inzerce, prodej, prodám, bazar

Kanceláře, Výrobní hala, skladovací, centrum DomažlicVe výhr

Kategorie: Obchodní prostory

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji průmyslový areál - resp. firmu DOMAŽLICE REAL ESTATE s.r.o., která tento areál vlastní a spravuje. (Díky tomu kupující neplatí daň z nabytí nemovitých věcí) v ulici Masarykova.

O NEMOVITOSTI:

Pronájem výrobních, skladovacích, obchodních prostor až 5000m².

Ve výhradním zastoupení nabízíme k pronájmu prostory v průmyslovém areálu - v ulici Masarykova. Prostory nabízejí různé řešení pro menší i větší firmy.

Objekt je tvárný a na velice lukrativním místě. Doporučuji prohlídku. Min. velikost plochy k pronájmu = 150m2

Nemovitost má velký rezervovaný příkon na elektřinu ve výši až 2000 kW. Návazně i levnější cenu elektřiny při velkých odběrech už od 3,1 Kč včetně distribuce. Tudíž je areál vhodný pro indoor pěstování rostlin nebo těžbu kryptomeny.

Velice lukrativní objekt (nyní částečně pronajat na dobu 6ti měsíců) v širším centru Domažlic. Na katastru nemovitostí podle LV 793, katastrálního území Domažlice - je tvořen pozemkem p.č.st.773/7, jehož součástí je stavba č.p.415, pozemkem p.č.st.773/8, jehož součástí je stavba bez č.p./č.e., pozemkem p.č.st.3425, jehož součástí je stavba bez č.p./č.e., pozemkem p.č.st.3426, jehož součástí je stavba bez č.p./č.e., pozemkem p.č.st.3427, jehož součástí je stavba bez č.p./č.e., pozemkem p.č.st.3428, jehož součástí je stavba bez č.p./č.e., pozemkem p.č.3709/36.

Prodej obchodního, výrobního a skladového prostoru ve velmi dobrém stavu (NOVÉ ROZVODY ELEKTŘINY, VODY, ODPADŮ, NOVÁ OKNA, NOVÁ STŘECHA, FOTOVOLTAICKÉ PANELY) ve městě Domažlice v ulici Masarykova. Areál prošel renovací v roce 2012 z dotačního titulu. Obchodní prostor je v patrové stavbě o 3 podlažích s výtahem. Užitná plocha obchodního, skladového a výrobního prostoru je 5 000 m², podlahová plocha 5 000 m², plocha pozemku 5 000 m² a zastavěná plocha 1200 m². U obchodního prostoru je bezproblémové parkování. Součástí je také garáž. K pozemku vede asfaltová komunikace. V dosahu objektu je silnice a MHD.

Objekt je tvárný a na velice lukrativním místě. Doporučuji prohlídku.

V inzerci je uveden energetický štítek PENB tř.C.

