inzerce, prodej, prodám, bazar

kabelka Carpisa

Kategorie: Kabelky

Prodám téměř nenošenou větší kabelku přes rameno zn. Carpisa (pro mě nevhodný dárek). Barva temně vínová. Rozměry: šířka 45cm, výška 27cm, hloubka 14cm. Zespodu stabilní dno, 2 ucha přes rameno, uvnitř velká kapsa s 1 postranní např. na telefon. Zapínání na zip plus ozdobný pásek (viz foto). Cena 250,-
kabelka Carpisa
Podobné inzeráty
Nové kabelky
Prodám nové nenošené kabelky různých barev a velikostí. U každé fotografie je číslo a cena. KABELKA Č.1 světle béžové barvy s popruhem přes rameno. KABELKA Č.2 hnědá kožená patworkova s popruhem přes rameno. KABELKA Č.3 bílá s popruhem přes rameno. KABELKA Č.4 hnědá s držadlem do ruky. KABELKA Č.5 tmavě hnědá s držadlem do ruky. KABELKA Č.6 tmavě modrá s popruhem přes rameno. KABELKA Č.7 středně modrá s držadlem do ruky i přes rameno. KABELKA Č.8 černá lesklá s držadlem do ruky. KABELKA Č.9 tmavě modrá větší, vhodná pro nákupy. KABELKA Č.10 černá velká vhodná pro kratší cestování. KABELKA Č.11 set dvou kabelek a kosm. etue, vhodná pro víkendové cestování. Rozměry kabelek zašlu na vyžádání, stačí napsat číslo kabelky, popř.cenu a barvu. Ceny jsou již od 250,- plus zasilkovna. Kabelka č.2 PRODANÁ
Kabelka CARPISA
Prodám nošenou pěknou kabelku značky Carpisa. Velká kapsa na zip, uvnitř dvě malé kapsy na drobnosti a jedna kapsička na zip.
Kabelka Carpisa
Prodám kabelku zn. Carpisa, minimálně nošená.
Kabelka Carpisa
Prodám kabelku zn. Carpisa s pleteným povrchem. Rozměry: š 40cm, v 26cm, délka ucha 48cm. Zapínání na zip, vnitřní menší kapsa na zip + 2x kapsa na mobil.
Nová modro-bílá crossbody kabelka Carpisa
Prodám novou větší modro-bílou cross body kabelku Carpisa. Osobní převzetí možné po domluvě v Brně nebo Zásilkovna 79 Kč.
Kabelka Carpisa
Prodám kabelku zn. Carpisa, viz FOTO. NOVÉ, nepoužívané, nevhodný dárek. Rozměry na vyžádání. Cena 199,-.Osobní odběr v Praze nebo poštou-platba předem převodem na můj účet vč. ceny za poštovné dle sazebníku pošty. Prohlédněte si další moje nabídky, při objednávce více ks hradíte jen jedno poštovné.