inzerce, prodej, prodám, bazar

Karavan Dethleffs 560 - DE doklady

Kategorie: Karavany, vozíky

Prodám zcela zničený vyhořelý obytný přívěs(nic z něj nezbylo-na prodej jsou pouze doklady!) Karavan Dethleffs 560,bržděný-celková hmotnost 1200kg,cena 5000,- prosím jen volat!
Karavan Dethleffs 560 - DE doklady
Podobné inzeráty
Dethleffs 500, 3 palandy, 100km/hod
Obytný přívěs, karavan Dethleffs 500, 3 palandy, velmi pěkný rodinný karavan (3 palandy, rozkládací sezení a pevná postel v oddělené ložnici, koupelna se sprchou a vestavěným WC, bojler na ohřev teplé vody. Vybavená kuchyňka s trojkombinační lednicí (provoz na 12V, 220V a plyn), plynové topení TRUMATIC s rozvodem vzduchu. Rozvod elektro 12V (možnost montáže solárního systému pro soběstačný provoz), 220V. Karavan je celý zateplený, má dvojitá okna, na oknech termorolety a moskytiery, je vhodný i pro zimní provoz. Karavan je velice pěkný, vše na karavanu je funkční, poskytujeme záruku na funkčnost veškerých spotřebičů. Na karavanu je nová STK na 2 roky, schválená rychlost 100km/hod, karavan má CZ doklady. Ke karavanu je schůdek, předstan, propojovací kabel. Cena včetně příslušenství je 239000,- Kč.
Karavan Dethleffs Camper
Karavan vhodný na pevné stání ve velmi zachovalém stavu. Uvnitř má rozkládací postel s palandami na zádi. Vyspí se zde dva dospělí a dvě děti. Vybaven lednicí Elektrolux, plynové topení Trumatic, dřezem na umývání nádobí a tříplotýnkovým vařičem. Toaleta je s přenosným WC, umyvadlem a zrcadlem. Kompletní celouzavíratelný předstan s tyčemi. Karavan je pojizdný-jede se s ním díky své váze moc hezky. Ideální místo chaty která se dá kdykoliv zapřáhnout a přemístit. Karavan je možné po domluvě odvézt na Váš pozemek-doklady nemá. Technická data:Váha karavanu je 850/1100 Kg maximální, celková délka karavanu je 5500, šířka 2000 a výška 2500mm. Karavan má nájezdovou brzdu, 7 pólovou zástrčku na elektřinu. Karavan vhodný také na pevné stání jako chata, mobilní dům, mobilheim, dům na kolech, ubytování na stavbu při rekonstrukci bytu a další. Možnost zařídit doklady.
Karavan Dethleffs
Nabízím karavan k prodeji Dethleffs Beduin 560 vhodný pro 4-5 osob.R.V.2006.Celková váha 1500kg.Karavan vybaven plynové topení s rozfukem,sporák ,kombi el.plyn Lednice,el.bojler,integrované wc,zadní nosič 2 kol.Karavan je dovoz DK u dodavatele po dohodě dovezu a přihlásím.
REZERVOVÁNO  -  Sterling Europa 460 + motor mover (2009)
REZERVOVÁNO velice pěkný a komfortní karavan renomovaného anglického výrobce SWIFT. Model Sterling Europa 460 pro 2 či 3 osoby. Karavan je vybaven, mimo jiné o motor mover a další vybavení. Velmi oblíbené uspořádání interiéru s nadstandardně prostornou koupelnou se samostatným WC, sprchovým koutem a umyvadlem a velkým množstvím úložných prostor. ! MOŽNÝ ODPOČET DPH ! cena bez DPH 21% - 247 926.