inzerce, prodej, prodám, bazar

Kabát pravá kožešina

Kategorie: Kožené oděvy

Kabát velké velikosti z prave kožešiny, možná z nutrie, netuším přesně z čeho.
Délka 103 Cm
Šířka 66 Cm

Možno využít i pro nové zpracování třeba i na historické kostýmy.

Možnost vidět a předání Praha nebo okolí Náchoda, eventuálně zaslání na dobírku.
Kabát pravá kožešina
Podobné inzeráty
Kožený Dámský OVERSIZE kabát/POLAR LEDER hnědý
SKVĚLÝ KABÁT NA TOTO OBDOBÍ !! Nabízím k prodeji dámský oversize kabát Německé značky POLAR LEDER, modelový kabát z extrémně jemné kůže(zřejmě jehněčí,neb kozinka),barvy hnědé, velikostně číslo II. Ozdobný límec se dá nařasit,nebo nechat volně,kabát je s kapsami a jedna vnitřní,zapínání na knoflíky. Bez poškození. Zn.POLAR LEDER se specializuje na výrobky z extra jemné kůže,má více jak 30ti letou zkušenost a většina zboží je na objednávku.Výrobky jsou bez AZO, PCP a niklu. Rozměry: šířka ramen-obvod měřím 120cm šířka hrudníku-obvod měřím 132cm pas měřím obvod nad knoflíky kapes-140cm spodní odvod měřím-170cm rukáv-déka 55cm zadní délka kabátu-110cm PC přes 10tis. Prodám pouze za 1999,-kč. Osobní předání v Praze. PS:Pro info Foceno na ženě s výškou 179cm a váhou 69kg mající svou velikost L/XL KABÁT MÁ VELIKOST TAK 4XL PROTOŽE JE OVERSIZE-SCHVÁLNĚ VELKÝ-VOLNÝ!VHODNÉ PRO JAKOUKOLIV POSTAVU!
Zimní kabát - pravá kožešina
Prodám krásný šedý zimní kabát z pravé kožešiny. Česká ruční výroba, kvalitně zpracovaný, originální kousek. Koupený loni, vzatý pouze 3x - je jako nový. Velikost na kabátu M, sedí na S-M, rozměry viz foto. Kapucu lze stáhnout a také zcela odepnout. Kabát bohužel neunosím, proto posílám dál. Pouze vážní zájemci. Možnost zaslání více foto přes email.
Kabat pansky 3/4 - PRAVÁ kuze -USA,značka MARC N.Y.
Nabizim levne noseny, ale zachovaly a kvalitni kozeny kabat z jemne jehneci kuze od SUPER ZNACKY - MARC - New York. Cerne barvy, zakoupen byl v USA :P.C.: 400 dolaru, je na stredni postavu, rozmer pres bricho=56cm (obvod=112cm).PRODAM za : nabidnete! Kc + posta!!! Rozumná dohoda - možná ,Priblizne rozmery pres prsa 55cm,pres ramena=65cm, delka od ramen dolu= 80cm (3/4 kabat),sirka dole:55cm, rukavy=60cm / vse mereno ne jako obvod , ale pri polozeni na stul a pres kabat- obvod by tedy byl 2x. Velikost : M (stredni).Jemne zatepleny, velmi zachovaly. KOMUNIKUJTE PRES E-MAIL nebo SMS, můj telef. přijímá jen SMS-zavolám, ozvu se,vše domluvíme.
Kožený měkký dámský hnědý kabát s pravou kožešinou v.M
Kožený měkký dámský hnědý kabát s pravou kožešinou OMNIA Velikost M Pravá kožešina i uvnitř kabátu Zapínání na knoflíky Měkká kůže Prsa 49 cm (98 cm obvod) Délka 73 cm Rukáv 64 cm V případě vážného zájmu pište do emailu.
Kožešina na kapucí
Kožešinový lem na kapucí z finského mývalovce, 100% práva kožešina, v perfektním stavu, 75cm
Drykorn -kožešinová vesta- vel.S - jako nova-pc 420€
Drykorn for beutiful people- nádherná kožešinová vesta- ve velikosti S. Oblékla jsem ji za loňskou zimu cca 2-3x, je jako nová. PC 420. Zapínaní na háček, 2 kapsy zboku. Přední cast je delší než zadní, celá vypodšivkovaná flanelem. Kratší kožísek je králík. Delší nevím, ale je to pravá kožešina- viz.cedulka. Vypadá na první pohled luxusně, vhodná ke všemu. Ve stavu nové. Rozměry: délka vzadu: 62 cm, vpředu 91 cm šířka: 50 cm Materiál: 100%kožešina 100% bavlna Doporučuji prohlédnout i mé další inzeráty, vždy naleznete nové, nebo min. nošené kousky za zlomek Pc. #drykorn #drykornforbeautifulpeople #vesta #kožíšek