inzerce, prodej, prodám, bazar

Kemp - ing glemp - ing

Kategorie: Kempink

Nabízím na sezonu 2023 volné termíny na úžasném místě ve Středočeském kraji,20km od D1 u Zbraslavic. Maximálné 4 auta. Den jedno auto 500,- Možnost zapujčeni v mistě MB MarcoPolo s vozikem 2500,- den. Vyspí se až 5 lidí.
Kemp - ing  glemp - ing
Podobné inzeráty
Kempingový skládací stolek 90 x 72 x 60 cm + dvě kemp. židle
NEVOLAT, pouze SMS!!! Kempingový skládací stolek 90 x 72 x 60 cm + dvě židle. Dobrý stav. Párkrát použité. Pouze osobní odběr na Praze 7. Stabilní skládací kempingový stolek s hliníkovým rámem a konstrukcí. Kempingový stolek je ideálním řešením pro turistiku, stanování a jiné letní outdoorové aktivity. Kempingový stolek se skládá se napůl, tím z něj vznikne kufr, který je možné pohodlně přenášet. Kempingový skládací stolek - parametry: malý, lehký, skladný, snadno přenosný velmi jednoduchá a rychlá instalace dobrá stabilita praktická omyvatelná deska odolná proti poškrábání pro 2 - 4 osoby rozměr rozložený š. 90 × v.72 × hl.60 cm rozměr složený 45 × 6,5 x 60 cm 2 nastavitelné výšky váha cca 4 kg nosnost 25 kg Praktická kempinková židle je vyrobena z odolného materiálu, který je odolný i proti roztržení, a je vybavena praktickým držákem na plechovky, který můžete používat i jako tašku. Toto kvalitní sedátko je ideální na cesty, například na pláž, kempování, rybaření nebo grilování.
Kempingová křesla Pinguin
Prodám 3 ks ultralehkých skládacích kemp. křesel zn. Pinguin. Materiál hliník. Křesla bez poškození, používaná 2 letní sezony v obytném voze. Aktuálně na Pinguin shopu - ks za 2.669,-. Nabízím 3 ks za 2.900,- Kč. Pouze osobní odběr. Na jakékoliv zprávy neodpovídám.
židlička skládací na ryby či kemp
Prodám skládací židličku na ryby či kempovaní, i s obalem. V dobrém stavu. Možné osobní předání v Bílině. Po dohodě možné i v Teplicích a Moste.