- Kč Karavan pro 2 - 3 osoby, přední sezení s rozkládacím a přídavným stolkem. Po rozložení 190x210 cm pro 2 až 3 osoby. Centrální prostor je zařízen plynovým a el. sporákem s grilem a plnohodnotnou plynovou troubou. Ve výbavě je i mikrovlná trouba zn. SHARP. Nerezový dřez s pákovou baterií a lednička s mrazákem zn. Thetford (plyn, 230V a 12V). Dvojitá okna s thermo-roletami a sítěmi proti hmyzu. Velice prostorná koupelna s pevným sprchovým koutem, skříňka s umyvadlem a WC Thetford s el.splachováním. V koupelně je umístěna velká šatní skříň se čtyřmi odkládacími policemi. V karavanu je rozvod teplé a studené vody, 10l dvoucestný bojler Truma plyn/el.230V. Topení Trumatic plyn/230V s automatickým elektrickým rozpukem. Mnoho odkládacích prostor. El. zásuvky (jsou vyměněny za CZ), 12V zásuvky a připojení TV antény. Autorádio Blaupunkt. Velké střešní HEKI okno a okno HEKI mini. Venkovní uzamykatelný box s externí el. zásuvkou. Podvozek a přípojný systém AL-KO se stabilizátorem. Trakční baterie, parkovací pohon mover Truma s mechanickým přítlakem, venkovní připojení vody Truma. Karavan má plynovou lahev, nádrže na pitnou a odpadní vodu, el. kabel, kobereček a vstupní schůdky. Karavan je doplněn o kontaktní dveřní alarm. Sada 2 klíčů. Karavan je vč. STK + RZ v CZ. karavan je homologován na 100 km/h - zapsáno v TP Počet os 1 Výrobce Swift Model Sterling Europa 460 Rok 2009 Počet osob 2-3 Délka 6.28 m Šířka 2.23 m Prázdný karavan 1118 kg Plný karavan 1300 kg Koupelna Ano + sprchový kout, umyvadlo a samostatné WC
Anglický karavan  ACE JUBILEE, MOVER, 2004, 2-3 OSOBY
Prodám tento lehký, hezky vybavený zachovalý karavan pro 2 - 3 osoby. Rok výroby: 2004 Rozměry karavanu: šířka 223cm, výška 245cm, celková délka 620cm Váhy: Nejnižší 1040KG Maximální 1149kg Karavan je vybaven MOVEREM (pojezd na dálkové ovládání) Vlastní baterie s aut. nabíjením - přívěs je soběstačný a není závislý na připojení k síti 230V Přívěs disponuje velkou koupelnou a odděleným sprchovým koutem. Je vybaven troubou a grilem na plyn, vařičem se čtyřmi plotýnkami, mikrovlnnou troubou. Lednička trojkombinace (230V, plyn, 12V) Všechny spotřebiče jsou plně funkční a při prodeji možno předvést. Zásobník na vodu 40L Bojler 10L pro ohřev vody (Plyn,230V) Kombinované topení (plyn + 230V) s rozfukem po karavanu. Velké střešní okno. Termožaluzie a moskytiéry ve všech oknech, síť ve dveřích. Rádio CD Nádrž pod karavan na odpadní vodu. Skvělé jízdní vlastnosti, nájezdová brzda bez rázů jak při brždění, tak i rozjíždění. Lehký karavan vhodný i za menší automobil bez nutnosti skupiny E ( celková váha soupravy nesmí překročit 3500kg) Při prodeji bude mít karavan novou STK a bude přihlášen na ČR doklady. Vše vyřešíme my za vás. Možnost dopravy karavanu až k vám domů. V případě zájmu možnost zaslat více fotek a videi karavanu. Prohlídka karavanu možná po předchozí domluvě na adrese Kolín, Ovčárecká 1495 Hledání : Dovolená 2023,dovolenkování, kempovaní, bydlík, obytný přívěs, karavany, kemp, výlety, cestování, obytka,Hobby,Burstner, LMC, Knaus, dethleffs, weinsberg, adria, tabbert, Caravelair, Ace, Swift
Karavan Dethleffs New Line - Předstan
Prodám jednoosý karavan Dethleffs New Line. Obytný přívěs má kompletní doklady k přihlášení, které mohu zajistit. Celková hmotnost 1350kg. Rok výroby: 2001 Součástí karavanu je předstan. Vybavení: plynové topení, sporák, lednice s trojkombinací, dřez, koupelna se sprchovým koutem, otočné kazetové WC Thetford, umyvadlo, sítě proti hmyzu, sluneční clony, velká pevná postel s úložným prostorem, rozebíratelné sezení, spaní pro 4 osoby, velká střešní okna, doklady, klíče, předstan Cena odpovídá stavu. Po dohodě lze karavan dopravit a zaparkovat na vámi určené místo. Případně pomoct s přihlášením. Prosím pouze o tel. kontakt na čísle: