inzerce, prodej, prodám, bazar

Kabelka VICTORIA´S SECRET

Kategorie: Kabelky

Prodávám novou kabelku od Victorky. Barva bílá/zlatá. Původní cena 3.600 Kč. Má nastavitelný popruh, takže je variabilní, do ruky i přes rameno. S těžkým srdcem jí posílám dál, ale bohužel tuto krásku neunosím a to je škoda! Jistě udělá někomu jinému radost. Rozměry: Š-38cm, HL-17cm, V-26cm V(vč. uší)-48cm. Pokud máte jakékoliv otázky, potřebujete jiné fotografie, pište si. Zasílám přes zásilkovnu nebo Českou poštou. Cena za dopravu je 100 Kč. Možný osobní odběr v Litvínově, nebo v Mostě.
Kabelka VICTORIA´S SECRET
Podobné inzeráty
Victoria’s Secret kabelka crossbody - nová
Prodám novou Victoria’s Secret kabelku crossbody Barva: černá Dárková taška Victoria’s Secret v ceně
Victoria's Secret PINK Tote Bag Blck taška na zip
Nabízím k prodeji originální dámskou tašku na zip Victoria's Secret PINK. Značka: Victoria's Secret Materiál: 100% polyester Rozměry: 54x39x21 cm Délka ucha: 31 cm Zapínání: na zip Barva: černá Detail: hlavní přihrádka na zip, vnitřní přihrádka, pevný materiál Způsob platby: Hotově při osobním převzetí, převodem na účet, popřípadě mohu zaslat na dobírku. Při výběru zaslání poštou +69 Kč za poštovné (dobírka +39 Kč navíc) Udělejte si radost.
Taška Victoria Secret
Plátěná plážová taška Victoria's Secret. Nová, jen rozbalená, s visačkou. - nápis Victoria's Secret ve spodní části taška - rozměry: 58 x 37 x 14 cm Mohu poslat přes zásilkovnu.
Nové kabelky
Prodám nové nenošené kabelky různých barev a velikostí. U každé fotografie je číslo a cena. KABELKA Č.1 světle béžové barvy s popruhem přes rameno. KABELKA Č.2 hnědá kožená patworkova s popruhem přes rameno. KABELKA Č.3 bílá s popruhem přes rameno. KABELKA Č.4 hnědá s držadlem do ruky. KABELKA Č.5 tmavě hnědá s držadlem do ruky. KABELKA Č.6 tmavě modrá s popruhem přes rameno. KABELKA Č.7 středně modrá s držadlem do ruky i přes rameno. KABELKA Č.8 černá lesklá s držadlem do ruky. KABELKA Č.9 tmavě modrá větší, vhodná pro nákupy. KABELKA Č.10 černá velká vhodná pro kratší cestování. KABELKA Č.11 set dvou kabelek a kosm. etue, vhodná pro víkendové cestování. Rozměry kabelek zašlu na vyžádání, stačí napsat číslo kabelky, popř.cenu a barvu. Ceny jsou již od 250,- plus zasilkovna. Kabelka č.2 PRODANÁ
Nová černá crossbody kabelka zn. Victoria's Secret
Úplně nová, nenošená kabelka zn. Victoria's Secret. S visačkou v původním obalu, visačka je odstřihnutá, ale přiložena k balení. Typu crossbody Nemá na sobě žádné vady Vevnitř malá kapsa na zip, zvenku také jedna kapsa Kabelka je na zip s třásněmi Součástí je i nastavitelný popruh Stylová, prostorná a z kvalitního materiálu Rozměry: délka 21 cm, výška 16 cm, výška s popruhem 67 cm, šířka 9,5 cm Odeslání pouze přes Zásilkovnu.
Victoria’s secret - kabelka
Luxusní crossbody kabelka z kolekce Victoria´s Secret. Pokud potřebujete sebou vzít nezbytnosti (telefon, peníze, klíče či kreditku), tato kabelka je pro Vás ideální. - zapínaní na magnet a řetízkový popruh - ve vnitřní kapse je zrcátko - uvnitř kapsička na kartu nebo občanku - barva: tmavě modrá a černá se zlatými detaily - rozměry: 25 x 17 x 7 cm - délka řetízku: 59 cm.