inzerce, prodej, prodám, bazar

Karaoke systém pro děti SINGSING (92)

Kategorie: Hifi systémy, Rádia

Prodám SingSing, přenosný karaoke systém, LED, provoz na baterie, 2x mikrofon samozřejmě součástí i adaptér
Super cena: 799,- Kč jedná se o nové nepoužité zboží!!! tel.: +420 .
+420 .

Top vlastnosti
CD přehrávač s horním plněním, se stylovým LED světelným efektem
Mikrofonní sekce se dvěma jack vstupy, samostatným ovládáním hlasitosti, echo efektem a funkcí AVC
Video výstup pro přenos signálu k televizoru, monitoru a projektoru
Karaoke systém pro děti SINGSING (92)
Podobné inzeráty
SingSing BT karaoke systém
SingSing BT, karaoke systém, 2 x mikrofon, CD přehrávač, BT, LED světelný efekt, přenosný Přenosná diskotéka pro děti! SingSing BT od auny je zábavný karaoke systém, který díky svým šikovným funkcím a dětskému designu potěší malé i velké. Tvůj CD přehrávač s horním otevíráním přehrává kromě běžných typů disků i média CD+G, tedy karaoke CD s titulky. Na zadní straně se nachází cinch video výstup, který přesměruje obrazové signály z disků CD+G do televizoru, monitoru nebo projektoru. Ideální pro zábavné karaoke setkání. Díky funkci bluetooth je navíc možné prostřednictvím karaoke systému Auna SingSing BT bezdrátově a pohodlně přehrávat všechny zvukové signály ze smartphonu nebo tabletu. Pestrý taneční parket: v krytu CD mechaniky se nacházejí vícebarevné LED diody, které vytvářejí působivý efekt a umocňují tím vizuálně dění. Mini stereo systém je možné používat i večer - je ideální na audioknihy a pohádky před spaním. Jako skutečný karaoke audiosystém má Auna SingSing BT na přední straně k dispozici dva 6,3mm jackové mikrofonní vstupy spolu s oddělenými regulátory hlasitosti, nastavitelným efektem ozvěny a praktickým, automatickým hlasovým ovládáním. Součástí balení jsou i vhodné ruční mikrofony. Díky lehké konstrukci, držadlu pro přenášení a možnosti provozu na baterie nepromešká karaoke systém Auna SingSing BT žádnou možnost vytvoření veselé, hudební nálady.
Karaoke systém Fenton SBS20B
Karaoke systém s přehrávačem CD + G disky , můžete jej použít k zobrazení textů v televizi. Ma bluetooth (YouTube, Spotify nebo jedné z mnoha aplikací Karaoke) a 2 mikrofony, černá barva. System byl použit jen párkrát, je jako nový, ještě original zabalený v krabici. Kupeny v prosinci 2021, ještě je v záruce do konce roku 2023. PC 2300,-, prodám za 1000,-. System se nachází u Benesova, nebo můžu dopravit do Prahy.
Rockstar Plus karaoke systém
Prodám použitou, funkční Rockstar Plus karaoke systém. Exkluzivní karaoke systém s funkcí bluetooth. Dva mikrofonní vstupy s exjem Automatická regulace hlasu a vyvážení. Podporované typy disků: CD, CD-R, CD-RW, CD-G.
Repro bedny se zesilovačem Auna
Zesilovač Auna s reprobedny Fenton Bedny Výstupní výkon: Max - Výstupní výkon: 600W - Výškový typ: Piezo - Průměr basového reproduktoru: 10 " - Impedance: 8 Ohm - Frekvenční odezva: 35 - 20 000 Hz - SPL max.: 127 dB - Rozměry: (D x Š x V) 245 x 325 x 815 mm - Hmotnost: 23,00 kg Zesilovač Nový Výkonný: digitální 5.1 Sourround zesilovač s výkonem 2 x 100 wattů a 3 x 50 wattů RMS Bezdrátově a pohodlně: Bluetooth rozhraní na streamování všech hudebních souborů ze smartphonu nebo tabletu Karaoke párty: dva plně nastavitelné vstupy pro mikrofon s efekty Echo, Delay a Repeat Kompaktní, výkonný a všestranný: s 5.1-Surround zesilovačem Auna AMP-218 BT získá domácí kino vlastní, inteligentní optimalizaci zvuku. S Bluetooth rozhraním můžete pohodlně bezdrátově přehrávat, přes Auna AMP-218 BT 5.1-Surround zesilovač, všechny hudební soubory ze smartphonu nebo tabletu a to do vzdálenost 20 metrů. Další audio input získá zesilovač buď přes AUX vstup z CD přehrávačů nebo stereo systému, přes USB port nebo SD slot z datových nosičů. Dva vstupy pro mikrofon na přední straně udělají ze zesilovače plnohodnotné karaoke zařízení na další domácí párty s rodinou a přáteli. Samozřejmostí je ovládání hlasitosti, basů a treble jakož i echo, repeat a delay efekty.
Gogen BPS 898 70W karaoke mikrofon
Nový, jen otevřený a vyzkoušený. DPD, balikovna. Nový, jen otevřený a vyzkoušený. DPD, balikovna. Jedinečný vzhled a skvělý výkon Přenosný Bluetooth reproduktor GoGEN BPS 898 disponuje spoustou pokročilých funkcí a díky bezdrátovému přenosu hudby a bateriovému provozu se hodí na každou venkovní party, oslavu či firemní akci. Reproduktor je vybavený praktickým madlem pro pohodlné uchopení. Teleskopická rukojeť a kolečka umožní ještě snadnější přepravu zařízení bez zbytečné námahy. Klíčové vlastnosti Bluetooth reproduktoru GoGEN BPS 898 Streamování hudby bezdrátově i pomocí kabelu Doba provozu na akumulátor 5 hodin Bezdrátové Bluetooth streamování Frekvenční rozsah 40 Hz - 15 kHz Výstupní výkon 70 W LCD displej Podpora formátu MP3 USB vstup Snadné přenášení Funkce Karaoke - mikrofon součástí balení Dva vstupy na mikrofon
Věž Sony RX110AV
Prodám tuto věž Sony tak jak je na foto. Nefunguje přehrávání tří CD, které má snahu se vysunout, zásobník ale nevyjede, dále je funkční. K věži přidám zcela nový dálkový ovladač. Mohu i zaslat přes DPD jako jeden balík. PC 26 tis. SONY RX110 AV s DOLBY Pro Logic a funkciami DJ mix Po zvukovej stránke prevyšuje očakávania, kvalitou hudobného prednesu, krásne vyváženým stereo zvukom a vysokým výkonom. Veža má 3xCD prehrávač, nastaviteľný 8 pásmový equalizér so 5 pamäťami vlastného nastavenia zvuku, funkcie KARAOKE, vstup na mikrofón, FM tuner s RDS datasystémom, automatickým ladením a pamäťou pre 25 staníc, 2x kazetový magnetofón s Full Logic ovládaním, teda plne elektronické, Dolby NR, DBFB, dynamické zvýraznenie basov GROOVE, LOOP, DJ MIX funkcie, generátor rôznych zvukových efektov a hudobných nástrojov ako bicie, triangel, gitara, KARAOKE, AUX vstup pre pripojenie akéhokoľvek zvukového zdroja, externý hudobný prehrávač, MiniDisc, DAT, iPod,TV, DVD