inzerce, prodej, prodám, bazar

Jeden den, Lovci draků, Královna Margot

Kategorie: Beletrie

Nabízím viz foto, nepoškozené, čisté. Cena je 120 za celek, po dohodě možno jednotlivě.
Jeden den, Lovci draků, Královna Margot
Podobné inzeráty
Alexandre Dumas - Královna Margot
Osobní vyzvednutí v Neratovicích, nebo zasilkovna 79 Kč. Prodávám více různých předmětů, takže u mě můžete ušetřit na poštovném.
ALEXANDRE DUMAS - KRÁLŮV ŠAŠEK
Historický román Králův šašek volně navazuje na romány Královna Margot a Paní z Monsoreau. Je to třetí část ze série Hugenoti odehrávající se ve Francii v období náboženských válek (druhá polovina XVI. století).
Wilbur Smith 2x - Lovci diamantů, Oreůl v oblacích
knihy jsou v dobrém stavu, pouze mají zažloutlé stránky. V knize Orel v ,.... je vepředu napsáno věnování. Lovci diamantů nakladatel Alpress rok vydání 1995 vydání 1. vyd. Orel v oblacích nakladatel Alpress rok vydání 2001 vydání 1. Cena je bez poštovného (cca 99 Kč), v případě použití Balíkovny 75,-Kč Platba předem.
MIX KNIH - MOŽNÁ NĚJAKÁ PRO VÁS????
Šmahelová stíny mých otců PRODANO1,2 Šmahelová Žena roku 1900 Šmahelová Velké trápení Šmahelová Dědicové snů Šmahelová Žárlivost Hrabal Můj svět Páral Válka s mnohozvířetem Páral Dekameron aneb láska v Praze Stevenson Ostrov Stevenson Černý šíp Doyle Příběhy Sherlocka Holmese Dyle Pes baskervilský Dumas Tři mušketýři 1,2 Čukovskj Čtyři kapitáni Flos Lovci orchideí Špálová Il divinoboemo PRODÁNO Foglar Stínadla se bouří Křesťan Slepičí krok Jermolovová pánské jízdy Kipling Knihy džunglí Běhounek tajemství polárního kruhu London Bílý tesák Flos Lovci orchideí 1,2,3 Adlová Jarní symfonie
Zmrzlinová královna
Prodám knihu Zmrzlinová královna. Možnost předání na trase Kladno - Praha - Plzeň - Holýšov nebo poštou
Příběh draků - Serafína - Rachel Hartman
Chybí původní přebal a na zadní straně je stržena část obálky - viz foto. Vevnitř jako nová, nepoškozená.