inzerce, prodej, prodám, bazar

Jersey jalovice

Kategorie: Skot

Prodám jalovičku 100% Jersey,12 měsíců starou, odrohovanou. Má pravidelné říje, pěkná, hodná, narostlá,za dva měsíce na připuštění. IBR prostý chov.
Jersey jalovice
Podobné inzeráty
Predám jalovice jersey telné
Ponúkam na predaj dve telné jalovice jersey obe pripustené. Jalovica na prvych dvoch foto je bezrohá má 2,5r. Jalovica na posledných troh foto ma 3 roky už sa jej nalieva vemienko. Cena za kus do konca týždňa je 1200€ Psč 03822 Jasenovo Možnosť dovozu
zástavový skot jalovice
Prodám zástav jalovice po otci Y100, matky angus aberdeen a české straky. Váha cca 300 kg narozeni převážně duben/květen. Cena jalovice 60kč/kg. Ceny jsou bez DPH. Platba při zvážení a nakládce.
Březí jalovice C100 s POP
poptávám březí jalovice C100 za cenu 40 000,- / ks bez DPH (46000,-/ks s DPH) Koupím březí jalovice Česká straka s POP podmínky: - březost 2-6 měsíců - užitkovost min 6000 1. laktace - karanténa 28 dní (vyšetření krve hradíme my) - POP zařídíme my - platba za zvířata předem je u naší firmy samozřejmostí, případně záloha po výběru zvířat průběh karantény: - 2x nabrat krev, která se pošle na nás do Jihlavy (ostatní vyřídíme, vyšetřovat se bude na Paratuberkulózu, IBR, Schmallenberg) - faktura za vyšetření krve přijde rovnou nám -1x vakcinace - nejlépe vakcína Bio Respi 3 zařizuje a platí zemědělský podnik - vývoz do Ruska - výběry + karanténa prosinec - vývoz leden - minimum je 10 ks zvířat - celá ČR tel.:
Jersey jalovice
Prodám 100 % Jersey jalovici, narozenou 8.11.2022. Do ukončeného 3. měsíce nonstop pod matkou na mléce. Nyní již odstavena na sěně, šrotu. Zdravá, zvyklá na veškerou manipulaci. Přítulná, hodna, ošahaná dětmi. Matka na první laktaci nádoj 17 l. Jalovička je registrovaná, IBR prostý chov.
Prodej roční jalovice plemeno Jersey
Prodáme roční jalovici (1 kus) - plemeno Jersey. V případě zájmu, prosím volejte na tel. 854 900 - pan Polák
Jersey jalovice Bio chov
Prodám jalovici Jersey, stáří 8.měsíců, neodstavovaná od matky, ochočená, pěkně rostlá.