inzerce, prodej, prodám, bazar

Jaké je to v Čudu

Kategorie: Dětská literatura

Prodám knihu, málo používanou, pro děti od 8 let, vydavatelství Fragment. Pri výběru více knih sleva 10%.
Jaké je to v Čudu
Podobné inzeráty
knihy - pohádky a omalovánky
Bořkův velký plán Bořek se přihlásí do soutěže o nejlepší návrh stavby města ve Slunečnicovém údolí. Chce zvítězit se svým ekologickým projektem a tím zachránit krásy zdejší krajiny. 46 stran, pevná vazba, pěkný stav. Cena 50.- Medvídek Pú Pohádky na dobrou noc -krásná dobrodružství medvídka Pú a jeho kamarádů. Kniha je vázaná. Obsahuje 49 stran. Ve velmi pěkném stavu. Cena 60.- O mašince Tomášovi 12 Dalších pět příběhů o mašinkách z ostrova Sodor a železnice tlustého kontrolora. Pevná vazba. 80 stran. Ve velmi pěkném stavu. Cena 60.- Moje první pohádky Pohádky, které my i naše děti máme rádi. - O Karkulce - O perníkové chaloupce - O veliké řepě - O Šípkové Růžence - O Budulínkovi - O rybáři a zlaté rybce - O Popelce ... a další nejoblíbenější pohádkové příběhy. Kniha je v pěkném stavu.. Cena 60.- O dětech a zvířátkách Nové vydání půvabné knížky pro nejmenší čtenáře. Přečtěte si o koťátku, které hledalo mlíčko, o zatoulaném uhlíčku, o tom, jak zvířátka zvítězila nad červeným kohoutem, co se pejskovi zdálo v králíkárně a další pohádkové příběhy. Stran 64. Velmi pěkný stav, jako nová. Cena 65.- Krtek ve městě Kvůli lidem musí příroda ustoupit novému městu. Krtek a jeho přátelé zajíček a ježek jsou přestěhováni ze svého pařízku v lese do nového bytu v paneláku. Mají zde všechny vymoženosti civilizace, a dokonce i přírodu. Ale jakou - nafukovací! To ale pro zvířátka není to pravé, a proto se vydají hledat přírodu skutečnou. 80 stran. Cena 55.- Dumbo Krásná pohádková knížka z edice Zlatá sbírka pohádek. Když paní Jumbová poprvé uviděla své malinké sloní mládě, okamžitě se do něho zamilovala. Ostatní se ale Dumbovi začali posmívat, protože měl velké uši. Ať dělat, co dělal, pořád to nebylo lepší. Pak ale potkal přítele, myšáka Timothyho, se kterým překonali všechny nástrahy a překážky. 32 stran, pevná vazba, Nová. Cena 30.- Kniha džunglí Krásná pohádková knížka z edice Zlatá sbírka pohádek. Panter Baghíra najde při své každodenní procházce džunglí v rozbité loďce opuštěné děťátko. Nejbližší lidské obydlí je vzdáleno mnoho dní cesty a bez mateřské péče je dítě odsouzeno k záhubě. Baghíra se proto děťátka ujme..32 stran, kniha je nová. Cena 30.- omalovánky Jake a piráti Dětské omalovánky MFP s motivem JAKE od Walt Disney. Omalovánky jsou ve formátu A4, obsahují celkem 8 obrázků na vybarvení. Nové. Cena 20.- Omalovánky Mickey Mouse Dětské omalovánky MFP Mickey Mouse od Walt Disney. Omalovánky jsou ve formátu A4, obsahují celkem 8 obrázků na vybarvení. Nové. Cena 20.- Balíčky posílám přes Zásilkovnu.
Vyber si své povolání
Co dělá chirurg? Kdo se může stát lodním kapitánem a kdo pracuje v divadle? A čím budeš, až vyrosteš? Chceš zjistit, jaké povolání by se ti líbilo nejvíc? Tak tuhle otázku právě řeší i pes Olík. Otevři tuto knihu a vypravte se spolu na různá místa – třeba do muzea, školy, filmového studia, na nádraží či kosmodrom. Čeká na tebe spousta běžných i netradičních profesí. Prohlédni si je nejprve na velkých barevných ilustracích a pak si přečti podrobnější informace o vybraných zaměstnáních.
LEGO: Nexo knights - Kniha příšer
Příběhy ze světa rytířů LEGO NEXO KNIGHTS. Kniha příšer je jedním z hlavních padouchů, proti kterým bojují rytíři NEXO Knights. Obsahuje také spoustu užitečných informací - jak celý spor začal, na jaké druhy zlých příšer si dát pozor a čeho se vyvarovat, nebo jak upéct ty nejlepší lávové koláčky. Kniha je nová, zatavená v originálním plastovém obalu, vhodná tedy jako vánoční nebo narozeninový dárek. Osobní odběr možný v Troubsku, hned pod Brnem. Zasílám Balíkovnou, Zásilkovnou nebo poštou. Při koupi více předmětů z nabídky se můžeme domluvit na menší slevě.
Kniha "Je miška myška?"
Knižní předloha oblíbené divadelní hry Myška z bříška. „Mami, a jaký to bylo před narozením? Co se děje v bříšku?“ Pamatujete si ještě na tyto otázky? Koho by odpověď nezajímala. Donedávna jste mohli vidět, jak to v bříšku vypadá, v divadelním představení Myška z bříška. Teď máte před sebou knížku, podle které představení vzniklo a dlouho přinášelo dětem i dospělým obveselující poznatky. Vklouzněte do příběhu, který se dnes a denně odehrává a kdysi se stal také každému z nás. Zjistěte, jak jsme se cítili, než jsme se narodili, čím jsme se zabývali, co bylo legrační a co důležité, jaké potíže jsme možná museli řešit. A navíc narozením přece nic nekončí, ale začíná…
Ferdův slabikář - Sekora - Retro - Pro předškoláky
Nejkrásnější a mezi dětmi nejoblíbenější slabikář v původní retro podobě z roku 1976. Stav pěkný, kvalitní papír a velmi kvalitní barevný tisk, žádné digitální znehodnocení barev, jaké vidíme v současných vydáních. Slabikář plný obrázků pro předškoláky a prvňáky.
Kniha skládačka Středověký hrad
Nová, netknutá naučná kniha viz. popis níže Rytíři, pážata i bílé paní, do střehu! Brána středověkého hradu se otevírá a zve malé čtenáře k procházce po těch nejtajemnějších komnatách! Středověké hrady, více či méně zachované do dnešní doby, lákají svým tajemnem spoustu návštěvníků. Malí čtenáři, jimž je určena tato prostorová knížka ve tvaru hradu, určitě již takový hrad navštívili. Teď se navíc seznámí s tím, jak se hrady stavěly, jak se vyvíjelo opevnění i obrana takového hradu, jaké existovaly typy zbraní při dobývání hradu, a spoustu dalších poutavých informací o středověkém životě. Zajímavý text s pěknými ilustracemi a pozoruhodně řešený tvar knížky zaujmou každého začínajícího čtenáře.