inzerce, prodej, prodám, bazar

Jez a Běhej ( Scott Jurek)

Kategorie: Zdravý životní styl

Nabízím knihu v dobrým stavu o běhání.
důvod prodeje: Přečtená.
Jez a Běhej ( Scott Jurek)
Podobné inzeráty
Knihy - beletrie, naučné, zdraví, Young adult
Různé knihy: 1. Leigh Bardugo - Crooked Kingdom a Six of Crowns Sběratelská edice v angličtině Knihy jsou jako nové Cena: 350 kč/ ks 2. Patrik Hartl - Okamžiky štěstí Leigh Bardugo - Prohnilé město Margit Slimáková - Velmi osobní kniha o zdraví Cena: 200kč/ ks 3. Nina Špitálníková - Svědectví o životě v KLDR a Mezi dvěma Kimy Maria Treben - Byliny v prevenci a léčbě a Moje léčivé rostliny Jakub Trpiš - Volba Kurt Tepperwein - Žijeme tady a teď Sri Chinmoy - Meditace (včetně CD) Pavel Kolář - Labyrint pohybu a Posilování stresem Cena: 100 kč/ ks 4. Scott Jurek - Jez a běhej Wolf-Dieter Storl - Bylinkářská tradice a Pradávna medicína Tvořivá síla čaker Peter Wohlleben - Tajný život stromů Marie Kondo - Zázračný úklid Sandhguru - Vnitřní inženýrství Jan Hnízdil - Všichni jsou psychopati jenom já jsem letadlo Andělské vedení Doreen Virtuální 5. C.J.Tudor Jáma Venkovské sídlo Jacobsova Sedmikrásky Pod Nebesy Nechtění Lovec králíků Lars Kepler Květa Legátová Jozova Hanule a Želary Vilma Kadlečková Mycelium Jantarové oči Cena: 100 kč/ ks 6. Hunter Games Síla vzdoru Remarque Čas žít, čas umírat Sir Arthur Conan Doyle Pes Baskervilský Thomas Pynchon Pomalý učeň Karel Nešpor Jak být milejší Graham Green Nájemný vrah Cena: 100kč/ks 7-8. Knihy o mateřství a rodičovství, Ajurvéda, Příběh Lopsanga rampy, Spolčení tupců, Když nastaly deště Cena: 50 kč/ks Zásilkovna do 5kg +80kč Balíkovna do 15kg +70kč
Raw živá strava Lynelle Scott-Aitken
Raw živá strava Lynelle Scott-Aitken, použitá bez vad.
2 Kolekce knih 35ks
Kolekce knih 35ks: 1) George S. Clason - Nejbohatší muž v Babylóně 90Kč 2) Seung Sahn - Deset bran - Kong-anové učení zenového mistra Seung Sahna 100Kč 3) Marie Mannschatz - Buddha: Cesta k vnitřní rovnováze 120Kč 4) Meik Wiking - LYKKE: Tajemství nejšťastnějších lidí na světě 150Kč 5) Matthieu Ricard - Kniha o štěstí: Otevřená cesta ke šťastnému životu 120Kč 6) Gerti Samelová - Sedmero zákonů štěstí 80Kč 7) Robin S. Sharma - Mnich, který prodal své ferrari 120Kč 8) Esther a Jerry Hicks - Požádej a je ti dáno 120Kč 9) Jaroslava Timková - Mark Dzirasa: Cesty Poznání 200Kč 10) Terezie Dubinová - Kořeny ženské spirituality 200Kč 11) Thomas Moore - Návrat k okouzlení 200Kč 12) Thorwald Dethlefsen - Osud jako šance: Prastarým věděním k lidské dokonalosti 100Kč 13) Henryk Skolimowski - Účastná mysl: Nová teorie poznání a vesmíru 100Kč 14) Morgan Scott Peck - Nevyšlapanou cestou 100Kč 15) Morgan Scott Peck - Lidé lži: Psychologie lidského zla 150Kč 16) G. Goldschneider, L. Lightning - BreakOut: Úvahy a meditace 70Kč 17) E. Butler, M. Pirie - Testy IQ 50Kč 18) Mensa - Poznejte své IQ: Duševní rozvička 70Kč 19) Gunther Karsten - Mějte paměť jako slon 120Kč 20) Marie-Christelle Fiorino - Jak si zlepšit paměť 120Kč 21) Leonardo da Vinci - Deníky 50Kč 22) Arthur Breisky - Střepy zrcadel: Eseje a kritiky 100Kč 23) Josef Prokeš - Kritické reflexe literárního textu: S anděly i bez nich na sviňu svět 90Kč 24) Alena Klenot - anti-aging diář: Cesta ke štěstí a zdraví 120Kč 25) Keri Smithová - Destrukční deník 70Kč 26) Michaela Dombrovská - Pořádek nejen v hlavě: 28 dní pro jednodušší život 100Kč 27) Bernhard Geue - Jak si udělat ze života peklo: Zaručeně osvědčené strategie, jak uškodit sami sobě 50Kč 28) David Železný - Advokát nebo zedník? 