V současné době se zde provádí rekonstrukce nové střechy atd..., cena bude stanovena podle současného stavu.
Kanceláře, Výrobní hala, skladovací, centrum DomažlicVe výhr
Podobné inzeráty
Prodej areálu pro výrobu a skladování v obci...
Nabízíme Vám ke koupi zavedený areál na ploše 11647 m2 vhodný pro obchod, výrobu a skladování v okrajové části obce Banín (okr. Svitavy). Součástí areálu jsou tři zmodernizované haly včetně venkovního prostranství (evidovaného jako "ostatní plocha") a příjezdu po vlastním pozemku. Hlavní objekt, hala I. (zast. plocha: 886 m2, rozměry haly cca: 73x12 m, modrá fasáda) je napojena na elektřinu (příkon 2x40A, v trafu rezerva cca 250 kVA) a veřejný vodovod, odpady jsou svedeny do jímky na vývoz. Hala I. se skládá ze tří částí vhodné pro výrobu, které jsou mezi sebou propojené, dále ze zázemí pro administrativu a sociálního zázemí (kuchyňky, koupelny se sprch. koutem, samostatného WC), kotelny (hala I. je vytápěna kotlem na tuhá paliva vyjma dvou výrobních částí). Hala II. (zast. plocha: 644 m2, rozměry haly cca: 41x15 m) je nazateplená, má ocelovou nosnou konstrukci, drátkobetonovou podlahu, posuvná vrata a přípojku na elektřinu. Přestože hala II. v současné době slouží ke skladování, má potenciál haly výrobní. Hala III. (zast. plocha: 330 m2, rozměry haly cca: 23x12 m) je ve shodném provedení jako hala II., uvnitř je však pevně rozdělena na dva prostory, samostatně přístupné posuvnými vraty zvenčí. Na vyžádání Vám elektronicky můžeme zaslat půdorysy s technickými parametry hal. Možnost prodeje areálu jako celku nebo po částech ve shodný čas. Areál je dle Územního plánu začleněn do plochy VS - plocha výrobní smíšená. Výhodná poloha areálu na okraji obce a mezi městy Svitavy - Brno. ENB G
Výrobní a skladovací prostory, 187 m2, ul. Vrahovick, 126381
Nabízíme výrobní a skladovací prostory 187 m2, ul. Vrahovická v blízkosti centra Prostějova v průmyslové zóně (část bývalého Agrostroje). Areál nájemcům nabízí možnost příjezdu kamionu. Jedná se o přízemní výrobní a skladovací prostory. Pronajaté prostory jsme schopni stavebně upravit na míru vašim potřebám (příčky, vchody, atd.) Vytápění prostor je zabezpečeno z vlastní kotelny, kotlem na LTO přes radiátory. Vratná kauce. Provize RK je ve výši jednoho měsíčního nájmu + 21% DPH a hradí ji zájemce o pronájem. Poznámka k ceně: + DPH, energie, vratná kauce, provize Číslo zakázky: 126381 Užitná plocha: 187 m2 Typ domu: patrový Druh prostor: výrobní Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná Garáž: Ne Plocha kanceláří: 0 m2 Typ budovy: cihlová Stav objektu: dobrý Počet míst k parkování: 10 K nastěhování: 01.01.2023 Topení: jiné Doprava: vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus Elektřina: 230V, 400V
výrobní hala
Nabízíme k pronájmu výrobní halu o velikosti 1370 m2 v Sokolově. Objekt se skládá ze tří částí: • výrobní haly o rozloze 680 m2 vybavené portálovým jeřábem o nosnosti 5 000 kg • přilehlé dílny o rozloze 250 m2 vybavené kladkostrojem o nosnosti 500 kg • kancelářských prostor se sociálním zařízením o rozloze 440 m2 Součástí haly je přilehlá venkovní plocha o rozloze 1300 m2 pro nakládku a vykládku s přímým vjezdem do haly. K objektu si je také možné pronajmout 15 parkovacích míst. Hala je zateplená, vytápěná plynem s přívodem elektrické energie a kanalizace. Celý areál, ve kterém se hala nachází je oplocen a střežen bezpečnostní agenturou. Výborná dopravní dostupnost je zajištěna dálnicí D6, nájezd na dálnici je vzdálen od areálu cca 2 km. Hala je ihned dostupná, cena za pronájem je stanovena na 900 Kč/m2/rok u vnitřních prostor a 200 Kč/m2/rok u venkovních ploch. Objekt si můžete pronajmout celý, nebo po domluvě pouze jeho část. V případě zájmu o tuto či jinou nemovitost nás neváhejte kontaktovat.
Prodej historické vily se 14 kancelářemi ve Strakonicích
