inzerce, prodej, prodám, bazar

Kávovar Tchibo Cafissimo Latte

Kategorie: Kávovary

Nabízím kávovar Tchibo. Nepoužitý, ještě zabalený. Nevhodný dárek.
Kávovar Tchibo Cafissimo Latte
Podobné inzeráty
Kavovar Tchibo cafissimo 2x použity
caffè crema a klasické kávy Vyjímatelná karafa na mléko (cca 0,5 l) pro kávové speciality s mlékem a napěněným mlékem - ideální pro chlazení Velká odnímatelná nádrž na vodu cca 1 l Velmi snadná obsluha díky automatické přípravě stisknutím tlačítka Lze naprogramovat množství nápoje Nastavitelný výtok kávy a nastavitelná a odnímatelná police na šálky Integrovaná nádoba na použité tobolky Tlačítko čištění Integrované odstraňování vodního kamene Úspora energie pomocí tlačítka on / off K dispozici jsou 4 barvy Rozměry: cca Výška: 29,5 cm - šířka: 19,5 cm - hloubka: 39,5 cm Rozměry: cca výška 29,5 cm x šířka 19,5 cm x hloubka 39,5 cm Cafissimo LATTE Bianco Cafissimo LATTE - perfektní výrobce kapslí. Funguje pouhým stiskem tlačítka - 3 úrovně vaření pro dokonalou chuť espressa, caffè crema, klasických káv a mléčných specialit, jako je latte macchiato nebo cappuccino a napěněné mléko. Cafissimo LATTE je úžasná odrůda. Zjistěte to hned. Cafissimo LATTE připraví vynikající kávový nápoj a je vynikající alternativou k filtrování a přetečení kávovarů. Jediným stisknutím tlačítka, díky integrované nádobě na mléko, připraví vynikající kávu nebo speciální kávu s mlékem a mléčnou pěnou. Cafissimo LATTE je úžasná odrůda. Vynikající Espresso, Caffè Crema, vařená káva, kávové speciality s mlékem a napěněné mléko Mléčné speciality stisknutím tlačítka a odnímatelná karafa na mléko vhodná pro chlazení rychlá, praktická a snadná příprava pomocí systému One Touch volně programovatelné množství nápoje - individuální výběr intenzity kávy a mléka Celý svět kávy se strojem Cafissimo Jsme velmi spokojeni s vaším rozhodnutím o koupi kávovaru Cafissimo. Espresso Cafissimo LATTE dokonale spojuje mnohaleté zkušenosti a vášeň odborníků na kávu Tchibo s vynikající technickou kompetencí a smyslem pro italský životní styl Saeco. Díky kávovaru LATTE espresso si můžete vychutnat vynikající espresso, caffè crema a filtrovanou kávu a lahodné kávové speciality s přídavkem mléka, jako je cappuccino a latte macchiato. Stačí stisknout tlačítko a espresso Cafissimo LATTE vyvinuté společností Saeco se postará o zbytek. Děkujeme za důvěru. Tým Cafissimo Stiskněte tlačítko a vychutnejte si perfektní kávu S Cafissimo LATTE můžete snadno připravit espresso, caffè crema a filtrovanou kávu stisknutím tlačítka. Pro optimalizaci chuti každé speciality na kávu jsme vyvinuli speciální třístupňový systém diferenčního tlaku. Díky tomu můžeme zaručit optimální přípravu každé speciality kávy pomocí dokonalého pivovarského tlaku. Pro snadnou a nekomplikovanou obsluhu jsou tlačítka na kávovaru Cafissimo LATTE espresso pro přípravu espressa, caffè crema a filtrované kávy barevně sladěna s kapslemi. Díky tomu okamžitě poznáte podle barvy kapsle, které tlačítko se má stisknout: Celá řada aromatických tobolek Cafissimo Na základě našich mnohaletých zkušeností s kávou Tchibo vybíráme pouze ty nejlepší kávové boby Arabica a po pomalé fázi zrání se upracujeme v procesu pražení s jedním fazolí vyvinutým společností T