60Kč 29) G. Possehl, F. Kittel - Jak se prosadit a přesvědčit ostatní: Prosaďte své návrhy, nápady a projekty 70Kč 30) Susanne Dölz - Jak se úspěšně prosadit: Získejte uznání a respekt v práci a v životě 70Kč 31) M. Goldsmith, M. Reiter - Buďte tím, kým chcete být: Přeprogramujte se v šesti krocích 150Kč 32) Zdeňka Jordánová - Poznej svůj cíl 90Kč 33) Andy Winson - Mysli, Konaj, Zbohatni 120Kč 34) Michal Kyselica - Prekonaj svoj limit! 120Kč 35) M. Jelínek, J. Kuchař - Úspěch a jeho spirituální dimenze: mýtus, fikce, skutečnost 150Kč Platí do smazání!
LUNÁRNÍ DNY PRO ŽENY
Kniha postupuje den za dnem, ovšem ne podle běžného kalendáře, ale podle takzvaných lunárních dní, jež se odvíjejí podle měsíčních fází. Těchto dní je třicet, každý má svůj název, symboliku a charakteristiku. Z ní vyplývá, co je konkrétní den vhodné dělat, a čemu se naopak pokud možno vyhýbat. Po obecném vysvětlení povahy příslušného lunárního dne následují rady pro tyto oblasti: zdraví, kosmetika, milostné vztahy, práce a kariéra, rodina a domácnost. Popsána je i povaha člověka, jenž se v daný lunární den narodil (na internetu lze zjistit, který lunární den odpovídá jakému datu). Závěrečná část knihy pokrývá tato témata: stříhání a barvení vlasů, epilace, čištění pokožky, pleťové masky, manikúra a masáž, čtenářky v knize najdou rady, jak tyto procedury účinně sladit s vlivem Měsíce.
Malá kniha štíhlosti - Lauren Slayton
Čtená, pěkný stav až na pár flíčků na obálce knihy Osobní předání Brno nebo poštovné Expertka na výživu a zakladatelka Stravovacího tréninkuTM Lauren Slaytonová vám touto knížkou pomáhá vyhnout se všudypřítomným dietním nášlapným minám v práci, rodině, při společenském životě, o svátcích a podobně. Upozorňuje na problémy, které s tím souvisejí. Základem pro redukci tělesné hmotnosti je totiž plánování, neboť předvídání překážek, jež se vám každodenně staví do cesty za štíhlostí, jsou stejně důležité jako to, co jíte. A v neposlední řadě nabízí strategie jak se s nimi vypořádat. Žánr Literatura světová, Literatura naučná, Zdraví Orig. název Little book of thin Počet stran 222 Jazyk vydání český Překlad Dana Orlová Ilustrace/foto Diana Marye Vazba knihy měkká / brožovaná
Katy Yaksha - Můžeš vše, co chceš
Prodám knihu od Katy Yaksha -Můžeš vše, co chceš. Chcete se probouzet každý den s radostí? Chcete žít svými sny? Chcete mít pořád plno energie, nápadů a inspirace? Můžete žít život podle svých snů. Nebojte se připustit si tuhle možnost. Být tím, kým jste, je vaším posláním. Přirozeností. Je to cesta. Objevit, pro co jste se narodili a pak za tím jít. Inspirativní příručka, jež vám jednoduchým a jasným způsobem pomůže rozpomenout se na vrozenou sílu, díky které si krok za krokem dovedete zhmotnit život, po jakém toužíte. Cena 69 kč + případná zásilkovna.