inzerce, prodej, prodám, bazar

Kalhoty Fox 180 Revn MX21 Pant XL

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

2x použité. Stav jako nový. Původní cena 3499.
Kalhoty Fox 180 Revn MX21 Pant XL
Podobné inzeráty
FOX 180 vel. XL/36 (XXL/38) NOVÝ
Prodám nový, nikdy nejetý MX komplet - dres a kalhoty - FOX 180 Revn Fluo Yellow MX21. Velikost dresu je XL, kalhoty jsou velikosti 36. Vhodné na postavu cca 170 - 180 cm, s hmotností cca 76 - 83 kg. Případně mám i stejný komplet, jen větší ve velikosti XXL/38. Komplet je klasický FOX, dobré odvětrávání, na bocích jsou vyjímatelné pěnové chrániče. Stahování je pomocí plastové spony vpředu. Na vnitřních stranách kolen je kůže. Možnost předání/vyzkoušení Praha 9 Vysočany, jinak mohu poslat Zásilkovnou nebo poštou. Prodávám více MX oblečení, pro zobrazení ostatních inzerátů stačí kliknout v tomto inzerátu na mé jméno. Oblečení vhodné na motocross, motokros, enduro, trial, downhill, dh, quad, čtyřkolku, traily, mtb ap
MX komplet FOX vel. XXL/38 NOVÝ
Prodám nový, nikdy nejetý MX komplet - dres a kalhoty - Fox 180 Revn černá bílá. Velikost dresu je XXL, kalhoty jsou velikosti 38. Vhodné na postavu cca 175 - 190 cm, s hmotností cca 84 - 95 kg. Případně mám i stejný komplet, jen menší ve velikosti XL/36. Komplet je klasický FOX, dobré odvětrávání, na bocích jsou vyjímatelné pěnové chrániče. Stahování je pomocí plastové spony vpředu. Možnost předání/vyzkoušení Praha 9 Vysočany, jinak mohu poslat Zásilkovnou nebo poštou. Prodávám více MX oblečení, pro zobrazení ostatních inzerátů stačí kliknout v tomto inzerátu na mé jméno. Oblečení vhodné na motocross, motokros, enduro, trial, downhill, dh, quad, čtyřkolku, traily, mtb ap
Dres + MX kalhoty Fox 180
Prodám MX dres a kalhoty FOX 180, bílá barva, velikost dresu XL, kalhoty vel. 32, oboje na štíhlou postavu 175 - 185 cm. Kalhoty mají drobné poškození asi od výfuku (viz foto). Cena dohromady 2500 Kč. Osobní převzetí Žďár nad Sázavou, možno poslat Zásilkovnou po předchozí platbě na účet + poštovné (na pobočku Zásilkovny za 79,- Kč).
KALHOTY FOX - MOTOCROSS
Prodám kalhoty Fox na motorku. Maskáčované kalhoty jsou velikost 30 a žluté 28. Je to vhodné na postavu přibližně 157cm vysoký, 55kg. Byly jednou nošený. Za jedny kalhoty 1000,-Kč. Prosím pouze zprávy nebo Email.
Motorkářská bunda a kalhoty
Prodám používanou bundu a kalhoty na moto. Koupil jsem to po někom, já používal asi jednu sezónu. Oboje dost nošené, ale ještě dobře slouží. Bunda má chránič na záda, ramena a lokty. Kalhoty chrániče na kolena a boky. Bunda i kalhoty mají odepínací zimní podšívku. Bundu s kalhotami lze spojit zipem na zádech. Já měřím 186 cm a vážím 75 kg. Myslím, že to bude dobře sedět člověku do 180 cm. Kalhoty klidně pro někoho, kdo není tak vychrtlej jako já. Nosím kalhoty/kraťasy M/32, na mě byly kalhoty trochu moc široký v pase. Na požádání rád přeměřím.
Pánské moto textilní kalhoty RSA S-PRO 5XL
Prodám textilní kalhoty na motorku značky RSA. Viz fotky lehce potrhané k opravě. Cena nových kalhot v motozem je 3000Kč Pro postavu cca 188cm 105 - 120kg. Kalhoty vyrobeny z 100% polyesterové tkaniny 600D, která je charakteristická vysokou odolností vůči tření a podření. Švy kalhot jsou vytvořeny speciální technologií. Homologované chrániče kolen a chrániče boků, navíc vnější chrániče - slidery - v oblasti kolen. Kvalitní odnímatelná membrána podšita příjemnou síťovinou. Celé kalhoty jsou podšity síťovanou podšívkou. V oblasti sedu jsou kalhoty vyztuženy kůží, díky které se stává sed protiskluzovým. Perforace zajištěna díky perforované kůži z vnitřní strany kolen, čímž je zajištěna ideální cirkulace vzduchu a zároveň ochrana v podobě protiskluzové vrstvy. Stretchové panely nad koleny a v oblasti beder pro větší pohodlí při sezení. Možnost rozšíření nohavic v dolní části pomocí zipu, který je podšitý síťovinou, a tím je zajištěna potřebná ventilace. 2 vnější kapsy. Stahování v pase pomocí pásků na suchý zip a pružnou gumu. Kalhoty lze spojit pomocí krátkého a dlouhého zipu s bundou. Více na: