inzerce, prodej, prodám, bazar

Kapitán nemo

Kategorie: Historické romány

Prodám knihy Kapitán Nemo. Stav viz foto. Cena za vše 200kč.
Kapitán nemo
Podobné inzeráty
Bílá velryba - Herman Melville
Prodám novou, nečtenou knihu. Jedná se o nevhodný dárek, který není můj šálek kávy. Dnes už klasické dílo, které popisuje plavbu velrybářské lodi Pequod, již velí kapitán Achab. Stíhání obrovského bílého vorvaně, přezdívaného Moby Dick.
A.Dumas kupim rozne tituly - 1893 - 1947,antikvariaty, fyzic
Mám záujem o tieto tituly, Akté,Díra do pekla,Dobrotisko,Dve Diany, Dve královny,Hrdá láska,Holandanka, Ilka a jiné povídky,Isabela bavorska,Jed a dýka,Kadetova dobrodružstva, Kapitan Pamfil,Knežna Flora,KnížeAlexej, Korsičti Bratri,Konec melodie, Krásna Helena, Kvet liany,Laska mám vzkríšeným, Ledový dum, Lovec na morskem púobreží, Madame de Lafarfe, Marie Stuartowna, Milostní dobrodružství, Muži ze železa, Otec de la Ruine, Snatky otca Olifusa, Tajemství dablove Rokle,Tri mistri,Vaninka,Zpoved milence,Laska mým životem, Rozkošnice, Napoleon, První láska,Laska namorníkova,Johanka Neapolska, Clovek - Neštestí I,II, Kaše s medem, Ziva mrtvola i jine povídky,Hlava poravené,Sultanetta, Sen jedné noci,Príšerná historie,Svatební šaty,Ohnivý ostrov,Blanka z Beaulieu, Sicilsky lupiči,Osudná sáska, Díte hríchu, Výzvaní k tanci,Spiknutí naruby, Princezna z Bagdadu,Zena Klaudiova,Pan Alfons,Propast lásky,Dva sirotci, Jindrich IV, Konec Hrabete de Monte Christo,Hrabe Monte Christo a jeho žena,Drama Francie - 1931 a iné tituly. o tieto a iné tuly mám dlhodobý záujem!!! Kontakt - telefonický, formular Dakujem za každú ponuku.PONUKY PRIJMAM OD ANTIKVARIATY, FYZICKE OSOBY.
Mayovky - Návrat, Albatros, Olympia
AKTUALIZOVANÁ PONUKA. TITULY, KTORÉ NIE SÚ UVEDENÉ V POPISE INZERÁTU, SÚ UŽ PREDANÉ. Karel May / Karl May - Quimbo JEDINÉ VYDANIE U NÁVRATU. Román s Charleym (a.k.a Old Shatterhand či Kara ben Nemsí). V dobrom stave, kniha nebola čítaná, knižné dosky nesú známky po manipulácii, obálka Josef Pospíchal, vydalo nakladateľstvo Návrat v roku 2000. CENA: 1600 Kč Karel May / Karl May - Pouští a prérií 1. ČESKÉ VYDANIE, SLOVENSKY NEVYŠLO. Obsahuje poviedky z Ďalekého východu (príbehy s Karom ben Nemsím /a.k.a Old Shatterhand/ a hadžim Halefom Omarom) a Divokého západu (príbehy s Vinnetuom a Old Shatterhandom). V dobrom až veľmi dobrom stave, ilustroval Zdeněk Burian, vydal Albatros v roku 1974. CENA: 300 Kč Karel May / Karl May - Žut PREDLOHA ROVNOMENNÉHO FILMU S LEXOM BARKEROM. Obsahuje mapy deja knihy. Román s Karom ben Nemsím (a.k.a Old Shatterhand) a hadžim Halefom Omarom. Vo veľmi dobrom stave, ilustroval Gustav Krum, vydala Olympia v roku 1973. CENA: 300 Kč Karel May / Karl May - Kapitán Kajmán SLOVENSKY NEVYŠLO. Prostredný diel románu Old Surehand. Obsahuje mapy deja knihy. V dobrom až veľmi dobrom stave, ilustroval Gustav Krum, vydala Olympia v roku 1980. CENA: 300 Kč Poštovné cca 300 Kč - po platbe predom na účet. Možnosť dohodnúť osobný odber v rámci Bratislavy. V prípade záujmu ma kontaktujte radšej na email. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
Théophile Gautier – Kapitán Fracasse
Odeon 1988, cena 50+pošt., kniha je v 100% stavu, 1 čtená
Vernerovky
Tajuplný ostrov 100 Ocelové město 100 Matyáš Šandorf 1-2 250 20 tisíc mil pod mořem 100 Děti kapitána Granta 200 15 léty kapitán 150 5 neděl v balónu 150 Dva roky prázdnin 100
Kapitán Francasse
Toto dílo se může svou popularitou měřit s Dumasovými Třemi mušketýry nebo Hrabětem Monte-Christem.