inzerce, prodej, prodám, bazar

Jízdní kolo

Kategorie: Silniční kola

Prodám dětské kolo v zachovalém stavu
Jízdní kolo
Podobné inzeráty
prodám dětská jízdní kola zn.Pionýr........ Tři kusy dětské
prodám dětská jízdní kola zn.Pionýr........ Tři kusy dětské jízdní kolo pionýr /2x výrobce Velamos a to tmavě modré je z SSSR/ kus za 700,-Kč. Plně pojízdné, funkční, dívčí jízdní kolo /červené barvy/ je za 1.100,-Kč. Dvě kola - ráfky se středy /originální továrenská modrá barva/ jsou za 700,-Kč. Staré dámské jízdní kolo, asi zn.Zbrojovka Brno. Ke kolu je i zadní a přední kolo - ale bez plášťů. Cena 2.300,-Kč.
Retro jízdní kolo ŠKODA Voiturette 2021
Jízdní kolo v retro stylu, pánský rám. Městské ŠKODA Voiturette představuje dokonalé spojení historie mladoboleslavské značky s moderní technikou. Zatímco v jeho designu ožívá vzpomínka na legendární bicykl značky Slavia z dílen pánů Laurina a Klementa, svou moderní technikou plní nároky náročných cyklistů dnešních dnů. Skvělá volba pro každého, komu záleží na stylu, zdraví a v konečném důsledku také na životním prostředí. Kolo Voiturette má poctivý ocelový rám velikosti 21 palců, komfortní pneumatiky s vysokým profilem a mimořádně pohodlné sedlo. Bylo navrženo pro gentlemany preferující sportovní a přitom stylovou jízdu na místa, kde to skutečně žije. K zákazníkovi se dodává jako minimalistický „café racer“ – tedy „naháč“ pro cesty za společenským vyžitím. Stačí však namontovat přibalené vysoce funkční blatníky a Voiturette se promění ve více než důstojný dopravní prostředek pro každodenní dojíždění do zaměstnání v úřadě či kanceláři. Jízdní kolo ŠKODA Voiturette je osazeno komponenty Shimano. O změnu převodů se stará sedmirychlostní náboj Nexus s vnitřním řazením a protiběžnou brzdou. Součástí výbavy bicyklu je také šikovný sklopný stojánek a zámek kola. Sada obsahuje jízdní kolo včetně pedálů, blatníků a stojánku.Novým vylepšením je náhrada klasického řetězu za řemenový pohon,carbonový řetěz, výdrž až 20.000 km, oproti řetězu 1.500 km. Nevhodný dárek, kolo nevyužito, proto k prodeji. cca na postavu 170-183 cm na kole 4x jeto, stav výborný. Prodávalo se: P.C: 17.000 až 24.850,-Kč !. info na tel. .
Trekingové jízdní kolo
Dobrý den, prodám málo používané jízdní kolo kolo funguje už mi dlouho stojí v garáži proto prodávám díky tomu že jsem na něm nejezdil je docela zachvalé přehazovačka podobně nejsou sice od nějaké známé značky kolo spolehlivě přehazuje Osobní převzetí možné v Jaroměři nebo mohu po domluvě poslat Podívejte se prosím na mé další inzeráty určitě vás něco zaujme Email-lukasdite1@ Tel- Kolo jízdní kolo ciklistika sport
Jízdní kolo Favorit Esko / kolo veterán  Č. 2
Jízdní kolo Favorit Esko / kolo veterán Č. 2 Jízdní kolo Favorit tříčtvrteční velikosti v původním stavu. Rám je nepskozený. Vše je na kole původní. Nebyla provedena žádná renovace. Kolo je nabízeno se vším, co je vyobrazeno na obrázcích.
Jízdní kolo Favorit Esko / kolo veterán
Jízdní kolo Favorit Esko / kolo veterán Jízdní kolo Favorit tříčtvrteční velikosti v původním stavu. Rám je nepskozený. Vše je na kole původní. Nebyla provedena žádná renovace. Kolo je nabízeno se vším, co je vyobrazeno na obrázcích.
Jízdní kolo Favorit  / kolo veterán
Jízdní kolo Favorit / kolo veterán Jízdní kolo Favorit plné velikosti v původním stavu. Rám je nepskozený. Vše je na kole původní. Nebyla provedena žádná renovace, pouze byly odstraněny některé původní části. Kolo je nabízeno se vším, co je vyobrazeno na obrázcích.