inzerce, prodej, prodám, bazar

Japonská antistresová hračka Mokuru (nová, zabalená) oranžov

Kategorie: Vše ostatní

Japonská novodobá antistresová hračka Mokuru

Hračka na procvičení postřehu a citu v prstech.


Proč?
Vleze se do kapsy
Narozdíl od kendamy, u hraní si s Mokuru můžeš sedět
Těžko se popisuje co se s Mokuru vlastně dělá, proto se radši koukni na video na youtube.

Materiál:dřevo

Rozměry:9,3 x 2,6 cm

Obsah balení:1 ks

Doporučuji se podívat i další mé nabídky kvůli případné hromadné slevě především při posílání poštou.
Převážně posílám přes zásilkovnu, ale po domluvě je možný i osobní odběr v Karlových Varech či v Plzni.
Japonská antistresová hračka Mokuru (nová, zabalená) oranžov
Podobné inzeráty
Prodám japonská kimona Kamikadze a Katamori
Vše japonská originál bavlna. Super stav, k použití pro kata i kumite. Katamori i pro profi fightera.Cena podle typu 300 - 1000 kč
Rubikova kostka NOVÁ 3x3 RS3M 2020 + NOVÁ 4x4 MGC
RS3M 2020 ( původní cena 300Kč, dám za 220Kč) Zcela nová zabalená kostka RS3M 2020. Součástí balení je kostka, stojánek, šroubovák, náhradní pružina, nastavovač pružin a nějaké kartičky. RS3M 2020 patří mezi nejlevnější a zároveň nejlepší magnetické kostky vhodné pro začátečníky i pokročilé. Magnety napomáhají pro přesnější dotáčení, zároveň je možnost snadno upravovat napnutí pružinek v centrech, takže si každý kostku nastaví, jak mu vyhovuje. Kostka je od společnosti MoYu, která společně se společností GAN vedou na trhu speedcubingu. Hmotnost: 86 g Rozměr: 55.5 ×55.5 ×55.5 mm Kostka STICKERLESS (beználepková) Na obrázku můžete vidět mou již používanou RS3M, je to špičková kostka, se kterou držím dlouhodobě svůj rekord, takže vřele doporučuji. Kostku jsem si natolik oblíbil, že jsem jich koupil více a to i v nálepkové verzi, tu ale na prodej nemám. Tato kostka je rozhodně lepší než originální rubikovka, po které bolí ruce. MGC 4x4 (původní cena 600Kč,dám za 450Kč) MGC úplně nová, zabalená MGC patří mezi jedny z nejlepších 4x4 magnetických kostek co se týče ceny/výkon. Skvěle stříhá rohy, přičemž zaujímá o něco větší rozměr pro ty, co mají větší ruce, je vhodná pro ty, kteří to s 4x4 myslí vážně a chtějí mít lepší časy než s běžnou čtyřkou. Magnety napomáhají pro přesnější dotáčení. Hmotnost: 115 g Rozměr: 60 × 60 × 60 mm Kostka STICKERLESS (beználepková) Sraz -> Brno, Brno okolí, osobní předání. Případně se můžeme domluvit a to i případně na ceně, napište mi na email tom.jebacek@, nebo tel. Číslo
Bogu kompletní kendo set zbroj hakama
Prodám kompletní bogu set na cvičení kendo. Můžu přidat i hakama a kabátek. Originál z Japonska - Tozando Tokuren
Florbalová hokejka UNIHOC ICONIC SUPERSKIN PRO 26 white/blue
Úpně nová, originálně zabalená. nevhodný dárek Jen za 2000Kč, standartní cena 2500Kč Nejnovější ultra střelecká čepel značky Unihoc, která nabízí obrovskou sílu a přesnost střelby.
Volant SideWinder Herní myš Heroes Logik Lamborghini Mašinka
Nabízím herní volant. Provozováno dříve na PC, ale možná budou fungovat i na Playstation nebo XBOX - nemám prakticky ověřeno, závodní věci už nehraju. Volant Microsoft SideWinder Precision Racing Wheel: volant s pedály. Lepší bratr Microsoft SideWinder Force Feedback Wheel USB :) je vhodný pro ovládání většiny závodních her a konečně nabízí i plnohodnotný Force Feedback. Volant Vám poskytne realistickou zpětnou vazbu - nárazy, zatáčení, povrch vozovky a mnohem více tak pocítíte doslova na vlastní kůži díky zpětnému tahu volantu, který je závislý na aktuálním dění ve hře. Můžete tak do boje o vítězství přirozeně zapojit i hmat jako další smysl. Koncovky a stav viz foto. Chybí napájecí zdroj. 1000kč. Brno-pošta-zasilkovna *** Nová herní myš Yankee Ambush 330 *** RC model Lamborgini bez DO viz foto 800kč *** Hereoes of Might and Magic V 300 + Might and Magic IX (M&M IX) 300 *** Retro elektronická stavebnice: Rarita z roku 2002: Od společnosti Creative Toys: Electronic Lab 30 in ONE. Pokusná elektrolaboratoř. Včetně spojovacího materiálu, schémat a anglického návodu (občas jsou tam vepsané i česky. viz foto. 850kč *** Retro hra pro dva Logik od československé firmy Maják. 300kč *** Retro stavebnice Strojitel - sovětské LEGO. Stará sovětská stavebnice STROJITEL (Konstrukor) - ruské lego RETRO Pro sběratele: Super rare socialistické plastové dílky na stavění a šroubování pro opravdového nového člověka komunistu. Sdelano v CCCP (SSSR) :) Viz foto. Pěkný stav v originální krabici. Opravdu hodně dílů :) Obdoba Lego v komunistickém bloku. Hrané, ale v dobrém stavu, kvalitní a poctivá ruská páce - vše je vidět na obrázku. Cena 550. *** Retro: Pohádková mašinka od firmy Irisa Vsetín. Pozor vláček kolejáček. Nabízím zajímavou a neobvyklou hračku pro pamětníky nebo sběratele v originální krabici z devadesátek. Plně funkční. Jednoduché na ovládání páčkou - jede dopředu po magnetických kolejích, kde jsou pohádkové motivy nebo stojí. Hračka pro děti od 6 let. Funkční. Vláček potřebuje 1 tužkovou baterii (AAA) - viz foto. 500kč *** 3X DVD s pohádkami Happy Feet, Santa Claus is Commin to Town + Little Drummer Boy, Frosty the Snowman + Frosty Returns. Vše v originálu 350kč.
AVON - masáční podložka na chodidla nová nerozbalená
Prodám novou masážní podložku na chodidla, nerozbalenou. Foto rozbalené podložky jen ukázka stáhnutá z netu, druhá foto daná podložka zabalená to, co prodávám, (nechtěl jsem ji rozstříhnout). Při převodu na účet poštovné na půl.