inzerce, prodej, prodám, bazar

Joyo TC-2 multiefekt

Kategorie: Strunné nástroje

Predam preamp, multiefekt Joyo TC2. Overdrive, distortion, delay, tap tempo, vypinatelny cab simulator, midle parametriq equalizer, fx-slucka, ladicka. vystup2x jack -stereo, aj stereo XLR- priamo do mixu! Viac moznosti zvuku ako TC-1!!! .podobne ako Nux, Valeton, Hotone, Mooer, Zoom, Tech21... iba pisat.
Joyo TC-2 multiefekt
Podobné inzeráty
Multiefekt (DigiTech RP360) + přepínač, kabel, zdroj
Prodám velmi kvalitní kytarový multiefekt od známé značky DigiTech včetně externího přepínače a propojovacího kabelu. Celý je ve výborném stavu, téměř bez známek používání, jako nový. Zacházel jsem s ním vždy opatrně, byl chráněn v pedalboardu. Jedná se o velmi kvalitní a vzácný multiefekt, který už se na trhu bohužel nedá sehnat. Poslouží výborně začínajícím i pokročilým kytaristům, byl jsem s ním vždy absolutně a nad míru spokojený. Sám bych ho neprodával, už mi ale svou velikostí a možnostmi bohužel nestačí.. :( Technické parametry a funkce: - opravdu velká zásoba zvuků, od továrních po uživatelské, které lze nekonečně měnit a upravovat (zvuky, efekty, jejich pořadí, názvy…) - jednoduché, rychlé a přehledné ovládání - obsahuje simulace modelů všemožných známých efektů od proslulých značek - obsahuje simulace modelů všemožných známých aparátů a reproduktorů - kompletně nastavitelný přes PC ve velmi pěkně graficky zpracované aplikaci pomocí USB kabelu - několik možností ovládání (up + down // banky po 3 různých zvucích // 1 zvuk a 3 volitelné efekty) - obsahuje ladičku, looper, bicí automaty, metronom a true bypass - napájení 9V adaptérem - AUX vstup, sluchátkový výstup, mono/stereo výstup, control in vstup (pro externí pedál a přepínač) - velmi pěkné a jednoduché designové zpracování, odolný a kvalitní materiál, celokov! Inzerát obsahuje: - multiefekt - přepínač (bez mode knobu, dá se přepínat i přímo v efektu) - propojovací kabel - zdroj Jakékoliv další info rád poskytnu!
Joyo JF-316 Future Chorus
PRODÁM Joyo JF-316 Future Chorus Kompaktní efektový pedál typu Chorus. Malé rozměry. Praktický kryt na potenciometry. Překvapující kvalita poměr cena/výkon. Originální krabička Joyo v ceně. Stav 100% jako nový. Posílám zásilkovnou po platbě předem na účet.
Elektrická kytara + modelingové kombo
STÁLE V PRODEJI Prodám elektrickou kytaru JACKSON JS11 Dinky AR MBL a modelingové kombo JOYO DC-30. Kytara i kombo jsou v dobrém stavu, celkem jsem nahrál max. 50 hodin, takže je vše skoro jak nové. Z toho důvodu kytaru prodávám, nemám na to bohužel čas. Součástí je propojovací kabel a stojan na kytaru. Pořizovací cena kytary v roce 2019 byla 3 695 Kč a komba 2 270 Kč. Nyní je pořizovací cena stejné kytary 4 390 Kč a komba 3 290 Kč. Celý set prodám za 5 500 Kč. Kytaru se stojanem prodám zvlášť za 4 000 Kč. Kombo prodám zvlášť za 2 500 Kč. Předání pouze osobně. Kytara: Kombo:
Joyo Boogie Master
Prodám Joyo Ironman Boogie Master z důvodu nevyužití. Když to přeženu, tak jsem ho měl zapojený tak 5x pouze doma. Originální balení.
Multiefekt - Digitech RP 360
Prodám kytarový multiefekt Digitech RP 360 - v perfektním stavu - ještě folie na displeji, hrán jen doma. Kompletní balení včetně adaptéru. Ideálně osobní převzetí v OL. Pokud pošta cena + poštovné pouze ČP ( V případě dobírky žádám připsání platby za poštovné předem na účet.)Kontak formulář pod inzerátem.
MOOER GE150 Kytarový multiefekt
Prodám kytarový multiefekt MOOER GE150 - v perfektním stavu - hrán jen doma. Kompletní balení včetně adaptéru. Ideálně osobní převzetí v OL. Pokud pošta cena + poštovné pouze ČP ( V případě dobírky žádám připsání platby za poštovné předem na účet.) Kontak formulář pod inzerátem.