Kávovar Tchibo cafissimo latte
Prodám plně funkční kávovar tchibo cafissimo latte viz. plus přidám zbytek kapslí. Důvod prodeje nový kávovar.
Kávovar Espresso Tchibo Cafissimo
Nabízím kávovar značky Tchibo na kapsle. Plně funkční. Specifikace kávovaru: Espresso 1050W, 15bar, nádrž na vodu 1.5l, tryska pro napěňování mléka pro jednoduchou přípravu kávových specialit Kávovar TCHIBO Cafissimo Classic představuje dokonalý nástroj pro pravé milovníky kávy. Každý připravený nápoj je totiž servírován v té nejvyšší kvalitě, čehož je dosaženo nejen díky kvalitám samotného kávovaru, ale také díky hermeticky uzavřeným kapslím Cafissimo, nabízejícím širokou paletu lahodných příchutí. Zpříjemněte si začátek nového dne nebo průběh náročného pracovního odpoledne s kávou nabízející dokonalé aroma a neopakovatelný požitek. Nádrž na vodu je odnímatelná a nabízí dostatečný objem 1,5 litrů. Hlavní předností tohoto automatického kávovaru je především možnost volby tří nastavení tlaku pro spařování kávy, čímž je možno vyladit proces přípravy nápoje přesně dle jeho typu - je libo dokonalé espresso, caffé crema nebo překapávaná káva? S TCHIBO Cafissimo Classic žádný problém! Kromě toho je možné připravovat pouze horkou vodu, například na čaj.
Kávovar tchibo cafissimo
Plně funkční. Ke kávovaru přidám zdarma kapsle 2*. Plně automatický model kapslového kávovaru Cafissimo dokáže pro každého připravit jeho oblíbený nápoj v pohodlí domova. Kávovar vyvinulo Tchibo společně se Saeco, předním italským výrobcem vysoce kvalitních presovačů a plně automatických kávovarů. Stisknutím tlačítka díky našemu jedinečnému systému tří tlaků pro spaření kávy připravíte během chviličky dokonalé espresso, caffè crema, překapávanou kávu, kávové speciality jako latte macchiato nebo cappuccino a také napěněné mléko. Kávovar Cafissimo LATTE přináší absolutní rozmanitost. Přesvědčte se sami.
Kávovar Tchibo Cafissimo Easy White
Prodám kávovar Tchibo Cafissimo Easy White. Originální balení, nikdy nepoužitý. Důvod prodeje: Nevyužitelný dárek. Možné zaslat na adresu. Dokonalý požitek z kávy v pohodlí domova – easy! V kávovaru Cafissimo easy se snoubí nejjednodušší ovládání a nejmodernější design s maximálním požitkem z kávy v nejvyšší kvalitě Tchibo. Vychutnejte si právě teď dokonale připravené Espresso, Caffè Crema nebo kávu podle aktuální chuti a nálady, a to zcela jednoduše stisknutím tlačítka. S kávovarem Cafissimo easy si teď milovníci kávy dokážou ve vlastní kuchyni splnit každé přání! Díky patentovanému systému tří tlaků pro spařování kávy je každá kávová specialita připravována pod optimálním tlakem – doma si tak můžete vychutnat skvělou kávu jako z oblíbené kavárny. O vítanou rozmanitost se postará velký sortiment kávových kapslí Tchibo, které jsou dokonale uzavřené pro zachování aromatu. Rozměry (š x v x h): cca 12 x 32 x 24,5 cm Kapacita zásobníku na vodu: 650 ml Kapacita zásobníku na použité kapsle: 4 kapsle Barva: bílá
Kávovar Tchibo Cafissimo Latte - Nový
Prodám nový kávovar Tchibo Cafissimo Latte Automatický model kapslového kávovaru Připraví: dokonalé espresso, caffè crema, překapávanou kávu, kávové speciality jako latte macchiato nebo cappuccino a také napěněné mléko. Vyzvednutí možné v Hodoníně (po domluvě Brno)