inzerce, prodej, prodám, bazar

Jídelna komplet - starožitná Gerstel

Kategorie: Jídelní kouty

Prodám prvorepublikovou starožitnou jídelnu Gerstel (dub),která obsahuje bufet,prosklenou vitrínu,rozkládací jídelní stůl,6 x židle. Pouze jako celek,podrobněji (rozměry,stav) na tel. . Dvě židle nutno zrenovovat sedací část, některé části také k renovaci. Adekvátní cenu nabídněte.
Jídelna komplet - starožitná Gerstel
Podobné inzeráty
Starožitná jídelna z r. 1923
Starožitná jídelna z r. 1923 - bufe, skleník, rozkládací oválný stůl a 6 čalouněných židlí.
Gerstel - 10-11ks obývací pokoj
Prodám - I PO KUSECH - zařízení obývacího pokoje. Jídelní stůl kulatý, je rozložitelný do oválu + 4ks žudlí. Mini kulatý stůl + 2ks křesla, veliký příborník:zaoblená skla, dole výplet, prádelník celodřevěný, vysoká knihovna=sklo+výplet spodní díl. Příborník i knihovna jsou sestaveny vždy ze dvou samostatných dílů. Nízký prádelník nepatří do soupravy ale je velice podobný. Částečná oprava nutná.
Kuchyňský stůl + 4 židle
Kuchyňský stůl je nový cca měsíc starý. Bohužel kvůli stěhování je potřeba dát pryč. Bohužel nemám již originál krabice. Při rychlém jednání možná sleva. Pouze jako set. Původní cena 10000 Odkaz na obchod (stůl) Odkaz na židle
Jídelna
Jídelna - stůl (rozkládací pro osm osob), šest židlí, komoda, skleník. Vše v perfektním stavu, rok 1981
Jídelní set stůl + židle
Prodám jídelní set, stůl + 4x židle. Koupený červen 2022. Pc. 11.990Kč. Přidávám odkaz kde jsou rozměry. Při rychlém jednání možná sleva!
Jídelna
Jídelna