inzerce, prodej, prodám, bazar

Kdy, kde, proč a jak se to stalo Kniha (Reader's digest)

Kategorie: Encyklopedie

Encyklopedie - Kdy, kde, proč a jak se to stalo. Nejdramatičtější historické události, které změnily svět. Reader's digest výběr.

Jako nová.

Pošta, osobně (Olomouc)

Kontakt pouze email
Kdy, kde, proč a jak se to stalo Kniha (Reader's digest)
Podobné inzeráty
Reader Digest Výber - počasie, chemické zbrane, svet. dejiny
Predám zaujímavé encyklopédie - počasie, chemické zbrane, svetové dejiny, osobnosti - Počasie a zmena klímy (Svojtka&Co - 2012) - Biologické a chemické zbrane (C. Klement, R. Mezencev, J. Bajgar - 2013) - Čo by som mal vedieť o svete okolo nás - Moderná školská encyklopédia (Rogers K., Howel L. Smith A. - 2005) - 101 svetových hrdinov - Najvýznamnejšie postavy dejín (Simon Sebag Montefiore - 2011) - Ilustrovaná encyklopédia ľudskej vzdelanosti (Reader´s Digest Výber Slovensko, kol. - 2001) - Rodinná encyklopédia svetových dejín (Reader´s Digest Výber Slovensko, kol. - 2002) - Ľudia, ktorí zmenili svet - 4000 osobností od staroveku po dnešok (Reader´s Digest Výber Slovensko, kol.) - *PREDANÉ Mozog - Ilustrovaný sprievodca štruktúrou, funkciami a poruchami (Rita Carter - 2010) - Precvičte si mozog - Ako si v každom veku udržať sviežu pamäť (Reader´s Digest Výber - 2012) - Nevyriešené záhady ľudstva - Veda v rozpakoch (Reader´s Digest Výber - 2005) ____________________________________________ Kliknite na moje meno nižšie a pozrite ďalšie inzeráty!
Kdy, kde, proč a jak se to stalo - encyklopedie
Kdy, kde, proč a jak se to stalo Nejdramatičtější historické události, které změnily svět encyklopedie Reader´´ s Digest Výběr 1999 Praha 4 Chodov Zásilkovna dle tarifu Víte, kdo první sám přeletěl Atlantik? Existoval skutečně trojský kůň? Co je pražská defenestrace? Co bylo příčinou krachu na newyorské burze v roce 1929? Jaké jsou historické kořeny konfliktů v bývalé Jugoslávii? Co prolétlo oknem Alexandra Fleminga a vedlo k objevu penicilinu? Jak získal vojenský tank svůj název? Odpovědi hledejte v této knize. Stovky fotografií, kreseb a map, 24 přehledných časových tabulek, které zaznamenávají na 3000 významných událostí, vám poskytnou ucelený pohled na světovou historii. Pomůžou vám také odhalit skryté historické souvislosti, které měly vliv na utváření dnešní podoby světa. Množství nádherných obrazových ilustrací vytvořených speciálně pro tuto publikaci povyšují tuto knihu na jedno z vizuálně nejpoutavějších encyklopedických děl, která se na našem knižním trhu objevila.
Readers Digest - Kdy, kde, proč a jak se stalo v český dějin
Readers Digest výběr - Kdy, kde, proč a jak se stalo v český dějinách
Domácí lékař v otázkách a odpovědích a Léčivá moc vitamínů
Nabízím k prodeji tyto knihy: Domácí lékař v otázkách a odpovědích od D. Gordona - edice Reader´s Digest. Nakladatelství Tarsago, rok vydání 2016. Kniha je ve velmi dobrém stavu; nečtená. Cena: 160 Kč. Léčivá moc vitamínů, bylin a minerálních látek - edice Reader´s Digest. Nakladatelství Reader´s Digest, rok vydání 2001. Kniha je ve velmi dobrém stavu. Cena: 160 Kč. Možnost prodeje jednotlivých knih. Možnost domluvit se na osobním předání v Ostravě (Přívoz, Slezská Ostrava), Bohumíně, Hlučíně nebo Šilheřovicích. V případě domluvy způsobu prodeje (osobní předání, zaslání poštou, zásikovnou) upřednostňuji mailovou komunikaci.
Dobře jíst, dlouho žít; Rostlinná medicína
Nabízím k prodeji tyto knihy: Dobře jíst, dlouho žít - edice Reader´s Digest. Nakladatelství Tarsago, rok vydání 2016. Kniha je ve velmi dobrém stavu; nečtená, ještě zabalená ve fólii. Cena: 170 Kč. Rostlinná medicína - edice Reader´s Digest. Nakladatelství Reader´s Digest, rok vydání 2003. Kniha je ve velmi dobrém stavu; nečtená. Cena: 150 Kč. Možnost prodeje jednotlivých knih. Možnost domluvit se na osobním předání v Ostravě (Přívoz, Slezská Ostrava), Bohumíně, Hlučíně nebo Šilheřovicích. V případě domluvy způsobu prodeje (osobní předání, zaslání poštou, zásilkovnou, balíkovnou) upřednostňuji mailovou komunikaci.
Jak se to dělá? Reader´s Digest výběr
Jako nová. Poštovné 69,- zásilkovna. Kniha shrnuje informace ze všech oborů lidské činnosti - od vynálezů přes špionáž, od chemie po počítače, od mikrochirurgie k iluzionistickým trikům a mnoho dalších věcí, o kterých někdy ani netušíte, JAK SE TO DĚLÁ. Odpovědi na tuto otázku vystihují podstatu problému, ale současně jsou zcela srozumitelné i pro laika. Získáte informace o základních principech některých úžasných vynálezů a o cestách, které k nim vedly. Vazba: Pevná bez přebalu matná ISBN: 80-902069-9-9 Jazyk: CZ Stran: 448 Vydavatel: Readers Digest Výběr Autor: Reader´s Digest výběr Výška: 283,0 mm Šířka: 220,0 mm Tloušťka: 30,0 mm Hmotnost: 1.65 kg