inzerce, prodej, prodám, bazar

Károvaná košile s krátkým rukávem- vel. S

Kategorie: Košile

Materiál: 100% bavlna. Sedne na vel.36 i 38. Jedinou vadou je upadnutý knoflíček na jedné kapse u prsa-viz. foto.
Délka : 59 cm, šířka měřená od podpaždí k podpaždí: 48cm, v pase: 41 cm.
Károvaná košile s krátkým rukávem- vel. S
Podobné inzeráty
Pánské košile, dlouhý i krátký rukáv, vel. XL (více foto)
PÁNSKÁ KOŠILE S.OLIVER jako nová, bez vad regular fit vel. XL zn. s. Oliver, s.Oliver, sOliver barva bílá s proužky pruhovaná košile pánská košile s krátkým rukávem s.Oliver, letní košile s.Oliver cena 150 Kč PÁNSKÁ KOŠILE H&M jako nová, bez vad vel. XL zn. H&M barva fialová pruhovaná košile pánská košile s krátkým rukávem H&M, letní košile H&M cena 130 Kč při koupi více kusů možná dohoda o ceně podívejte se i na mé ostatní inzeráty prosím o kontakt sms nebo e-mailem
Set Dámských košil, vel. 36-38
Prodám čtyři košile, nejlépe všechny dohromady za 400,- vel. S-M, jsou téměř nenošené 1) Károvaná růžovo-modrá, v pase je stažen gumou, vel. S 2) Tmavě tyrkysová košile, nakoupeno v HaM, vel. nejspíš M 3) Růžová košile, nakoupeno v Takko fashion, vel. 38 4) Šedá košile, vel. S 5) Jemně károvaná košile, nošená jen párkrát, vel. S 6) Propínací tyrkysová s černým károváním, vel. S Osobní předání Brno, případně možné odeslání zásilkovnou.
7. Dámské košile větší velikosti
Sada 5ks dámských košil v dobrém stavu. Možno také jednotlivě 25,-/kus. - bílá košile s výšivkou d dlouhým rukávem, Canda (C&A), vel.44 (délka 71cm, šířka v podpaží 59cm) - bílá košile s krátkým rukávem, Carlo Cecci, vel.46 (délka 67cm, šířka v podpaží 51cm) - krémová krajková halenka bez rukávů, Yi Fan, vel. XL (délka 65cm, šířka 61cm) - bílá košile s volánkem s dlouhým rukávem, YGCC Young classic, vel.42 (délka 64cm, šířka v podpaží 53cm) - lehká květovaná košile s dlouhým rukávem (délka 61cm, šířka v podpaží 48cm) prosím mail nebo sms
Panske kosile
Prodam nove panske kosile s dlouhym i kratkym rukavem ruznych velikosti: Kosile dlouhy rukav vel 44 (1kus bezova) Kosile dlouhy rukav vel 42 (4kusy bezova) Kosile kratky rukav 42 (2kusy bezova) Kosile kratky rukav 42 (1kus bilam zlaty prouzek) Kosile dlouhy rukav 42 (1kus bila zlaty prouzek) (Prodano) Kosile Bygen kratky rukav (XL 43/44 1kus -(Prodano) V pripade zajmu me kontaktujte.
PÁNSKÁ KÁROVANÁ KOŠILE - VESTA - VEL.L============
slušivá károvaná pánská košile s krátkým rukávem, zapínání na knoflíky, na levé straně na hrudníku je kapsa, je v pořádku Značka: VESTA Velikost: L Rozměry: prsa - 2 x 61 cm boky - 2 x 62 cm délka - 80 cm Cena: 49, Kč + poštovné Koukněte se i na mé další nabídky.-)
SLUŠIVÁ KÁROVANÁ PÁNSKÁ KOŠILE -S.OLIVER - VEL.XL=
slušivá károvaná pánská košile s krátkým rukávem, zapínání na knoflíky, na levé straně na hrudníku je kapsička, je v naprostém pořádku Značka: S.Oliver Velikost: XL Materiál: 100% bavlna Rozměry: prsa - 2 x 65 cm boky - 2 x 65 cm délka - 78 cm Cena: 89, Kč + poštovné Koukněte se i na mé další nabídky.-)