž si zachovává svou přirozenou chuť a krásnou barvu.
Osobní odběr, nebo
ČP Balíkovna 80,- Kč (do 15 kg)
