inzerce, prodej, prodám, bazar

Kabelka americké značky Vera Bradley růžový vzor TOP

Kategorie: Kabelky

Nabízím v podstatě novou kytičkovanou kabelku v růžovém vzoru známé americké značky Vera Bradley. Zakoupena jako nová a nošena byla dcerou možná max. dvakrát, je opravdu jako nová, čistá, nezničená, neošoupaná.
Zbytek svého času strávila uložená v komodě :).
Rozměry kabelky šířka cca.30cm, výška 24cm, hloubka dna 12cm.
Uvniř 3 praktické otevřené kapsičky (např. na mobil) viz. foto.
Dvě venkovní otevřené kapsy na bocích (vpředu a vzadu) a dále jedna větší postranní kapsa na zip.
Každý zipový jezdec je pro lepší úchop zakončen ušitou originální stužkou s logem VERA BRADLEY.
Materiál je z prošívané měkce vypodložené bavlněné látky s originálním vzorem (100 % cotton).
Na popruhu plastová tygrovaná (žíhaná) posouvná spona.
Kabelka je velmi lehká i se zpevněným dnem.
Pro více info o značce Vera Bradley najdete zde: chcete detailnější foto a informace ohledně této kabelky rád je emailem poskytnu.
Je možnost osobně prohlédnout a převzít nejlépe na Praha 8. Nebo platba předem na účet a
obratem odešlu přes zá za poštovné 70,-Kč.
Kabelka americké značky Vera Bradley růžový vzor TOP
Podobné inzeráty
Víkendová taška Pink Elephant - NOVÁ
Prodám tašku známé americké značky Vera Bradley. Je vyrobena z prošívané a měkce vypodložené bavlněné látky s originálním vzorem Pink Elephant. Je velmi kvalitní, odolná a pěkně vypracovaná. Délka ucha umožňuje nošení přes rameno. Na předním díle je všitá otevřená kapsa, uvnitř tašky jsou po celém obvodu další kapsy, celkem šest (viz foto 2). Šířka je 40 cm dole, u zipu 58 cm. Výška 34 cm, hloubka 20 cm – taška má pevné dno a je velmi prostorná. Dá se prát v pračce (pevné dno se musí vyndat), látka snese mnohá vyprání (zkušenost s jinou taškou VB). Pro lepší představu o barvě googlete: Vera Bradley Pink Elephant. Původní cena byla kolem 3000 Kč. Nabízím i další tašky Vera Bradley, viz moje další inzeráty. Poštovné dle ČP, Zásilkovny nebo předání v Praze.
Červená crossbody taška Mesa Paisley, Vera Bradley
Prodám tašku známé americké značky Vera Bradley. Je vyrobena z prošívané a měkce vypodložené bavlněné látky s originálním vzorem Mesa Paisley. Je velmi kvalitní, odolná a pěkně vypracovaná. Délka ucha je nastavitelná. Na předním díle je všitá otevřená kapsa, která je současně druhou, zipem opatřenou kapsou. Uvnitř tašky jsou ještě dvě kapsičky, na mobil a peněženku. Šířka je 25, výška 28 cm – taška sice nemá pevné dno, ale je velmi prostorná – vejde se do ní i 0,75 l láhev vody. Dá se prát v pračce, látka snese mnohá vyprání (zkušenost s jinou taškou VB). Pro lepší představu o barvě googlete: vera bradley mesa paisley. Taška je minimálně nošená, není to na ní vůbec znát, je v perfektním stavu. Původní cena byla kolem 2000 Kč. Nabízím ve stejném vzoru i víkendovou tašku, viz můj další inzerát. Při koupi obou nabídnu zajímavější cenu. Poštovné dle ČP nebo předání v Praze.
Víkendová taška Mesa Paisley, Vera Bradley
