inzerce, prodej, prodám, bazar

Károvaná košile Zara

Kategorie: Košile

Prodám károvanou košili od firmy Zara ve velikosti L.

Ve velmi dobrém stavu!

Původní cena: 1190 Kč
Károvaná košile Zara
Podobné inzeráty
Set Dámských košil, vel. 36-38
Prodám čtyři košile, nejlépe všechny dohromady za 400,- vel. S-M, jsou téměř nenošené 1) Károvaná růžovo-modrá, v pase je stažen gumou, vel. S 2) Tmavě tyrkysová košile, nakoupeno v HaM, vel. nejspíš M 3) Růžová košile, nakoupeno v Takko fashion, vel. 38 4) Šedá košile, vel. S 5) Jemně károvaná košile, nošená jen párkrát, vel. S 6) Propínací tyrkysová s černým károváním, vel. S Osobní předání Brno, případně možné odeslání zásilkovnou.
Pánské košile, dlouhý i krátký rukáv, vel. XL (více foto)
PÁNSKÁ KOŠILE S.OLIVER jako nová, bez vad regular fit vel. XL zn. s. Oliver, s.Oliver, sOliver barva bílá s proužky pruhovaná košile pánská košile s krátkým rukávem s.Oliver, letní košile s.Oliver cena 150 Kč PÁNSKÁ KOŠILE H&M jako nová, bez vad vel. XL zn. H&M barva fialová pruhovaná košile pánská košile s krátkým rukávem H&M, letní košile H&M cena 130 Kč při koupi více kusů možná dohoda o ceně podívejte se i na mé ostatní inzeráty prosím o kontakt sms nebo e-mailem
Pánská super slim károvaná košile M&S/42-L/2x57cm
Pánská károvaná košile M&S Limited Edition - Marks&Spencer. Top stav, jako nová. Psaná vel. 42, takže L. Bez kapsy. Super slim a prodloužená délka rukávů. Kvalitní hladký tenký materiál. Spodní lem košile do oblouku. Není strečová. Barva: bílá, šedá. 55% bavlna, 45% polyester. Věnujte pozornost rozměrům: Šíře ramen - měřeno na zadním díle: 45 cm. Okolo krku: 42 cm. Průramky: 2 x 57 cm. Délka: 81 cm. Rukáv od ramene: 70,5 cm. Přes břicho: 2 x 51 cm. DOPRAVA-pište rovnou, jakou dopravní službu, budete chtít využít. BALÍKOVNA: 65 Kč. DOPORUČENÁ ZÁSILKA-ČESKÁ POŠTA: 55 Kč. BALÍK DO RUKY-ČESKÁ POŠTA: 99 Kč. ZÁSILKOVNA: 75 Kč. PPL-ZASLÁNÍ DO PARCELSHOPU NEBO PARCELBOXU: 65 Kč. Při koupi více položek = jedno dopravné. Nákup přes 399 Kč = doprava zdarma. Na dobírku nezasílám. Osobní předání nedělám. Vždy vám pošlu odkaz pro sledovaní zásilky.
Panske kosile
Prodam nove panske kosile s dlouhym i kratkym rukavem ruznych velikosti: Kosile dlouhy rukav vel 44 (1kus bezova) Kosile dlouhy rukav vel 42 (4kusy bezova) Kosile kratky rukav 42 (2kusy bezova) Kosile kratky rukav 42 (1kus bilam zlaty prouzek) Kosile dlouhy rukav 42 (1kus bila zlaty prouzek) (Prodano) Kosile Bygen kratky rukav (XL 43/44 1kus -(Prodano) V pripade zajmu me kontaktujte.
PÁNSKÁ KÁROVANÁ KOŠILE - VESTA - VEL.L============
slušivá károvaná pánská košile s krátkým rukávem, zapínání na knoflíky, na levé straně na hrudníku je kapsa, je v pořádku Značka: VESTA Velikost: L Rozměry: prsa - 2 x 61 cm boky - 2 x 62 cm délka - 80 cm Cena: 49, Kč + poštovné Koukněte se i na mé další nabídky.-)
SLUŠIVÁ KÁROVANÁ PÁNSKÁ KOŠILE -S.OLIVER - VEL.XL=
slušivá károvaná pánská košile s krátkým rukávem, zapínání na knoflíky, na levé straně na hrudníku je kapsička, je v naprostém pořádku Značka: S.Oliver Velikost: XL Materiál: 100% bavlna Rozměry: prsa - 2 x 65 cm boky - 2 x 65 cm délka - 78 cm Cena: 89, Kč + poštovné Koukněte se i na mé další nabídky.-)