inzerce, prodej, prodám, bazar

Jabra Elite 85h - PRODÁNO

Kategorie: Sluchátka

Prodám nepoužívané Jabra Elite 85h. Demonstrační verze přímo z dánského development centra. Jen sluchátka.

Osobní předání kdykoli Praha 3.
Poslat mohou Zásilkovnou při platbě 500 předem na účet, zbytek dobírka + poštovné.

přesné specs zde: přes formulář, SMS nebo Whatsapp. NEvolat, děkuji.
Jabra Elite 85h - PRODÁNO
Podobné inzeráty
Jabra Elite 85h - bluetooth sluchátka s ANC
Prodám skvělá bluetooth sluchátka Jabra Elite 85h v černé barvě a s vynikajícím systémem ANC. Ideální na poslech hudby a také telefonování. Součást prodeje: Sluchátka, napájecí USB-C kabel, 3.5mm Jack kabel, přepravní pouzdro, originální krabice. Předám osobně ve Frýdku-Místku, jinak po zaslání platby předem možno i Zásilkovnou Technické info:
Jabra Elite 3 bezdrátové sluchátka
Prodávám bezdrátové sluchátka Jabra Elite 3 málo používaná cena na heurece 1600kc zde odkaz Prodám za 1000kc Volat či Sms na mail moc nereagují při rychlém jednání možná sleva. Elite 3 Skvěle navržená sluchátka vdechnou vaší hudbě nový život. Skvělé hovory a hudba, ať jste kdekoli. Vychutnejte si basy. Pro ty, kteří odmítají ve zvuku dělat kompromisy, jsou tu sluchátka Jabra Elite 3. Navrženo pro bohaté, plné basy a výkonný přizpůsobitelný zvuk se 4 mikrofony pro čisté hovory na cestách, díky čemuž váš zvuk dostane svobodu. Pojďme si užít nadupané basy... Bluetooth 5.2 SILNÝ, PŘIZPŮSOBITELNÝ ZVUK Dopřejte svému životu soundtrack Ať už jste na ulici, ve vlaku nebo jen tak na cestách, hudbu si zasloužíte každý den. S prvotřídními možnostmi přizpůsobení prostřednictvím naší intuitivní aplikace Sound+ a 6mm reproduktorům poskytují tato kompaktní sluchátka bohatý, čistý zvuk a výrazné basy, které jsou nejen silné, ale také zcela vaše. Protože váš život si zaslouží pořádný soundtrack. DESIGN S IZOLACÍ HLUKU Udržte si odstup od okolí Náš svět je plný okolních hluků. Sluchátka Elite 3, která byla navržena speciálně pro izolaci hluku, nabízejí dokonale přenosný útěk od rušivých vlivů života. Díky tomu se můžete ponořit do své hudby, ať vás váš den zavede kamkoli. Udržujte rušení na uzdě, a to po celý den. OKAMŽITÝ PŘÍPOSLECH Okolní zvuky Když budete potřebovat slyšet, co se kolem vás děje, naše chytrá technologie příposlechu HearThrough využije vestavěné mikrofony ve sluchátkách k zachycení externích zvuků a přehraje vám je z reproduktorů do uší. To vše, aniž byste si museli sluchátka sundat. Od objednání kávy až po poslouchání oznámení na nástupišti: technologie příposlechu HearThrough je váš nový nejlepší přítel. Díky příposlechu HearThrough uslyšíte přesně to, co chcete.
Sluchátka Jabra Elite 85h bezdratove 10x nosene
Sluchátka Jabra Elite 85h bezdratove prodam nevyuzite sluchatka , nosene max 10x. Provedení sluchátek: S obroučkou přes hlavu Typ sluchátek: Okolo ucha (circumaural) Typ přenosu: Bezdrátový (Bluetooth), kabelový Typ připojení: Bluetooth, Jack 3.5 mm Typ nabíjení: USB-C Ovládání hlasitosti: Na sluchátkách Mikrofon: Ano Přijmutí hovoru: Ano Délka přívodního kabelu: 1,2 m Vhodné pro sport: Ne ANC (Potlačení okolního ruchu): Ano True wireless: Ne Výdrž sluchátek: 36 hod. Odnímatelný kabel: Ano Dětská sluchátka: Ne Akustický systém: Uzavřený Měření tepu: Ne Barva: Černá Značka: Jabra Hmotnost výrobku: 0,3 kg Rozměry balení (Š x V x H): 22,8 x 8,5 x 19,5 cm Hmotnost balení: 0,9 kg
Sluchátka Jabra Elite 65e
Nabízím sluchátka Jabra Elite 65e v barvě Titanově černá. Pořizovací cena 2500,-. Jedná se o kvalitní sluchátka, které již nevyužijeme, proto posíláme dále. Ke sluchátkám je i neoprenový obal. Případně cenu nabídněte. Konkrétní specifikace sluchátek je zde:
Bezdrátová sluchátka Jabra Elite 7 Pro black
Hledejte… Vložit nabídku Osobní menu Uživatel – osobní menu1 Zveřejněno, zbývá 30 dnů Upravit Stáhnout z prodeje Smazat Topovat nabídku Zpět na výpis Bezdrátová sluchátka Jabra Elite 7 Pro black Předchozí obrázekNásledující obrázek 4 fotografie Cena: 4 459 Kč Klíčové vlastnosti Jabra Elite 7 Pro: - Sluchátka do uší s elegantním designem - Bluetooth bezdrátové připojení 5.2 - ANC technologie aktivního potlačení okolních hluků - Možnost bezdrátového dobíjení - Režim příposlechu HearThrough pro vnímání okolí - Funkce MySound pro přizpůsobení zvuku posluchači/čce - Krásně silný a bohatý zvuk - Mobilní aplikace Jabra Sound+ pro nastavení hladiny ANC - Osazena výkonnými 6mm měniči - EarGel nástavce se zaoblenějším tvarem - Vybavena mikrofony MultiSensor Voice technologií pro handsfree - Vynikající srozumitelnost při hovorech na cestách - Možnost používat jen jedno sluchátko v Mono režimu - Baterie s výdrží až 8 h na nabití - Nabíjecí pouzdro prodlužující dobu provozu sluchátek na 30 h - Mimořádně odolné provedení - Pohodlná a lehounká Sluchátka jsou nová, nepoužitá. Nevhodný vánoční dárek.
Sluchátka Jabra Elite 7 Active (tmavě modrá)
Prodám True Wireless sluchatka Jabra Elite 7 Active Je potreba dokoupit sadu spuntu ( jedny jsou na sluchatkach ale jsou mensi velikosti a taky nejsou original tudiz krabicka nejde kvuli nim dovrit cela ) Pres tento link se da koupit cela sada originalnich spuntu- výdrž až 8 hod • výdrž s pouzdrem až 30 hod • frekvence 20 Hz až 20 kHz • odolnost IP57 • podpora ANC • voděodolné • ovládání na sluchátkách • handsfree • Bluetooth® Multipoint pro připojení dvou zařízení současně • podpora bezdrátového nabíjení Předání v Hostouni u Prahy nebo na Praze 13 PUVODNI CENA 4500,-