inzerce, prodej, prodám, bazar

Ježek bělobřichý s PP

Kategorie: Drobní savci

Dobrý den, prodávám z nedostatku času tady zde Káju, je přítulná, roztomilá a hodná. Přidám tulipytlík a rád poradím s případnou ubikací.

Kája je narozena 5.3.2022 nikdy neměla děti (nenechal jsem ji nikdy připustit) papíry od káji předám buď online nebo papírově.

osobní předání možné nebo přes dopravce :)
Ježek bělobřichý  s PP
Podobné inzeráty
Trpasličí ježek, ježek bělobřichý s PP
Prodám z rodinných důvodu našeho ježka jménem Cookie, opravdu malého vzrůstu, váha pouhých 290 g, tmavého zbarvení, velice hodný, přítulný. Narozen 26.1.2021. Osobní odběr Buková okr. Prostějov.
Ježek bělobřichý po PP
Dobrý den, nabízím tři krásná miminka ježečka bělobřichého. Jsou narozena 14. února 2023 a k odběru budou v dubnu tohoto roku. Každý den se jim věnuji a tak jsou přítulná a do nových domovů půjdou vymazlená❤️. Osobní předání je možné v Pardubicích, po domluvě v Hradci. Kontaktuje mě prosím přes e-mail nebo SMS. Děkuji!
Ježek bělobřichý
Prodám miminka ježků bělobřichých , staří 8 týdnů. Naučeni na ruku. Krmeni granulkami Royal Cannin, červíky, kuřecím masíčkem. Po dohodě dovoz možný, ráda poradím. IHNED K ODBĚRU. Možno zaslat přepravou Přivez-zvíř Samička 1500Kč, sameček 1000Kč
Ježek bělobřichý
Prodám ježky bělobřiché Mláďata staří 8 týdnů Samice i samce Ihned k odběru Volat na 903 992!!
Ježek bělobřichý - africký
Prodám ježka bělobřichého. Stáří cca 2 roky. V případě zájmu ubikace i s vybavením ZDARMA Osobní vyzvednutí v Českém Dubu
Ježek bělobřichý
Nabízím k závazné rezervaci mláďata ježků bělobřichých, narozena 16. 2. 2023 a 23. 2. K odběru od 6. a 13. Dubna. Více informací po telefonu.