inzerce, prodej, prodám, bazar

Jídelní sedátko Ingenuity

Kategorie: Nábytek pro děti

Prodám jídelní sedátko. Je skoro nové, koupeno před cca 2 měsíci. Nepoškozené, jen již nepotřebujeme.
Jídelní sedátko Ingenuity
Podobné inzeráty
Jídelní sedátko Ingenuity
Prodám jídelní sedačku Ingenuity. Vhodná pro děti které již sedí. Osobní předání možné i na cestě mezi Černošicemi a Pískem, nebo po dohodě i v Praze.
Jídelní židlička Maxi Cosi
Po jednom dítěti, podsedák nepoužitý. Díky jídelní židličce MAXI-COSI Minla se dítě může zúčastnit rodinného stolování již od prvních dnů svého života. Rostoucí jídelní židlička MAXI-COSI Minla 6v1 Essential Jídelní židlička MAXI-COSI Minla je multifunkční 6v1 židličkou, kterou může vaše dítě používat od narození do 6 let. Multifunkční židličku využijete jako lehátko pro miminko, vysokou jídelní židličku s pultem i bez, židli ke stolu pro starší děti i jako podsedák na klasickou židli. Vyjímatelná pohodlná vložka pro novorozence je zárukou pohodlí pro miminka od narození. Židlička nabízí 9 nastavení výšky a je tak vhodná téměř ke každému stolu. Zadní opěrku můžete nastavit do 5 různých poloh od ležení po sezení. Variabilitu nastavení doplňují 4 varianty polohování nohou a 2 pozice podpěrky na nohy. Jídelní pult nabízí 4 různé možnosti použití a je možné jej zavěsit na zadní nohy židličky. Odnímatelný tác na jídelním pultu usnadňuje jeho údržbu po stolování. V bodech: multifunkční jídelní židlička 6v1 vhodná pro děti od narození do 6 let použitelná jako lehátko pro miminko, vysoká jídelní židlička s pultem i bez, židle ke stolu pro starší děti i jako podsedák na klasickou židli vhodná téměř ke každému stolu vyjímatelná pohodlná vložka pro novorozence 9 poloh nastavení výšky zadní opěrku lze nastavit do 5 různých poloh od ležení po sezení 4 varianty polohování nohou 2 pozice podpěrky na nohy 4 různé možnosti použití jídelního pultu jídelní pult lze zavěsit na zadní nohy židličky odnímatelný tác na jídelním pultu usnadňuje jeho údržbu po stolování dle věku dítěte je dítě v židličce připoutáno nastavitelným 5-bodovým nebo 3-bodovým bezpečnostním pásem kolečka na předních nohou usnadňují manipulaci s židličkou židličku lze složit do kompaktního plochého tvaru pro uložení snímatelný potah židličky je možné prát v pračce hmotnost: 10,8 kg rozměry (d x š): 95 x 56 cm Značka MAXI-COSI poskytuje na všechny své produkty doživotní záruku.
Prodám Ingenuity Sedátko SmartClean Toddler - Slate, do 15 k
Prodám Ingenuity Sedátko SmartClean Toddler - Slate, do 15 kg za 490Kč.Pouze osobní předání v Poděbradech a okolí.
Jídelní židlička Cam Idea
Jídelní židlička Cam I-Dea díky nastavitelným bezpečnostním pásům je vhodná pro jakýkoli typ židle a lze ji použít u jakéhokoli stolu bezpečnější než tradiční židličky, protože se připevňuje přímo na sedadlo a opěrku zad židle, ne ke stolu praktický a bezpečný systém nastavení výšky: 7 poloh, v rozsahu 5 - 20 cm roste s Vaším dítětem: ideální jako přenosné sedátko s táckem pro mladší děti i jako sedátko bez tácku pro starší děti, které chtějí sedět u stolu s rodiči prostorné a pohodlné anatomicky tvarované sedátko s opěrkami rukou přidržuje dítě v židličce měkké, prodyšné, odjimátelné a snadno omyvatelné polstrování nastavitelný 5-bodový bezpečnostní pás, který chrání dítě před vypadnutím ultra lehká a kompaktní ideální pro cestování a stravování v přírodě vyrobeno v Itálii PC 1899Kč
Podsedák-sedátko na židli
Prodám sedátko na židli, místo jídelní židličky nebo jako cestovní. Připínací popruhy na dítě a k židli, včetně integrovaného stolečku, který se dá v případě nepotřeby zasunout do spodní části židličky. Sedátko je velice pohodlné. Velmi dobrý stav, bez poškození. Nám se velmi osvědčilo, měli jsme místo jídelní židličky, kvůli úspoře místa v kuchyni.
Fisher-Price Houpací sedátko
Prodám málo používané sedátko od Fisher Price. Původní cena kolem 1600,-. Sedátko lze používat jako houpací křesílko nebo obyčejné sedátko. Lze zapnout vibrace. Hrazdička je odnímatelná. Nosnost do 18 kg. Potah je pratelný. Předání možné v okrese Benešov nebo v Praze.