inzerce, prodej, prodám, bazar

Jalovice Dexter

Kategorie: Skot

Prodám Jalovičku Dexter
Jalovice Dexter
Podobné inzeráty
DEXTER
Prodám DEXTER. Býček černý Srpen 2022 - 100%DEXTER Otec ZDX-79
Dexter
Zdravím, koupím jalovice plemene dexter, od telete po připuštené. Čistokrevné. Děkuji za nabídky
Jalovice Dexter s PP
Nabízíme k prodeji dvě jalovice 8/2022 cena dohodou. Vítáme návštěvu a osobní domluvu. Při odběru obou sleva jistá
zástavový skot jalovice
Prodám zástav jalovice po otci Y100, matky angus aberdeen a české straky. Váha cca 300 kg narozeni převážně duben/květen. Cena jalovice 60kč/kg. Ceny jsou bez DPH. Platba při zvážení a nakládce.
Březí jalovice C100 s POP
poptávám březí jalovice C100 za cenu 40 000,- / ks bez DPH (46000,-/ks s DPH) Koupím březí jalovice Česká straka s POP podmínky: - březost 2-6 měsíců - užitkovost min 6000 1. laktace - karanténa 28 dní (vyšetření krve hradíme my) - POP zařídíme my - platba za zvířata předem je u naší firmy samozřejmostí, případně záloha po výběru zvířat průběh karantény: - 2x nabrat krev, která se pošle na nás do Jihlavy (ostatní vyřídíme, vyšetřovat se bude na Paratuberkulózu, IBR, Schmallenberg) - faktura za vyšetření krve přijde rovnou nám -1x vakcinace - nejlépe vakcína Bio Respi 3 zařizuje a platí zemědělský podnik - vývoz do Ruska - výběry + karanténa prosinec - vývoz leden - minimum je 10 ks zvířat - celá ČR tel.:
Prodej plemenného býka Dexter
Prodám tříletého plemenného býka Dexter z ekologického chovu,bezrohý,hodný,klidný.všecny jeho tela jsou bezrohé Cena 55000,- (+dph),odběr možný v červnu nebo po domluvě.