inzerce, prodej, prodám, bazar

Kebely USB-C

Kategorie: Spotřební materiál

Prodám sadu nevyužitých USB-C kabeů:
1x Alza Power USB-C/USB-C 100W/10GBps (1m)
1x Baseus 100W (1m)
1x USB-C/USB-A černý
1x USB-C/USB-A béžový
1x USB-C/USB-A cestovní

Cena za celý set 200 Kč
Kebely USB-C
Podobné inzeráty
Swissten USB-C HUB 6-IN-1 (USB-C, 3x USB 3.0, SD, MICRO SD)
Redukce (USB Hub) Swissten USB-C HUB 6-IN-1 (USB-C PD, 3x USB 3.0, SD, MICRO SD) Aluminium Úplně nové, koupeno omylem, asi bych našel i účtenku. Původní cena kolem 800 Kč, prodávám za 500 Kč + poštovné. Případně osobní předání v Roztokách u Prahy nebo Praze 6 (Dejvická) nebo Praze 10 (Eden).
kabely USB 3.0
Levně prodám, nebo daruji k něčemu z jiného mého inzerátu. Nové nepoužíté kabely USB 3.0 USB A - micro B, délka 1m, k dispozici více kusů. Mám i kabely USB 3.0, A-B (velký konektor). Nepište prosím SMS. Volejte, nebo odpovídejte přes kontaktní formulář. Děkuji.
Prodlužovací kabely USB - USB
Prodlužovací kabely USB - USB (M-F) různých délek a provedení.
Kabel USB/USB - B
Prodlužovací kabel USB/USB-B (tiskárna nebo scanner....). K dispozici 6 ks, délka převážně 1 metr.
Saitek UFO Smart Hub černý
Prodám nový a nepoužitelný USB Hub od značky Saitek. Netradičně zpracovaný externí čtyřportový USB 2.0 hub. Na první pohled zaujme malými rozměry a elegantním designem. Parametry: Maximální přenosová rychlost: 480Mb/s Počet portů: 4 Rozhraní: USB (napevno připojený kabel) Barevné provedení: Černé Hub není napájen, což je sice výhoda, protože k němu vede pouze vede pouze jeden kabel, na druhou stranu se nehodí pro připojení náročnějších zařízení, jako jsou externí pevné disky, vypalovačky nebo skenery bez vlastního napájení. Podporuje USB2.0 rozhraní, je zpětně kompatibilní s USB1.1 rozhraním. Posílám Zásilkovnou nebo osobní předání Praha a Kladno a okolí.