inzerce, prodej, prodám, bazar

Jorkšírský Biewer teriér - krytí

Kategorie: Krytí

Nabízím ke krytí zkušeného čistokrevného Jorkšírského Biewer teriéra bez PP po rodičích s PP. Stáří 5 let, váha 4,5kg, pravidelně očkovaný, odčervený, čipovaný. Úžasný kamarád se skvělou povahou. PEJSEK NENÍ NA PRODEJ!!!
Jorkšírský Biewer teriér  - krytí
Podobné inzeráty
Jorkšírský teriér, Biewer yorkšírský teriér krytí,připuštění
Nabízím ke krytí tři zkušené pejsky jorkšírského teriéra. Dva jsou klasický jorkšíři a třetí je biewer jorkšír s golddust genem. Kryjí spolehlivě. Váží 2,5 - 3 kg, jsou pravidelně očkovaný a odčervovaný. Nakryjí větší i nezkušené fenečky. Po dohodě za fenečkou přijedeme do 150 km od Příbrami. V případě zájmu zavolejte na tel. .
Jorkšírský teriér
BIEWER Jorkšírský teriér (mini) Nabízím krytí tímto pejskem jménem CHARLIE po papírových rodičích. Pejsek je malinkého vzrůstu 1,6 kg, zdravý, s hustou srstí. Zatím si poradil s každou fenkou.
krytí jorkšírský teriér
Krytí Biewer Yorkshire Terrier s PP - zkušený chovný pes s PP, výstavně úspěšný, zdravý, vyšetření patel 0/0, klidná a přátelská povaha. Na posledních fotografiích jsou některá z jeho štěňat. Cena za krytí 4000 Kč. Jsme z Vysokého Mýta.
Krytí Biewer teriér
Dobrý den. Hledáme fenku na krytí pro Biewer teriéra bez PP ( nar. 8.1.2021 ). V případě dotazů či zájmu mne kontaktujte emailem či sms.
Krytí Americký stafordšírský teriér AST, Amstaf
Nabízím ke krytí velmi zkušeného a krásného modrého čistokrevného Amerického Staforda. Pes velmi klidné a vyrovnané povahy. Zvyklý žít s ostatními psi a malými dětmi, které bezmezně miluje. Pejskovi je 5 let a má již více jak 30 úspěšných krytí jak prvniček tak i ostřejších problémových fenek. Velmi početné vrhy mezi 7 - 11 štěňaty. Cena krytí 6 000 Kč splatná první den krytí v případě úspěšného svázání psů. Více informací rád sdělím po telefonu nebo emailu, případně napište přes whastapp.
Jorksirsky terier-biewer
Nabízím ke krytí našeho pejska Bena