inzerce, prodej, prodám, bazar

Karaoke systém pro děti SINGSING (92)

Kategorie: Repro soustavy

Prodám SingSing, přenosný karaoke systém, LED, provoz na baterie, 2x mikrofon samozřejmě součástí i adaptér
Super cena: 799,- Kč jedná se o nové nepoužité zboží!!!
tel.: +420

Top vlastnosti
CD přehrávač s horním plněním, se stylovým LED světelným efektem
Mikrofonní sekce se dvěma jack vstupy, samostatným ovládáním hlasitosti, echo efektem a funkcí AVC
Video výstup pro přenos signálu k televizoru, monitoru a projektoru
Karaoke systém pro děti SINGSING (92)
Podobné inzeráty
Karaoke
SingSing, přenosný karaoke systém, LED, provoz na baterie, 2 x mikrofon Přenosná dětská disko! Zařízení SingSing od společnosti Auna je zábavní karaoke systém, který si získá srdce dětí i jejich rodičů díky šikovným funkcím a dětskému designu. Shora plněný CD přehrávač přehrává kromě standardních typů disků i CD + G média - tedy karaoke CD s titulky. Na zadní straně se nachází cinch video výstup, který odesílá videosignál CD + G skladby k televizoru, monitoru nebo projektoru. Ideální pro zábavné karaoke setkání. Pestrý taneční parket. Na krytu CD mechanismu se nacházejí různobarevné LED diody, které vytvářejí atmosférický efekt, a tím dodatečně zhodnocují vizuální dění. Takže mini stereo systém může být použit i večer - ideální pro audio knihy a pohádky na dobrou noc. Jako skutečný zvukový karaoke systém má Auna SingSing k dispozici dva vpředu zabudované 6,3 mm jack mikrofonní vstupy, spolu se samostatným regulátorem hlasitosti, nastavitelným echo efektem a s praktickou funkcí AVC. Vhodné mikrofony jsou také součástí dodávky. Díky lehké konstrukci, madlu a možností provozu na baterie lze mít s sebou karaoke systém Auna SingSing na každém kroku, abyste se postarali o nevázanou hudební náladu.
Karaoke Auna Liquida Nové
Zařízení Auna Kara Liquida patří k nové generaci karaoke systémů a je díky velkému rozsahu funkcí a mnohým šikovným detailům ideální pro zpěváky a milovníky hudby. Kromě toho je vhodným, prostorově úsporným řešením pro děti, mládež a velké karaoke fanoušky. CD přehrávač s plněním shora přehrává kromě rozšířeného MP3 formátu i běžné typy digitálních disků. Na rozdíl od tradičních CD přehrávačů zpracovává i CD + G média, tedy karaoke CD s titulky. Ideální pro zábavné karaoke setkání. Integrovaný širokopásmový reproduktor zajistí nejen akusticky dobrý zvuk, ale jeho vícebarevné LED diody vytvářejí působivé efektní osvětlení. To je podporováno dvěma bočními vodními fontánkami, které pumpují vodu v rytmu přehrávané hudby nebo vstupního signálu mikrofonu. Dle potřeby lze osvětlené vodní fontánky vypnout. Kromě toho umí odesílat obrazové signály přes zadní video výstup na externí zařízení, jako jsou televizory, projektory nebo monitory. Zvukový signál prochází přes link výstup k výkonnostně silnějším Hi-Fi systémům, zesilovačům nebo aktivním reproduktorům. Jako skutečný karaoke audio systém má zařízení Auna Kara Liquida dva přední 6,3 mm jack mikrofonní vstupy se samostatným ovládáním hlasitosti, regulovatelným echo efektem a praktickým automatickým vyrovnáním citlivosti. Vhodné mikrofony jsou součástí dodávky. PC 2400,- NOVÉ dohoda .
Kara karaoke šedý
