inzerce, prodej, prodám, bazar

KAM-AGRA ORAL JELLY

Kategorie: Zdraví a krása

Doprodej zasob z uzavreneho E-shopu.Např.KA-MAGRA ORAL JELLY za 300,-Poslu i vzorek zdarma.SEZNAM produktu vám zašlu v SMS.
KAM-AGRA ORAL JELLY
Podobné inzeráty
Dětský el. kartáček Oral-B Vitality Kids StarWars
* Prodám nový dětský elektrický kartáček Oral-B Vitality Kids StarWars. * Zubní kartáček Oral-B Vitality se dodává se čtyřmi Disney samolepkami, které se nalepí dokola rukojeti, takže si vaše dítě kartáček zamiluje. * Oral-B je zubními lékaři nejdoporučovanější značka zubních kartáčků na světě. Všechny zubní kartáčky Oral-B jsou navrženy ve spolupráci se zubními lékaři, aby pro děti zajišťovaly šetrné a efektivní čištění v každém věku a v každém období jejich vývoje. * S bezplatnou aplikací Disney Magic Timer od Oral-B si 90 % dětí čistí zuby déle. * Zubní kartáček Oral-B Vitality má vestavěný časovač, takže si děti čistí zuby 2 minuty, jak doporučují zubní lékaři, což jim pomůže získat dobré návyky v ústní hygieně na celý život. * Vhodné pro děti od 3 let. * Zasílám přes zásilkovnu, v případě zaslání na dobírku budu požadovat zaslat poštovné předem na účet. Zaslat je možné do zásilkovny nebo na adresu. * Osobní odběr možný v Rumburku. * Skladem více kusů v různých provedení viz. foto.
Magnetický kartáček Oral-B iO Series 8 White Alabaster
Čtěte!! Nejdou přepínat režimy běží stále jeden. Jinak kartáček jak nový. Bez nabíječky, pouze kartáček! (s nabíječkou a pouzdrem na hlavice cena 1999kč) Sám ho už rok mám a musím říct, že je to současně nejlepší kartáček na trhu! A ZA TÍM SEM ŽÁDNÝ REŽIM NEPŘEPNUL???? TAKŽE ZA SMĚŠNOU CENU . Jen vyzkoušený dezinfikovaný.. Jak nový. PC:6500 Kč Oral-B se vydává ještě dál a dostává čištění na úplně jinou úroveň. Chtěli jsme víc než čistě pokrokové technologie a špičkové provedení – umožňujeme to nejdůkladnější, nejjemnější a nejtišší čištění vašeho života. Chtěli jsme vytvořit víc než líbivý design – vznikla elegance určená pro ty nejvyhledávanější technologie. Seznamte se s kartáčkem Oral-B iO a vyzkoušejte dosud nejlepší čištění od Oral-B. Jeho inovativní systém magnetického pohonu iO přenáší čisticí energii jemných mikrovibrací na konce vláken, která klouzají od zubu k zubu a čištění je tak účinné a příjemné. Zdokonalený chytrý senzor tlaku chrání dásně a signalizuje, kdy si zuby čistíte správně. Součástí systému iO je také interaktivní displej OLED, který vás v reálném čase povede a umožní nastavit zubní kartáček podle vašich potřeb. Umělá inteligence v kartáčku Oral-B iO rozpoznává v ústní dutině 6 oblastí a vede prostřednictvím aplikace Oral-B tak, aby bylo čištění co nejdůkladnější. Navíc se kartáček iO dodává s magnetickou rychlonabíječkou pro rychlé nabití asi za 3 hodiny a s prémiovým cestovním pouzdrem. Zažijte čištění zubů, které uvidíte, uslyšíte a ucítíte jinak... Více na V Praze jen inzeruji !! Osobní předání není možné(jedině v Jičíně) jinak pouze zásilkovnou nebo balíkovnou!! Prodávám též na Aukru pro nedůvěřivé!!
