inzerce, prodej, prodám, bazar

Kabelka, crosbody, psaníčko

Kategorie: Kabelky

Crosbody kabelka
Bez vad
Z boku možnost připnout řemínek

PROSÍM JEN EMAIL NEBO SMS, DĚKUJI
Kabelka, crosbody, psaníčko
Podobné inzeráty
Nové kabelky
Prodám nové nenošené kabelky různých barev a velikostí. U každé fotografie je číslo a cena. KABELKA Č.1 světle béžové barvy s popruhem přes rameno. KABELKA Č.2 hnědá kožená patworkova s popruhem přes rameno. KABELKA Č.3 bílá s popruhem přes rameno. KABELKA Č.4 hnědá s držadlem do ruky. KABELKA Č.5 tmavě hnědá s držadlem do ruky. KABELKA Č.6 tmavě modrá s popruhem přes rameno. KABELKA Č.7 středně modrá s držadlem do ruky i přes rameno. KABELKA Č.8 černá lesklá s držadlem do ruky. KABELKA Č.9 tmavě modrá větší, vhodná pro nákupy. KABELKA Č.10 černá velká vhodná pro kratší cestování. KABELKA Č.11 set dvou kabelek a kosm. etue, vhodná pro víkendové cestování. Rozměry kabelek zašlu na vyžádání, stačí napsat číslo kabelky, popř.cenu a barvu. Ceny jsou již od 250,- plus zasilkovna. Kabelka č.2 PRODANÁ
Dámská černá malá kabelka večerní psaníčko nová s visač
Krásné značkové večerní psanicko od Desigual. Luxusní provedení. Úplně nové = vhodné jako dárek, ještě s visačkou. Elegantní design, padne akorát do ruky. Modní psaníčko od Desigual!!. Nadčasový design. Perforace vrchního v černé barvě dílu s kombinací červené podšívky dostává toto psaníčko do TOP produktů od španělské firmy Desigual. Oživeno zlatými detaily. Uvnitř menší kapsička.
Nové psaníčko Carpisa
Dobrý den, prodávám toto krásné psaníčko značky Carpisa, které stálo původně 19,90 Euro (cca 520 Kč). Prodávám jej za 199 Kč. Psaníčko je nové, v originálním obale. Uvnitr je přídavné poutko, takže je možné nosit psaníčko jako kabelku přes rameno. Šířka je 25 cm, výška 16 cm, hloubka 1,5 cm. Možné osobní předání v Praze či zaslání poštou/Zásilkovnou.
Kabelka/psaníčko (nové)
Nabízím k prodeji krásnou malou černou kabelku se zlatými doplňky a zlatým řetízkem. Kabelka je pevného materiálu, drží tvar. Je zcela nová, nepoužitá. Vhodná tedy i jako dárek. Vyrobená z ekologické kůže. Součástí je i nastavitelný, odnímatelný crosbody popruh (lze nastavit na délku až 120cm) a dust bug (chrání kabelku před prachem, odřením, vlhkostí, denním umělým světlem). Lze ji nosit přes rameno, nebo popruh odepnout a nosit ji v ruce za ten kovový řetěz. Má 2 přihrádky. Obojí jsou na cvoček. Jedna je zavřená a druhá vzadu otevřená. Rozměry: délka 20cm, šířka 9cm, výška 14cm. Důvod prodeje: nevyužiji. Mám již hodně takových kabelek. Cena: sleva na 300kč - Osobní odběr BRNO (kousek od OC Futurum, přesná adresa na e-mail), po platbě předem na účet zašlu i českou poštou (doporučeně), poštovné a balné činí +150kč - Podívejte se na moje další inzeráty, prodávám různé věci Pouze e-mail. Tel neplatí! Děkuji:)
ZNAČKOVÁ KABELKA / KABELKY - DÁMSKÉ, DÍVČÍ
Od shora dolů, vždy zleva - doprava: 1 řada: Baťa - použitá, nosí se v ruce nebo na předloktí, cena = 900 Kč Sisley - párkrát vzatá, nosí se přes rameo nebo jako psaníčko, cena = 900 Kč Adidas - taška přes rameno nebo messenger, skladovaná, vhodná jako dárek, cena = 800 Kč 2 řada: Roxy - hnědo-bílá, pouze párkrát vzatá (ale místy je jakoby zašpiněná - nevím od čeho, ale pokusím se vyčistit), cena = 1300 Kč Malá černá kabelka - značku už nevím, max. 1x vzatá, cena = 250 Kč Nine West - prostorná černá kabelka, skladovaná, vhodná jako dárek, cena = 1500 Kč 3 řada: Baťa - černá kabelka, foto + popis v albu, cena = 1000 Kč Kabelka / taška se želvou - párkrát vzatá, prostorná, cena = 490 Kč Kabelka / taška s květy (ve skutečnosti barvy syté a výraznější, foťák to bohužel nezachytil), prostorná, skladovaná, vhodná jako dárek, cena = 200 Kč Všechny kabelky / tašky jsou sytě černé a ostatní jsou barevné. Lamborghini - nová taška vak uni model, pro muže i ženy, vhodné i jako dárek, PC vysoká, nyní 1900Kč PRODEJ OSOBNÍCH ZNAČKOVÝCH VĚCÍ A PÁR VĚCÍ PRO SBĚRATELE, KTERÉ SE MI NEHODÍ. PIŠTE POUZE NA E-MAIL! TELEFON NEPLATNÝ Z DŮVODU OBTĚŽUJÍCÍCH REKLAMNÍCH NABÍDEK A LIDÍ, KTEŘÍ VOLAJÍ BRZO RÁNO NEBO PO 22H!
Šedostříbrná kabelka psaníčko zn. LS Fashion
Prodám šedostříbrnou kabelku psaníčko zn. LS Fashion. Nošena příležitostně, v dobrém stavu, pouze v jednom rohu povolené nepárající se očko a kovové zavírání je místy odrané a uvnitř látka okolo od rzi. Barva šedá se stříbrnou, uvnitř hebká lesklá krémová látka, okrasné kovové zavírání s očky, s 1 vnitřní kapsou, s řetízkem pro snadné držení v ruce či na rameno. Designový povrch psaníčka tvoří vyplétané vějířky. Stříbrné psaníčko můžete využít nejen při různých společenských událostech. Rozměry: délka od zavírání 18 cm, vyfocená s řetízkem 40 cm. Původní cena Kč 499,-.