inzerce, prodej, prodám, bazar

kancelář sklad nebytový prostor 20m2

Kategorie: Obchodní prostory

PRO VICE INFO POUZE VOLAT TEL =608=959=401=

Poslední dvě volné kanceláře a skladovací prostory

Dlouhodobý pronájem kanceláře , skladu , obchodních nebytových prostor s elektřinou, volné od 1.04.2023 v Chomutově v oploceném a uzamykatelném areálu kousek od centra města.

podlahová plocha cca 20m2


Kancelář nebo jako dílna nebo dokonce sklad - je pouze na vás, jak využijete pronájem této místnosti v kancelářské budově v oploceném areálu.

Nabízím skutečně dlouhodobý pronájem - co se týče nákladů, tak cena je 2.600 Kč/měs bez elektřiny - zálohu na elektřinu si můžete určit sami.

Vratná kauce je ve výši 5.000 Kč.

Budova je umístěna kousek od centra města...
kancelář sklad nebytový prostor 20m2
Podobné inzeráty
Prodej nebytového prostoru / ateliéru [52m2] po rekonstrukci
Ve výhradním zastoupení vlastníka nabízíme ke koupi kompletně zrekonstruovaný ateliér / nebytový prostor o výměře [52m2] se společnou terasou, situovaný v přízemí / zvýšeném přízemí činžovního domu v historickém centru (50m od náměstí) ve Vodňanech. Celková plocha [52m2]. Lokalita historického centra města Vodňany nabízí širou škálu využití ateliéru jako nebytového prostoru v místě s plnou občanskou vybaveností i městského bydlení. Nebytový prostor je po celkové rekonstrukci (v rámci celkové rekonstrukce objektu 2016/2018, je umístěný v 1.NP (přízemí / zvýšené přízemí) menšího bytového domu. Dispozice: celá nebytová jednotka je členěna na dva prostory – hlavní prostor [36m2] s okny do ulice se sociální zázemím [4m2] + [1,5m2] a další prostor – samostatný vstup z chodby o výměře [10,6m2]. V rámci objektu činžovního domu je k ateliéru k dispozici ke společnému užívání společná terasa o výměře [28m2] umístěná ve 2.NP (1.patře). Dále ze společných prostor k dispozici kolárna v 1.NP (přízemí) domu. V rámci prostoru je osazena kuchyňská linka a elektrický sporák. Podlahy v nebytovém prostoru keramická dlažba / PVC v designu dřeva. V sociálním zázemí / koupelně a WC je proveden keramický obklad, keramická dlažba, umyvadlo, sprchový kout, závěsné WC). V prostoru jsou osazena plastová okna. V rámci rekonstrukce objektu (2019/2018) jsou provedeny nové rozvody elektrické energie, topení a veškerých instalací a částečné zateplení objektu. Okna nebytového prostoru jsou orientována na západ – do ulice. K uvedenému nebytovému prostoru jsou k dispozici (k prodeji) ještě další byty či další nebytové prostory v 1.NP / 2.NP domu. Nebytová jednotka ve vlastnictví (osobní vlastnictví) a zhruba do 3 měsíců bude proveden zápis do katastru nemovitostí. Společné prostory bytového domu (objektu) chodby schodiště jsou ve velmi dobrém stavu (čisté, průběžně udržované a uklizené). Topení: ústřední plynové (v bytě radiátory) plynovým kotlem společným pro celý dům. Prostor má samostatné měření spotřeby elektrické energie (elektroměr), měření spotřeby teplé a studené vody (vodoměry) a podružné měření spotřeby topení. K dispozici připojení k internetu (Starnet) v bytě /domě. Nebytový prostor je umístěný v přízemí / zvýšeném přízemí (1.NP) činžovního bytového domu. Energetická náročnost budovy – [D]. Aktuálně je prostor dlouhodobě pronajatý kvalitním nájemníkem v režimu tržního nájmu na dobu určitou, když nájemní smlouva je platná do [července_2023]. OBČANSKÁ VYBAVENOST a PARKOVÁNÍ: veškeré občanská vybavenost včetně veřejné dopravy, škola, školka, lékař, nákupní středisko / obchod. Parkování možné před domem / vedle domu (placené parkoviště. Byt je k dispozici / k převodu (po dohodě) od dubna_2023. Aktuální cena: 2.050.000,-Kč je kompletní cena včetně provize RK a kompletního majetkoprávního servisu. Pro bližší informace a termín prohlídky volejte makléře (Jindřich DVOŘÁK, Dipl.Tech, tel.: +420 777 305 89
