inzerce, prodej, prodám, bazar

Jednoventilový obtok

Kategorie: Bazény

Prodám jednoventilový obtok pro bazény Mountfield
Jednoventilový obtok
Podobné inzeráty
Obtok
Jednoventilový obtok používaný jednu sezónu.
JEDNOVENTILOVÝ OBTOK
Prodám sestavu jednoventilového obtoku a uzavíracích ventilů. Nepoužívané. I jednotlivě. cena za sestavu 800,- jednotlivě 300,-
Písková filtrace
Prodám pískovou filtraci včetně čerpadla. Zakoupeno v Mountfieldu. Posloužila a již nevyužito. K filtraci mám poměrně dost metrů bílých hadic + jednoventilový obtok (byl využit k bazénovému ohřevu)
Tříventilový obtok. Kvalitní,tepelné čerpadlo,solární ohřev.
Nové,sleva,pc 1290 Kč Tříventilový obtok Kvalitní - od předního evropského výrobce Astore. (nejedná se o čínskou levnou nekvalitní kopii) Obtokový ventil k tepelnému čerpadlu se používá především k regulaci průtoku tepelným čerpadlem. Umožňuje tak dosažení ideální rychlosti proudění vody a v důsledku tedy maximální účinnosti tepelného čerpadla. Připojení hadice 32/38mm.
Tepelné čerpadlo SWING 3,3Kw - ZÁNOVNÍ (V ZÁRUCE)
Prodám "zánovní" tepelné čerpadlo SWING 3,3KW, které je v záruce! Čerpadlo bylo zakoupeno dne 02.06. 2022 v Mountfieldu a bylo použito pouze párktát během léta 2022. Čerpadlo je určeno k výhřevu bazénů do objemu 18m3. PC čerpadla 10 990,-Kč, nyní prodám za 8900,- Kč. K tomu doporučuji koupit i obtok tříventilový pro redukci tlaku vody, který zároveň zabezpečí efektivnější ohřev vody, a který taktéž prodám za 700,- Kč (PC 1150,-Kč). Ventil byl taktéž použit krátce společně s čerpadlem. Fakturu od koupě mám a předám při příp. prodeji. Bližší ifno o čerpadle viz: Už bazén stavět nebudu, nevyužiji.
Tepelné čerpadlo 8kw, Nové
Prodám nové tepelné čerpadlo s výkonem 8kw s příslušenstvím na připojení (tlumící bloky, trny, obtok, 10m hadic). Celková hodnota 28890Kč. Aktuální cena 22500Kč. Osobní odběr Hustopeče u Brna. Kontaktovat přes email/SMS.