inzerce, prodej, prodám, bazar

Kabelka Anekke fun & music

Kategorie: Kabelky

Prodám krásnou v super stavu kabelku, nošená krátce a minimálně mám kabelek hodně tak střídám.

Informace o výrobku
Anekke

Popis

Kabelka Anekke má dvě nastavitelná ucha do ruky i na rameno. Na zadní straně je kapsa na zip. Uvnitř kabelky najdete dvě kapsy na zip, otevřenou kapsa na iPad a dvě menší otevřené kapsičky na drobnosti. Kabelka je balená v ochranném obalu. Délka kabelky je 34 cm, šířka 14 cm a výška je 34 cm.
Parametry

Barva
vícebarevná
Určení
dámské
Materiál kabelky
polyuretan
Typ kabelky
přes rameno
Styl
casual

Anekke

Španělská rodinná firma Anekke už od roku 1974 vyrábí kabelky a další doplňky s něžně nostalgickými vintage designy.
Kabelka Anekke fun & music
Podobné inzeráty
Anekke kabelka - batoh Energy
Prodám novou kabelku- batoh, já neunosím. Originál zabalená s visačkou. Vhodné i jako dárek, Originální kabelka Anekke konvertibilní na batoh z nové kolekce Energy. Nechybí ikonický přívěsek Anekke. Baleno v praktickém dustbagu. Návod na údržbu a užívání Kategorie: Kabelky Barva / Barevná kombinace: Bílá Kolekce: Fun & Music Materiál: 100% Polyuretan, Podšívka 100% Polyester Podkolekce: Energy Rozměr (cm): 30x30x6 Typ produktu: Módní kabelka Formát A4: nevejde se Výška ucha: 22 cm Odepínací popruh: ne Max. délka popruhu: 85 cm Typ zavírání: zip Počet kapes: 5 Španělská rodinná firma Anekke už od roku 1974 vyrábí kabelky a další doplňky s něžně nostalgickými vintage designy.
Nová Anekke střední peněženka Energy
Prodám úplně novou peněženku, já nevyužiji. Originál zabalená, vhodné i jako dárek. PC 1050kč. Popis Uspořádání: 1 samostatná kapsa se zipem, 1 oddíl s klipem obsahuje: 2 hluboké kapsy na zádech na bankovky, 7 větších kapes na doklady, 10 malých přihrádek na karty, 2 malé přihrádky na karty/fotografie průhledné. Pevná vyztužená struktura. Baleno v designové krabičce Anekke. Návod na údržbu a užívání Kategorie: Peněženky Barva / Barevná kombinace: Černá Kolekce: Fun & Music Materiál: 100% Polyuretan, Podšívka 100% Polyester Podkolekce: Energy Rozměr (cm): 14x10x3 Typ produktu: Módní peněženka Typ zavírání: zip, klip Španělská rodinná firma Anekke už od roku 1974 vyrábí kabelky a další doplňky s něžně nostalgickými vintage designy.
Nové kabelky
Prodám nové nenošené kabelky různých barev a velikostí. U každé fotografie je číslo a cena. KABELKA Č.1 světle béžové barvy s popruhem přes rameno. KABELKA Č.2 hnědá kožená patworkova s popruhem přes rameno. KABELKA Č.3 bílá s popruhem přes rameno. KABELKA Č.4 hnědá s držadlem do ruky. KABELKA Č.5 tmavě hnědá s držadlem do ruky. KABELKA Č.6 tmavě modrá s popruhem přes rameno. KABELKA Č.7 středně modrá s držadlem do ruky i přes rameno. KABELKA Č.8 černá lesklá s držadlem do ruky. KABELKA Č.9 tmavě modrá větší, vhodná pro nákupy. KABELKA Č.10 černá velká vhodná pro kratší cestování. KABELKA Č.11 set dvou kabelek a kosm. etue, vhodná pro víkendové cestování. Rozměry kabelek zašlu na vyžádání, stačí napsat číslo kabelky, popř.cenu a barvu. Ceny jsou již od 250,- plus zasilkovna. Kabelka č.2 PRODANÁ
Anekke velká peněženka Urban
Prodám v top stavu peněženku, nevyužiji. Kompletní specifikace Prostorná peněženka nové kolekce Forest. Jak jsme u Anekke zvyklí, má hodně přihrádek na karty a doklady, členitou kapsu na mince, hluboká kapsa na bankovky. Tato kolekce je inspirována městským životem v Kanadě. Pevná vyztužená struktura. RFID Protection - peněženka má ochranu proti nežádoucímu zkopírování dat z Vaší platební karty. Parametry: Barva: Hnědá, béžová Kolekce: Forest Materiál: 100% PU, Podšívka 100% Polyester Podkolekce: Urban Rozměry: 19 x 10 x 3 cm Uspořádání: 1 samostatná podélná kapsa se zipem s přepážkou na mince, 1 oddíl s klipem obsahuje: 1 hluboká kapsa na zádech na bankovky, 6 větších přihrádek na doklady, 16 malých přihrádek na karty, 4 malé přihrádky na karty/fotografie průhledné. Parametry Výrobce Anekke Materiál EKO kůže Barva Hnědá
Anekke kabelka, nová
Kabelka značky Anekke Kabelka - Nošená asi 2x, čistá, neroztažená, přívěšky a zipy perfektní, jako nová. Cena 1500,-
Kabelka ANEKKE
Nabízím k prodeji krásnou novou koženou kabelku od renomované fa. Anekke. Nevhodny dárek jsem starší člověk, a táto kabelka vhodná pro mladé ženy. Vhodná jako dárek. Osobní předání, nebo možnost zaslání dle vašeho výběru. Poštovné v ceně. Dohoda možná.