inzerce, prodej, prodám, bazar

Kapsička na mobil ROCKBROS 6"

Kategorie: Ostatní cyklistika

Prodám držák telefonu na rám kola Rockbros 6".Používán jednu sezonu, důvod prodeje koupě většího telefonu.
Kapsička na mobil ROCKBROS 6"
Podobné inzeráty
Rockbros - brašna na kolo do rámu L
Nová značková cyklistická brašna Rockbros do rámu. Sředně velká brašna na nutné vybavení - jedna vnitřní kapsa s oddělenou kapsičkou a vnější kapsa na bidon nebo sbalenou šusťákovku. Uchycení suchými zipy použitelné na většinu typů kol. Špičková kvalita a zpracování. Reflexní potisk. Prodám za 300,- Kč. Prodávám prázdnou brašnu - obrázek s vybavením je pouze ilustrační. (Láhev v zelené nebo modré barvě možno dokoupit za 70,- Kč.) Osobní odběr v Mníšku pod Brdy nebo v Praze 5 na Andělu. Zásilkovna (pouze do jiných lokalit) za 100,- Kč při platbě předem na účet.
Rockbros - cyklistická čepička pod přilbu na kolo
Nová značková cyklistická čepice pod přilbu ROCKBROS. Mikrofleece materiál s hladkou povrchovou úpravou proti průniku větru. Cena 100,- Kč. Osobní odběr v Mníšku pod Brdy nebo v Praze 5 na Andělu.
Rockbros - brašna na kolo pod sedlo S
Nová značková cyklistická brašnička Rockbros pod sedlo. Ultralehká na nejnutnější vybavení - náhradní duše, lepení, montpáky, blikačka. Reflexní potisk. Uchycení pevnou plastovou sponou a suchým zipem. Prodám za 200,- Kč. Osobní odběr v Mníšku pod Brdy nebo v Praze 5 na Andělu.
Čepička cyklistická ROCKBROS
Prodám novou parádní cyklistickou čepičku ROCKBROS. Cena 100,- Kč. Osobní odběr v Mníšku pod Brdy nebo v Praze 5 na Andělu.
Pirátský šátek ROCKBROS
Prodám nový pirátský šátek ROCKBROS. Parádní pokrývka hlavy nejenom pro cyklisty. Vyrobený z příjemného mikrofleecu. Reflexní logo v přední části. Cena 100,- Kč. Osobní odběr v Mníšku pod Brdy nebo v Praze 5 na Andělu.
ROCKBROS - cyklistická láhev 0,75l
Prodám novou značkovou láhev na kolo (bidon) Rockbros. Bílá s modrým uzávěrem a modro/zeleno/žlutým potiskem nebo se zeleným uzávěrem a zeleno/žlutým potiskem + ochranný kryt proti nečistotám. Vyrobena ze 100% zdravotně nezávadného polypropylenu nejvyšší kvality - materiál schválený pro potraviny americkou FDA. Cena 70,- Kč. Osobní odběr v Mníšku pod Brdy nebo v Praze 5 na Andělu.