inzerce, prodej, prodám, bazar

Jen jeden den

Kategorie: Beletrie

Nová. Poštovné 65 Kč přes balíkovnu. Lze spojit více knih. Pro více info kontaktujte.
Jen jeden den
Podobné inzeráty
Jeden den - David Nicholls
„Přátelství je někdy míň než láska“ Představte si, že někdy během střední školy potkáte člověka, který vám tak přiroste k srdci, že už ho nikdy nedostanete z hlavy. Chodit spolu ale nezačnete. Přesně to je případ Dextera a Emmy, kteří jsou přátelé už dvacet let – od osmaosmdesátého se setkávají vždy po roce. Je samozřejmě jen otázka času – i když nepřiměřeně dlouhého – než se z takového vztahu vyklube něco víc, než jen návštěva muzea a výroční večeře. Úspěšný román ze současné Anglie vypráví příběh o tom, že skutečné přátelství mezi mužem a ženou není možné, a musí buď skončit, anebo se proměnit v něco jiného, a také o tom, že si ty nejzákladnější věci uvědomíme, až když je pozdě. Vtipně napsaný příběh, ale skrývá nejen úsměvné a citlivě napsané sondy do lidských citů. Vztah, který přešel od náhodné známosti na jednu noc po věrné i nevěrné přátelství až k hluboké lásce a krátkému manželství jakoby mimochodem pod komickým nátěrem ukazuje změny zvyků, mravů a politiky v Británii posledních dvaceti let. Hlavním tématem příběhu se více než klasická \"lovestory\" stávají pocity osamělosti a hloubka rozporu mezi mladickou nesmiřitelností a kompromisy, které jsme nakonec schopni tolerovat. Podle knižní předlohy vznikl i film, jehož česká premiéra je plánována na toto léto (2011). V chytré a poutavé romantické komedii Jeden den se vedle Anne Hathaway objeví zatím ještě neokoukaný Jim Sturgess. Pod režií filmu je podepsán režisér filmu Školy života, který byl nominován na Oscary - Lone Scherfig.
Ještě jeden den
Prodám knihu Ještě jeden den. Cena 70 Kč + doprava.
Souostroví Gulag + Jeden den I. Děnisoviče + KGB a GRU
Alexandr Solženicyn: Souostroví Gulag (3 svazky). Velmi dobrý stav. Cena: 550 kč Dále nabízím od stejného autora Jeden den Ivana Děnisoviče a jiné prózy (Případ na stanici Krečetovka / Matrjonina chalupa / Ve vyšším zájmu, Svět sovětů 1965). Velmi dobrý stav. Cena: 120 kč O. A. Gordijevskij: KGB - důvěrná zpráva o zahraničních operacích od Lenina ke Gorbačovovi (East Art Agency Publishers 1994, 626 stran) Cena: 180 kč VIKTOR SUVOROV: Akvárium (zákulisí ruské vojenské rozvědky GRU očima jejího bývalého příslušníka, 250,-) DOTAZY PROSÍM PŘES FORMULÁŘ, NA SMS NEREAGUJI. Možno převzít v Praze nebo poštou. Další moje knihy viz "Všechny inzeráty a hodnocení uživatele."
David Nichols Jeden den
Nesehnatelné knihy. Predani v Praze nebo na dobirku (+postovne) 200,-/kus Jeden den Zaskok Otazka za deset Tri na ceste
8x Edice Nejlepší světové čtení 2000, 2003, 2005,2007
Nabízím k prodeji tyto knihy z edice Nejlepší světové čtení: Jedenácté přikázání ( Jeffrey Archer) / Plameny lásky (Janice Graham) / Stín v písčinách (Sam Llewellyn) / Dělej, že ji nevidíš (Mary Higgins Clark) - Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2000. Kniha je ve velmi dobrém stavu, jen papírový přebal je hřbetě natržený (na požádání mohu zaslat foto detailu); nečtená. Cena: 50 Kč. Kavky ( Ken Follet) / Psychoanalytik (John Katzenbach) / Padlý anděl (Don J. Snyder) / Město kostí (Michael Connelly) - Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2003. Kniha je ve velmi dobrém stavu, jen papírový přebal je hřbetě natržený (na požádání mohu zaslat foto detailu); nečtená. Cena: 50 Kč. Čaroděj ( Wilbur Smith) / Útěk do samoty (Nicholas Sparks) / S tichým souhlasem (Brian Haig) / Deník (James Patterson) - Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2003. Kniha je ve velmi dobrém stavu, jen papírový přebal je hřbetě natržený (na požádání mohu zaslat foto detailu); nečtená. Cena: 50 Kč. Třetí dvojče ( Ken Follet) / Něčí dítě (Elaine Kagan) / Nebezpečný ostrov (Nelson Demille) / Let orlovce (Ewan Clarkson) - Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2000. Kniha je ve velmi dobrém stavu, jen papírový přebal je na několika místec natržený (na požádání mohu zaslat foto detailu); nečtená. Cena: 50 Kč. Rukojmí ( Robert Crais) / Nelítostný souboj (Daniel Silva) / Hrady z písku (Luanne Rice) / Dárce (Ken McClure) - Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2003. Kniha je ve velmi dobrém stavu, jen papírový přebal je hřbetě natržený (na požádání mohu zaslat foto detailu); nečtená. Cena: 50 Kč. Pompeje ( Robert Harris) / Horká linka (Michael Connelly) / Letní svit (Luanne Rice) / V pasti (Dennis Lehane) - Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2005. Kniha je ve velmi dobrém stavu, jen papírový přebal je hřbetě natržený (na požádání mohu zaslat foto detailu); nečtená. Cena: 50 Andělské vodopády (Nora Roberts), Černé slunce (James Twining), Dobrý ročník (Peter Mayle) a Orbit (John J. Nance). Z edice Nejlepší světové čtení. Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2007. Kniha je ve velmi dobrém stavu. Cena: 80 Kč. Kontakt nula ( David Wolstencroft), Hotel u zlomeného srdce ( Jill Marie Landis), Údolí tyranosaura (Douglas Preston a Přežít s vlky (Misha Defonseca). Z edice Nejlepší světové čtení. Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2007. Kniha je ve velmi dobrém stavu. Cena: 80 Kč. Možnost prodeje jednotlivých knih. Možnost domluvit se na osobním předání v Ostravě (Přívoz, Slezská Ostrava), Bohumíně, Hlučíně nebo Šilheřovicích. V případě domluvy způsobu prodeje (osobní předání, zaslání poštou, zásilkovnou, balíkovnou) upřednostňuji mailovou komunikaci.
Knihy Lustig, Connoly, Clancy, Irving, Nesbo, Moyes, Mayle
Prodám knihy níže. Poštovné podle počtu knih případně 65 Kč za zaslání Zásilkovnou. Platba předem nutná, na dobírku nezasílám. J. Connolly: Zabijáci. 2009. Cena: 100 Kč. Nová, nečtená. W. Diehl: 27. 2001. Cena: 90 Kč. Jako nová, top stav. Greg Donegan: Brána Atlantidy. 2008. Cena: 120 Kč. Nová, nečtená. Tom Clancy, John D. Gresham: Bojová peruť. 2002. Cena: 200 Kč. Nová, nečtená. Peter V. Brett: Jádro. 2018. Cena: 300 Kč. Nová, nečtená. C. H. Clark: Příliš mnoho náhod. 2012. Cena: 90 Kč. Nová, nečtená. K. Lipson: Zmrzlinář. 2014. Cena: 100 Kč. Nová, nečtená. Top stav. Muriel Barbery: S elegancí ježka. 2008. Cena: 80 Kč. Jako nová. R. Galanaki: Helena neboli Nikdo. 1998. Cena: 70 Kč. Jako nová, jen trošku zažloutlé stránky. Paolo Sorrentino: Mládí. 2015. Cena: 90 Kč. Čtená, ale dobrý stav (přebal je na dvou místech trošku natržený). G. A. Geyer: Fidel Castro - partyzánský princ. 2001. Cena: 110 Kč. Nová, nečtená. P. Partner: Bůh válek. Cena: 100 Kč. 2003. Jako nová, nečtená, jen hřbet je světlejší. A. Lustig: Hodiny jako větrný mlýn. 2010. Cena: 150 Kč. Nová, nečtená, top stav. A. Lustig: Odcházím do snu a jiné povídky. 2009. Cena: 150 Kč. Nová, nečtená, jen pár let v knihovně, tak má trošku vybledlý hřbet knihy. A. Lustig: Modrý den. 2008. Cena: 150 Kč. Nová, nečtená, jen pár let v knihovně, tak má trošku vybledlý hřbet knihy. Martin A. Lee: Bestie se probouzí. 2004. Cena: 200 Kč. Nová, nečtená kniha, akorát pár let ležela v knihovně. Judita Hofhanzlová: Polévky a kašičky pro nejmenší. 2003. 60 Kč. Hezký stav. M. Francis: Šťastná máma. 2014. Cena: 150 Kč. Nová, nečtená. Jojo Moyes: Než jsem tě poznala. 2012. Cena: 150 Kč. Nová, nečtena. P. Ovidius Naso: Proměny (výbor). 2001. Cena: 70 Kč. Nová, nečtená. Žofie Lenčová: Klenoty světa – citáty a přísloví. 1998. Cena: Hezký stav. Mons Kallentoft: Podzimní vražda. 2012. Cena: 120 Kč. Jako nová, nečtená. John Irving: Ulice Záhadných tajemství. 2016. Cena: 120 Kč. Nová, nečtená. Jo Nesbø: Netopýr. 1997, paperback. Cena: 130 Kč. Čtená, ale super stav. Alexandra Fuller: Než přijdou deště. 2015. Cena: Nová, nečtená. Cena: 60 Kč. Jako nová. Peter Mayle: Hotel Pastis. 2018. Cena:150 Kč. Výborný stav. Alena Damijo: Angličan v Česku aneb Czech Me Out. 2019. Cena: 110 Kč. Top stav, jako nová. Blanka Milfaitová: nebát se přát si. 2017. Cena: 100 Kč. Nová, nečtená. Stephen Baxter: Dobyvatel. 2009. Cena: 100 Kč. Nová, nečtená. Max Melbo: Ženy nacistů, Matčiny dcery. 2010. Cena: 120 Kč. Top stav, jako nová. Ondřej Podavka: Zdeněk Brtnický z Valdštejna. Cena: 130 Kč. Nová, nečtená. Bill Bryson: A Short History of Nearly Everything. Paperback. 2004. Cena: 200 Kč. Top stav, nečtená. John Irving: The World According to Garp. 2010. Cena: 150 Kč. Velmi dobrý stav, akorát pravý dolní rožek lehce ohnut. Jo Nesbo: The Snowman. 2010. Cena: 80 Kč. Čtená, ale stav dobrý. Ernest Hemingway: For Whom the Bell Tolls. 2004.