Kefírová kultura na výrobu domácího kefíru
Kategorie:
Zdraví a krása
Kefírová kultura na výrobu domácího kefíru.
Je to jednoduché, do půllitrové sklenice s kravským mlékem za pokojové teploty přidáme kefírovou kulturu (vypadá jako květák) a necháme pracovat 24 hodin (případně trochu déle nebo méně podle poměru mléka vůči velikosti kefírové kultury a taky teplotě v pokoji). Až je hotovo (foto 3) tak scedíme přes sítko a máme kefírové mléko a můžeme začít znovu.
Fotky jsou jen ilustrační. Ještě nabízím násadu na kombůču (tzv. matku kombůču). Koukněte na ostatní moje inzeráty.
Předání v Praze. Případně v Žatci.
Za stejnou cenu nabízím ještě mateční kulturu kombůčy.
Nebo nabídněte na oplátku nějaký jiný přírodní produkt, třeba syřidlo nebo nějaký doplněk stravy v pilulkách.
Lze poslat i poštou po platbě předem.
Je to jednoduché, do půllitrové sklenice s kravským mlékem za pokojové teploty přidáme kefírovou kulturu (vypadá jako květák) a necháme pracovat 24 hodin (případně trochu déle nebo méně podle poměru mléka vůči velikosti kefírové kultury a taky teplotě v pokoji). Až je hotovo (foto 3) tak scedíme přes sítko a máme kefírové mléko a můžeme začít znovu.
Fotky jsou jen ilustrační. Ještě nabízím násadu na kombůču (tzv. matku kombůču). Koukněte na ostatní moje inzeráty.
Předání v Praze. Případně v Žatci.
Za stejnou cenu nabízím ještě mateční kulturu kombůčy.
Nebo nabídněte na oplátku nějaký jiný přírodní produkt, třeba syřidlo nebo nějaký doplněk stravy v pilulkách.
Lze poslat i poštou po platbě předem.