Prodám vzhledově nový, nepoškozený karaoke systém s vícebarevným LED osvětlením. Pouze vodní fontánky jsou nefunkční. CD přehrávač je s horním plněním. Na mikrofony jsou zde dva jack vstupy, mají samostatný regulátor hlasitosti, echo efekt a automatické vyrovnávání citlivosti. Karaoke systém je plně přenosný s možností síťového provozu nebo přes baterie. Možnosti připojení jsou 1x 3,5 mm jack AUX vstup, 1x cinch video výstup, 1x stereo cinch linkový výstup, USB vstup. V ceně je Auna zařízení, síťový zdroj, dva mikrofony, AV kabel. Rozměry: 30x37x22 cm (ŠxVxH). Hmotnost: 3 kg. Osobní odběr možný v Čáslavi, nebo zaslání přes Zásilkovnu. Cena s platbou předem je 69 Kč. Cena za dopravu s dobírkou 88 Kč.
Karaoke Reproduktor ARCHEER / Mikrofon
ARCHEER pa systém je multifunkční zařízení, včetně karaoke stroje, hudebního reproduktoru, PA systému, kytarového zesilovače a tak dále. Náš pa reproduktorový systém podporuje připojení bluetooth a má vyšší rychlost připojení a stabilnější přenos signálu a vzdálenost připojení je delší. Hudbu můžete přehrávat přes USB port, AUX vstup (např. mp3, CD přehrávač); nebo streamujte hudbu z jakéhokoli zařízení s podporou Bluetooth, jako je smartphone, tablet a další. Upozorňujeme však, že tento bezdrátový reproduktor není kompatibilní se zařízeními, která nemají funkci vyhledávání bluetooth Nabíjecí napětí: DC5V Pracovní doba: 4 ~ 8 hodin (s 50% objemem, záleží na tom, jak používáte) Doba nabíjení: 4-8 hodin Velikost produktu: 185 mm * 90 mm * 240 mm Hmotnost jednotky: 1,47 kg Bezdrátová vzdálenost: 10-25m Poměr S/N:> = 70 dBa Výstupní výkon: 10W
Párty repro LG FH2 - super zvuk za poloviční cenu.
Nabízím k prodeji párty repro LG FH2. Přenosný reproduktor je ideální pro narozeninové oslavy či večírky a přináší Bluetooth pro bezdrátový přenos hudby z telefonu. Teleskopická rukojeť a kolečka pro snadné přenášení, USB MP3 přehrávač, funkce Karaoke, digitální FM tuner, celkový výkon 50 W, ekvalizér, audio vstup 3,5 mm, mikrofonní vstup, výdrž dobíjecí baterie až 15 h. Vlastnosti Bezdrátový přenos zvuku přes Bluetooth Pohotovostní režim Bluetooth Připojení až 3 zařízení s podporou Bluetooth Profil: A2DP Kodek: SBC Přehrávání MP3, WMA z USB zařízení Digitální FM tuner s 10 předvolbami Funkce Karaoke Ekvalizér Teleskopická rukojeť a kolečka Vestavěná dobíjecí baterie: až 15 hodin přehrávání zvuku (při 50% úrovni hlasitosti) Zvuk Celkový hudební výkon: 50 W Systém reproduktorů: 1.0 Ch Měniče 6,5" basový 1" výškový Možnosti připojení Bluetooth USB Audio vstup 3,5 mm jack Mikrofonní vstup 6,3 mm jack Kompatibilita Spolupracuje s většinou chytrých telefonů s Bluetooth, tablety, hudebními zařízeními Rozměry a hmotnost 42 × 35,3 × 26,9 cm (š x v x h) 9,7 kg PC byla 4999kč, nyní za poloviční cenu 2499kč. Hranice na Moravě. Prosím pouze volejte na SMS nebudu reagovat. Inzerát je platný do smazání
Sound Tower Samsung MX-T50 - Party Věž / NOVÁ
Zcela nové neotevřené balení. Koupeno 03/2022, nevhodný dar, bez záruky. 2 kanálový systém - 2D zvuk Bass Booster (výkon 500W) Velikost výškového měniče: 2.5" 8 ohm Velikost středového měniče: 6.5" / 3 ohm Zvuk. režimy: Party, Standard(Mono), Hiphop, Edm, Rock, Latin, House, Reggae Zákl. funkce: přehrávání přes USB, Bluetooth, BT Multi Connection, hostitelské rozhraní USB, zapnutí pomocí BT, zvukový vstup 3,5 mm, Wired & Wireless Group Play, vstup pro karaoke mikrofon. Pokročilé funkce: - osvětlení: Párty, Amient, Dance, Thunderbolts, Star, Lover - Bass Booster - DJ efekty: hluk, filtr, rozdrcení, sbor - karaoke - aplikace Samsung Giga Party Audio - dálkové ovládání Rozměry (ŠxVxH): 351×651×323mm Váha: 11,6 kg Původní cena 9.ooo,- nyní 6.5oo,-. Preferuji osobní předání, zaslání kurýrem možné po úhradě na účet, na dobírku nezasílám. Pouze vážní zájemci. V případě nejasností volejte (po-ne mezi 12-20 hod.) nebo pište na email, WhatsApp, Viber (kdykoliv), na SMS nereaguji.