Prodám tašku známé americké značky Vera Bradley. Je vyrobena z prošívané a měkce vypodložené bavlněné látky s originálním vzorem Mesa Paisley. Je velmi kvalitní, odolná a pěkně vypracovaná. Délka ucha umožňuje nošení přes rameno. Na předním díle je všitá otevřená kapsa, uvnitř tašky jsou po celém obvodu další kapsy, celkem šest (viz foto 2). Šířka je 40 cm dole, u zipu 58 cm. Výška 34 cm, hloubka 20 cm – taška má pevné dno a je velmi prostorná. Dá se prát v pračce (pevné dno se musí vyndat), látka snese mnohá vyprání (zkušenost s jinou taškou VB). Pro lepší představu o barvě googlete: vera bradley mesa paisley. Taška je minimálně nošená, není to na ní vůbec znát, je v perfektním stavu. Původní cena byla kolem 3000 Kč. Nabízím ve stejném vzoru i crossbody tašku, viz můj další inzerát. Při koupi obou nabídnu zajímavější cenu. Poštovné dle ČP nebo předání v Praze. O výměnu zájem nemám.
Nové kabelky
Prodám nové nenošené kabelky různých barev a velikostí. U každé fotografie je číslo a cena. KABELKA Č.1 světle béžové barvy s popruhem přes rameno. KABELKA Č.2 hnědá kožená patworkova s popruhem přes rameno. KABELKA Č.3 bílá s popruhem přes rameno. KABELKA Č.4 hnědá s držadlem do ruky. KABELKA Č.5 tmavě hnědá s držadlem do ruky. KABELKA Č.6 tmavě modrá s popruhem přes rameno. KABELKA Č.7 středně modrá s držadlem do ruky i přes rameno. KABELKA Č.8 černá lesklá s držadlem do ruky. KABELKA Č.9 tmavě modrá větší, vhodná pro nákupy. KABELKA Č.10 černá velká vhodná pro kratší cestování. KABELKA Č.11 set dvou kabelek a kosm. etue, vhodná pro víkendové cestování. Rozměry kabelek zašlu na vyžádání, stačí napsat číslo kabelky, popř.cenu a barvu. Ceny jsou již od 250,- plus zasilkovna. Kabelka č.2 PRODANÁ
Kabelka Vera Bradley
Prodám velmi hezkou a jedinečnou kabelku z kolekce značky Vera Bradley. Dovezena z USA. V perfektním stavu - jako nová /téměř nenošena/. Materiál 100% bavlna, lze prát. Zapínání na magnetku. Praktická kapsa na zip a čtyři menší kapsičky na drobnosti. Rozměry: d 28 x v 22 x š 11 cm. ——————————————————————————— Cena nově snížena na 399,- Kč. ——————————————————————————— Preferuji osobní převzetí na Praze 9 nebo 10. Po domluvě možné zaslat na dobírku /poštovné, dle sazebníku ČP/.
Dámská kožená kabelka zn.MARCO BAGGIANI 36x33x9 cm
Dámská kožená kabelka italské značky MARCO BAGGIANI šířka 37 x 33 výška x 9 šířka dna v centimetrech. Uvnitř kabelky a kapsy je kostkovaná, velmi vkusná a pevná textilní podšívka. Na přední straně je kapsa s klopou na zapínání na kožený knoflík velikosti 21 x 24 cm. Kabelka se zapíná na pevný kovový zip. Uvnitř jsou z jedné strany dvě menší kapsy a z druhé strany jedna větší kapsa na zip na doklady a drobnosti. Také má kabelka kožená ucha do ruky, a řemen přes rameno, který je z pevného textilního popruhu, jeho délka je 109 cm (bez karabin), není nastavitelný. Pak má kabelka ještě dvě krátká kožená ucha do ruky délky 38 cm. Kabelka jeví známky nošení (viz foto), ale i tak je v dobrém stavu, bohužel na přední straně kabelky je světlá skvrna velikosti délky 6 cm a šířky 1,8 cm...i tak je kabelka moc hezká a určitě ještě někomu dlouho poslouží:). Materiál: hladká kůže Možnost osobního převzetí na Praze 7.