inzerce, prodej, prodám, bazar

Jídelní stůl se 6ti židlemi

Kategorie: Jídelní kouty

Jídelní rozkládací velice kvalitní stůl z dubového dřeva. Velmi stabilní a bez škrábanců nebo poškození.
Velikost je 160 a po roztáhnutí 200x90x76cm. Stůl je rozložený.
6 Elegantních jídelní židlí s vysokým opěradlem, které se hodí do každé jídelny. Dokoupené potahy které se dají sundat a hodit do pračky.
Cena za komplet je 6500,- Kč.
Při rychlém jednání sleva.
Jídelní stůl se 6ti židlemi
Podobné inzeráty
Jídelní rozkládací stůl s houpacími židlemi (5 ks)
Nabízím k prodeji rozkládací jídelní stůl a houpací židle z XXXLutz. Jídelní rozkládací stůl zn. Novel s rozměry délka/šířka/výška: 160-210/90/76 [cm]. Deska bílé barvy, stejně tak noha a podnož v nerezové oceli. Odkaz: Stav: Použité s kosmetickými vadami na podnoži a jeden ze šroubů pro montáž se při stěhování ztratil, takže je nahrazeným DIY podobou. Jídelní houpací židle zn. Xora 5 [ks] z toho 2 židle šedé a 3 tyrkysové barvy. Židle s hladkým potahem a kovovou konstrukcí nohou. Odkaz: Nejsou již v nabídce. Stav: Použité s kosmetickými vadami (rámy jsou různě prohnuté od sezení) Cena: Uvedená 6000 [Kč] při odběru všeho, tj. stolu a pěti židlí. Po dohodě lze prodat samostatně stůl / židle. Cena k jednání. Doprava: Osobní předání Praha 4 - Libuš; zaslání na vyžádání (po poskytnutí zálohy)
Jídelní set stůl + židle
Prodám jídelní set, stůl + 4x židle. Koupený červen 2022. Pc. 11.990Kč. Přidávám odkaz kde jsou rozměry. Při rychlém jednání možná sleva!
Prodám jídelní set - stůl se židlemi, rozkládací stůl.
Prodám jídelní set - stůl se židlemi. Stůl je rozkládací viz foto.
Kuchyňský stůl + 4 židle
Kuchyňský stůl je nový cca měsíc starý. Bohužel kvůli stěhování je potřeba dát pryč. Bohužel nemám již originál krabice. Při rychlém jednání možná sleva. Pouze jako set. Původní cena 10000 Odkaz na obchod (stůl) Odkaz na židle
jídelní stůl se 6 židlemi z masivu
Prodám oválný tmavý masivní rozkládací jídelní stůl se 6 židlemi: stůl: délka 144 cm / výška 77 cm / šířka 98 cm (lze rozložit na délku 190 cm) židle čalouněné s vysokým opěradlem, výška opěradla 118 cm, sedák šířka 47 cm, délka 45 cm Cena je za komplet.
Jídelní stůl se židlemi
Prodáváme jídelní stůl se 4 židlemi. Stůl je roztahovací. Koukni na mé další inzeráty...!!!