Nabízíme prodej unikátní reprezentativní prvorepublikové, původně lékařské vily, architekta Ivana Fifky. Jádro domu tvoří jednopatrová schodišťová hala anglického typu. Stěny a strop mají bohatě členěné dřevěné obložení zdobené dekorem ve stylu art deco. Vila má celkem 4 podlaží s podlahovou plochou 686m2, s prostorným příjezdovým nádvořím a 10 parkovacími místy, přičemž zastavěná plocha a nádvoří je o rozloze 286m2 a parkovací plocha 920 m2. Nabízí se zde široká škála využití této jedinečné nemovitosti ve Strakonicích, jako sídlo firmy, soukromá klinika, lékařský dům, penzion s restaurací, kancelářská budova, prodejní prostory se zázemím firmy, banka, bytový dům. Popis nemovitosti 1.NP vstupní hala (33m2) a 4 místnosti o rozlohách 51,32,30,18 a 9m2, doplněné o kuchyňky, chodby a sociální zařízení. 2.NP vstupní hala a 6 velmi prostorných místností se soc. zařízením a zázemím 3.NP menší vstupní hala se 3 místnostmi a soc. zařízením + půdní prostory. V suterénu budovy jsou technické prostory, skladové prostory a garáž. Vila je vybavena výtahem. K hlavnímu vchodu je na vstupním schodišti instalován venkovní výtah pro vozíčkáře. Výměry (m2) : Obchodní plochy 91, Místnosti / kanceláře 245, Sklady 119, Zázemí (WC, chodby, kuchyňky) 57, Ostatní plochy 174. Celková podlahová plocha : 686 m2. Nosný systém objektu je tvořen sloupy i stěnami. Podlahy jsou kryty keramickou dlažbou, koberci, plovoucími podlahami a linoleem. Okna jsou převážně dřevěná, zdvojená. V některých částech budovy hliníková. Budova je částečně kryta sedlovou střechou z pálených tašek a částečně plochou střechou s PVC krytinou. Obvodové stěny jsou zděné i prosklené. Vnitřní příčky pak převážně zděné. Vytápění objektu zajišťují plynové kotle nacházející se v suterénu budovy, které zajišťují i ohřev TUV. Hala a většina místností/kanceláří je obsluhována lokální vzduchotechnikou a klimatizací. V roce 1997 prošel objekt kompletní rekonstrukcí. Budova je napojena na obecní vodovodní řád a kanalizaci. PENB „D“. Součástí prodeje Nemovitosti je i vybavení a movité věci, nacházející se v budově, která je střežena vnějším i vnitřním zabezpečovacím systémem. Do budovy je přiveden optický kabel, který je rozveden do všech místností, což umožňuje přímé připojení PC ke stabilní síti u každého stolu. Nemovitost stojící v bezprostřední blízkosti Strakonické nemocnice se nachází v ulici Lidická, která vede přímo na Velké náměstí. Poblíž nemovitosti je Lesopark Soutok a Rennerovy sady. Strakonice jsou okresním městem na soutoku řek Otavy a Volyňky. Žije zde přibližně 23 tisíc obyvatel. Historie města sahá až do 12. století. Strakonice leží 110 km od Prahy jihozápadním směrem a 58 km od Českých Budějovic. V případě vážného zájmu je možno po vzájemné dohodě zaslat detailní prezentaci nemovitosti.
Skladovací prostory 90m2 s výdejním prostorem Pohořelice
Nabízím skladovací prostory s možností výdejní místnosti a s možností zásobování ze dvora (zezadu). Varianta 1. Za 20000,- bez DPH plus energie. Skladovací prostory s možností výdejní místnosti a s možností zásobování ze dvora (zezadu) Sklad 15x6m (90m2), výdejní místnost 3x3m (9m2). Disponujeme i šatnou s kuchyňkou a sociálním zázemím. Varianta 2. Za 8000,- bez DPH plus energie Skladovací prostor s přístupem ze dvora 8x6m Varianta 3. Za 3000,- bez DPH plus energie Skladovací prostor - kóje s přístupem ze dvora 3x3,5m celkem 3 kóje k dispozici. Adresa: Tyršova 255, Pohořelice u Brna, 691 23, Jižní morava. Fotky jsou aktuální, máme tam zatím uloženy věci, v případně zájmu se bude jednat o čistý prostor.
Pronájem výrobních ploch., 126424
V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme atraktivní komerční prostory, které se nacházejí ve 3.NP komerčního areálu spol.OPTYS v Opavě. Celková výměra prostor je cca 694 m2 a jsou rozděleny do 3 částí /kancelářská část 112 m2, první hala 220 m2 a druhá hala 362 m2/. Prostory jsou dostupné po 2 schodištích či nákladním výtahem o nos.2t ze strany parkoviště. Prostory jsou vytápěné a jsou ve velmi dobrém technickém stavu /litá betonová podlaha/. K dispozici jsou šatny a kancelářské či sociální zázemí. Prostory lze pronajmout jednotlivě, nebo k nim přidat další výrobní, nebo skladovací plochy. Parkovací dvůr se nachází u budovy. Zajištěny služba vrátného. Doporučuji prohlídku. Poznámka k ceně: + spotřeby a energie Číslo zakázky: 126424 Užitná plocha: 694 m2 Typ domu: patrový Druh prostor: výrobní Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná Garáž: Ne Plocha kanceláří: 112 m2 Typ budovy: skeletová Stav objektu: velmi dobrý Počet míst k parkování: 5 K nastěhování: 01.12.2022 Ostatní vybavení: bezbariérový přístup, výtah, sociální zařízení Telekomunikace: telefon, internet Doprava: vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus