inzerce, prodej, prodám, bazar

Kallos Cosmetics hair pro-tox

Kategorie: Zdraví a krása

Šampon Kallos Hair Pro-Tox Shampoo obsahuje trojici regeneračních a pečujících látek keratin, kolagen a kyselinu hyaluronovou, které blahodárně působí na suché a poškozené vlasy.

Jaké účinky má šampon Kallos Hair Pro-Tox?
kyselina hyaluronová dodává chybějící vlhkost, zamezuje vysušování vlasů, udržuje vlasy pružné a lesklé,
keratin vyplňuje trhlinky ve vlasových vláknech, regeneruje, změkčuje a uhlazuje,
kolagen podporuje růst vlasů, zvětšuje jejich objem, zamězuje třepení konečků.
Použití šamponu:
Aplikujte na mokré vlasy, jemnou masáží napěňte a poté opláchněte.

Určení:
Poškozené vlasy
Suché vlasy
Kallos Cosmetics hair pro-tox
Podobné inzeráty
Maska na vlasy Kallos
Maska na vlasy hair pro tox Kallos. Využito asi 20%. Cena včetně Zásilkovného 120 Kč.
MASKA NA VLASY: stříbrná - "Kallos"
Prodávám: MASKY NA VLASY: stříbrná. "Kallos Cosmetics Coloring Hair Mask Silver Reflex". CENA:150kč. VÝHODNÉ BALENÍ-1000 ml !! TONIZUJE MELÍR a BLOND BARVU !! Pěkně voní !! Vlasy vyživuje, posiluje, hydratuje. Kopřivnice. Zasílám zásilkovnou
Kallos lak na vlasy - silně tužící - NOVÝ
Nabízím lak na vlasy Kallos Cosmetics - KJMN Hair Spray Extra Strong Silk Protein 500ml. Lak je nový - nepoužitý (nevhodný dárek). Popis: * extra silně tužící * dodává vlasům pružnost, silné zpevnění a přirozený lesk * díky obsahu vitamínů vlasy vyživuje * lehce se vyčesává * obsahuje UV filtr Posílám i přes Zásilkovnu (80,-Kč) a mohu i přes Balíkovnu (70,- Kč).
MAC Cosmetics Extra Dimension rozjasňovač - glow with it
Prodám úplně nový nikdy nepoužitý higlighter od MAC cosmetics. PC 1050 Kč Možný osobní odběr Praha 1,6 nebo +poštovné Zásilkovna/Pošta. Podtrhněte rysy své tváře. O výsledek, se kterým budete vždy spokojeni, se postará rozjasňovač MAC Cosmetics Extra Dimension Skinfinish. Stačí se štětcem dotknout jeho jemné, máslovité textury, a vše, co chcete na svém obličeji zvýraznit, získá krásné prizmatické odlesky. Tento rozjasňovač zůstane navíc na svém místě po celý den a nezvýrazní případné vrásky. Vlastnosti: zanechává zářivý finiš na pleti dlouhotrvající až 10hodinová výdrž neopadává, neslévá se do vrásek, nemění barvu krémová pudrová textura nezpůsobuje akné
Medi Peel Bor Tox 5 Peptide Multi Care Kit
Výprodej!100% originál! Termin do 11.03.2025 Nový set Medi-Peel Bor-Tox, cena 999-, Vyzvednutí Praha po domluvě, nebo zasilkovna.
Tummy Tox kapsule
predam 3 balenia kapsul Tummy tox.cena 200 za vsetky.mozne odoslanie cez Zasielkovnu.