Náhradní hlavice ke kartáčkům BRAUN Oral-B
Z důvodu nákupu jiného přístroje, prodám níže uvedené oscilačně-rotační náhradní hlavice k přístroji BRAUN Oral-B z rozbalených paketů. Hlavice jsou nerozlepené v originálním obalu. 1. Náhradní hlavice Oral-B TriZone sady vláken se pohybují různými směry, proto účinně narušují plak a odstraňují jej ze zubů. Jiné čištění zubů než klasické čištění rotačním kartáčkem. Stejně jako ostatní hlavice jsou i hlavice Oral-B TriZone vybaveny vlákny, která signalizují potřebu výměny hlavice. Cena za kus - 90 Kč. K dispozici - 2 ks. 2. Náhradní hlavice Oral-B Precision Clean se speciálními vlákny důkladně odstraňuje zubní plak i z těžko dostupných mezizubních prostor a poskytuje jemnou masáž dásním. Díky zeleným indikačním vláknům se včas dozvíte, že je čas na výměnu hlavice. Cena za kus - 90 Kč. K dispozici - 3 ks. 3. Náhradní hlavice Oral-B CrossAction White s vlákny jdoucími různými směry narušují zubní plak a dostanou se i do těžko přístupných míst v ústech. Zelená indikační vlákna postupně blednou a upozorní vás, že je čas na výměnu hlavice. Cena za kus - 90 Kč. K dispozici - 4 ks.
Ústní sprcha
Prodám novou elektrickou ústní sprchu Oral-B Oxyjet MD20, která je vhodná pro každodenní použití, protože šetrně a účinně čistí mezizubní prostory a těžko přístupná místa. Sprchu můžete používat jako doplněk při čištění zubů, implantátů, můstků nebo korunek. Oral-B Oxyjet využívá spirálový proud vody s mikrobublinkami, který také mimo jiné přispívá k omezení krvácení dásní. Mikrobublinky likvidují bakterie zubního plaku. Ústní sprcha Oral-B Oxyjet MD20 masíruje dásně a pomáhá při léčbě paradontózy. V balení naleznete 4 výměnné nástavce. Obsah balení ústní sprchy Oral-B Oxyjet MD20: 1 × ústní sprcha Oral-B Oxyjet MD20 4 × tryska Oxyjet 1 × držák na stěnu
Oral-B iO Series 9 White + 2 náhradní hlavice
Prodám nový, nerozbalený elektrický kartáček Oral-B iO Series 9 v bílé barvě. Součástí hlavního balení je tělo kartáčku, zubní hlavice, cestovní pouzdro, rychlonabíječka. + navíc 2ks náhradních hlavic. iO je nejlepší technologie čištění zubů od Oral-B. Kombinuje jemnou energii mikrovibrujících vláken s kulatou kartáčkovou hlavou Oral-B inspirovanou zubními lékaři to vše poháněno unikátním tichým magnetickým pohonem. K dispozici identický kartáček v černé barvě se 4 náhradními hlavicemi, dohromady výhodnější cena. Osobní předání Praha, popř. na trase Praha Havířov.
Oral-B iO Series 9 Black Onyx + 4 náhradní hlavice
Prodám nový, nerozbalený elektrický kartáček Oral-B iO Series 9 v černé barvě. Součástí hlavního balení je tělo kartáčku, zubní hlavice, cestovní pouzdro, rychlonabíječka. + navíc 4ks náhradních hlavic. iO je nejlepší technologie čištění zubů od Oral-B. Kombinuje jemnou energii mikrovibrujících vláken s kulatou kartáčkovou hlavou Oral-B inspirovanou zubními lékaři to vše poháněno unikátním tichým magnetickým pohonem. K dispozici identický kartáček v bílé barvě s 2 náhradními hlavicemi, dohromady výhodnější cena. Osobní předání Praha, popř. na trase Praha Havířov.