Prodej nebytového prostoru / ateliéru [49m2] po rekonstrukci
Ve výhradním zastoupení vlastníka nabízíme ke koupi kompletně zrekonstruovaný ateliér / nebytový prostor o výměře [49m2] se společnou terasou, situovaný v přízemí / zvýšeném přízemí činžovního domu v historickém centru (50m od náměstí) ve Vodňanech. Celková plocha [49m2]. Lokalita historického centra města Vodňany nabízí širou škálu využití ateliéru jako nebytového prostoru v místě s plnou občanskou vybaveností i městského bydlení. Nebytový prostor je po celkové rekonstrukci (v rámci celkové rekonstrukce objektu 2016/2018, je umístěný v 1.NP (přízemí / zvýšené přízemí) menšího bytového domu. Dispozice: celá nebytová jednotka je pod jednám uzávěrem (vchodem) dispozičně dělena na hlavní prostor s kuchyňským koutem [27m2] s okny do dvora, pracovnou [11m2], chodbou [7,35m2] a sociál / koupelna WC [4,2m2]. V rámci objektu činžovního domu je k ateliéru k dispozici ke společnému užívání společná terasa o výměře [28m2] umístěná ve 2.NP (1.patře). Dále ze společných prostor k dispozici kolárna v 1.NP (přízemí) domu. V rámci prostoru je osazena kuchyňská linka a elektrický sporák. Podlahy v nebytovém prostoru keramická dlažba / PVC v designu dřeva. V sociálním zázemí / koupelně a WC je proveden keramický obklad, keramická dlažba, umyvadlo, sprchový kout, závěsné WC). V prostoru jsou osazena plastová okna. V rámci rekonstrukce objektu (2019/2018) jsou provedeny nové rozvody elektrické energie, topení a veškerých instalací a částečné zateplení objektu. Okna nebytového prostoru jsou orientována na západ – do ulice. K uvedenému nebytovému prostoru jsou k dispozici (k prodeji) ještě další byty či další nebytové prostory v 1.NP / 2.NP domu. Nebytová jednotka ve vlastnictví (osobní vlastnictví) a zhruba do 3 měsíců bude proveden zápis do katastru nemovitostí. Společné prostory bytového domu (objektu) chodby schodiště jsou ve velmi dobrém stavu (čisté, průběžně udržované a uklizené). Topení: ústřední plynové (v bytě radiátory) plynovým kotlem společným pro celý dům. Prostor má samostatné měření spotřeby elektrické energie (elektroměr), měření spotřeby teplé a studené vody (vodoměry) a podružné měření spotřeby topení. K dispozici připojení k internetu (Starnet) v bytě /domě. Nebytový prostor je umístěný v přízemí / zvýšeném přízemí (1.NP) činžovního bytového domu. Energetická náročnost budovy – [D]. Aktuálně je prostor dlouhodobě pronajatý kvalitním nájemníkem v režimu tržního nájmu na dobu určitou, když nájemní smlouva je platná do [července_2023]. OBČANSKÁ VYBAVENOST a PARKOVÁNÍ: veškerá občanská vybavenost včetně veřejné dopravy, škola, školka, lékař, nákupní středisko / obchod. Parkování možné před domem / vedle domu (placené parkoviště. Byt je k dispozici / k převodu (po dohodě) od dubna_2023. Aktuální cena: 1.970.000,-Kč je kompletní cena včetně provize RK a kompletního majetkoprávního servisu. Pro bližší informace a termín prohlídky volejte makléře (Jindřich DVOŘÁK, Dipl.Tech, tel.: +420 )
Nebytový prostor Náměstí Svobody, 29 m2, ev.č. 05434060
Ev.č. 05434060 Nabízíme k prodeji nebytový prostor o velikosti 29 m2 na Náměstí Svobody. Jedná se o mezonetový prostor. V mezonetové části se nachází část na soukromé zázemí se sociálním zařízením - WC, umyvadlo, výlevka. Prostor má samostatné měřiče a centrální topení. Nachází se zde přípojka na internet. Prostor má jediný vstup z otevřeného vnitrobloku, do kterého se dá dostat přímo na Náměstí Svobody nebo z Alfapasáže. K prostoru patří i prosklená výloha. Vnitroblok je ve večerních hodinách uzamčen s přístupem přes kódovou bránu, což zamezuje nežádoucím osobám večerní vstup do vnitrobloku, a tak zajišťuje i větší bezpečnost prostoru. Prostor v minulosti sloužil jako cestovní kancelář nebo prodejna občerstvení. Je vhodný k širokému spektru využití, především díky vhodnému rozdělení prostor a umístění v centru města. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: + provize RK.
Nebytové prostory v centru města Jihlavy
Pronajmu nebytové obchodní prostory v centru města Jihlavy kousek od náměstí, s blízkostí několika parkovišť. Nebytový prostor je vhodný pro prodejnu, showroom, kancelář, masážní salon, vinárnu nebo kavárnu. Nachází se v přízemí bytového domu a je přístupný ze silnice v ulici Křížová. Za domem se nachází soukromé parkoviště, ze kterého je možné zásobování. Nebytový prostor je členitý a tvoří jej dvě vzájemně propojené místnosti přístupné vlastním vchodem z ulice i z dvorní části domu, obě se sociálním zařízením. Celková plocha je 83,55 m2. V nebytovém prostoru se nachází renesanční klenby. Možnost bezbariérového přístupu. V předchozích letech se zde nacházela vzorková prodejna spánkového studia, kavárna a obchod s obuví. Nebytový prostor je nově vymalován bílou barvou. K dispozici je wifi a bezbariérový přístup. Měsíční nájemné 15.000,- Kč + služby 5.000,- Kč, vratná kauce 30.000,- Kč. Bližší informace nebo sjednání prohlídky na e-mailu:
Pronájem Obchodního prostoru,  35m2 - Dr. Vrbenského, Kladno
Ev.č. 10629199 Rád bych vám nabídl pronájem nebytového prostoru v ulici Dr. Vrbenského v Kladně. Nebytový prostor je situován jako hlavní místnost, která má prosklenou výlohu do ulice a dále zadní, menší místnost, která je možná využít jako zázemí, kde je situována i toaleta. Tento nebytový prostor je vhodný jako prodejna, kancelář atd.. Nebytový prostor se nachází pod pěší zónou v ulici mezi hlavní poštou a náměstím starosty Pavla. Pro více informací či domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: + 4000 poplatky, + provize RK.
Pronájem nebytového prostoru 76 m2, v centru, Drůbeží trh, O
Nabízíme k pronájmu nebytový prostor 76 m2 v centru na ulici Drůbeží trh, Opava. Nebytový prostor je umístěn v centru Opavy, vedle centrálniho parkoviště města, na průchozí trase k Dolnímu náměstí z Masařské ulice. Hlavní vstup je přímo z ulice Drůbeží trh. Jedná se o velkou místnost, sklad a 3x WC. Místnost má rozměry 12,64 x 5,20 m. Prostory jsou vhodné pro prodejní prostory různé povahy popřípadě kanceláře nebo kavárnu (cukrárnu) či bistro. Vytápění je plynovým kotlem. Cena pronájmu 18.000,-Kč/měsíc + služby (voda) + elektřina a plyn. Jednorázová provize pro RK 18.000,-Kč. Nebytový prostor bude volný od 1.1.2023. Zájemci o prohlídku dle domluvy s panem Hořínkem. ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Komerce ★ Okres: Opava ★ Adresa: Opava, Město, Drůbeží trh ★ Podlaží: 1 ★ Celkem podlaží: 1 ★ Plocha podlahová: 76 m2 ★ Plocha užitná: 76 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Stav objektu: Dobrý ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.