inzerce, prodej, prodám, bazar

Kempingový stůl Outwell Canmore L

Kategorie: Kempink

Plně funkční, včetně cestovního obalu. Cena nového přes 3 tisíce.
Kempingový stůl Outwell Canmore L
Podobné inzeráty
Kempingový skládací stolek 90 x 72 x 60 cm + dvě kemp. židle
NEVOLAT, pouze SMS!!! Kempingový skládací stolek 90 x 72 x 60 cm + dvě židle. Dobrý stav. Párkrát použité. Pouze osobní odběr na Praze 7. Stabilní skládací kempingový stolek s hliníkovým rámem a konstrukcí. Kempingový stolek je ideálním řešením pro turistiku, stanování a jiné letní outdoorové aktivity. Kempingový stolek se skládá se napůl, tím z něj vznikne kufr, který je možné pohodlně přenášet. Kempingový skládací stolek - parametry: malý, lehký, skladný, snadno přenosný velmi jednoduchá a rychlá instalace dobrá stabilita praktická omyvatelná deska odolná proti poškrábání pro 2 - 4 osoby rozměr rozložený š. 90 × v.72 × hl.60 cm rozměr složený 45 × 6,5 x 60 cm 2 nastavitelné výšky váha cca 4 kg nosnost 25 kg Praktická kempinková židle je vyrobena z odolného materiálu, který je odolný i proti roztržení, a je vybavena praktickým držákem na plechovky, který můžete používat i jako tašku. Toto kvalitní sedátko je ideální na cesty, například na pláž, kempování, rybaření nebo grilování.
Kempingový plynový vařič Outwell Annatto Stove
Prodám kempingový plynový vařič Outwell Annatto Stove - nový v originál krabici, nikdy nepoužitý skládací dvouplotýnkový vařič od dánské značky vyroben z kvalitní oceli. Prostorný pro větší hrnce i pánve s vysokým výkonem, používá bezpečné piezo zapalování. K připojení šroubovací kartuše poslouží inovovaná PVC hadice s automatickým vypínáním. Prodávám z důvodu jiného stylu kempování. Uvedená cena je bez poštovného, popřípadě osobní předání.
stan Outwell Vermont LP
Prodám stan Outwell Vermont LP. Vynikající stav, použitý 3x. Specifikace viz obrázek a odkaz.
Dětský spacák Outwell
Spacák Outwell Butterfly Kids Sleepingbag je ideální pro spaní uvnitř i venku; v chladnějších místech zajistí teplo kapuce a zateplený límec okolo ramen. Doporučená teplota rozmezí 20 až 10 stupňů nad nulou. Spací pytel má také velkou kapsu na zip uloženou na přední straně a extra prostor pro další úložiště je v kapse přenosné tašky, do které lze spacák snadno sbalit. Vnitřní materiál je strasně příjemný pro malé děti s kvalitou značky Outwell. Rozměry 165 x 70 x 40 cm Izolační náplň Isofill 700 g Typ izolační náplně Vnitřní materiál 230T microfiber 100% polyester Výška postavy (do) 130 cm Možné poslat na dobírku + 150 Kč nebo osobně předat v obci Lázně Toušeň nebo na Praze 9 (Vysočany, Černý Most). Inzerát je aktivní do smazaní. Vše je ihned k dispozici. Je možné se stavit. Původní cena 1300 Kč, nyní 700 Kč.
nafukovaci predstan ke karavanu Outwell Tide 380SA
Prodam nafukovaci predstan ke karavanu Outwell Tide 380SA. Stary cca 2 roky pc 38000,- Jedna se o verzi 3,8x3m vyska 2,55m jednoducha montaz pouze nasunutim do kedrove listy a nafouknutim, stavba cca 10 - 15 minut Soucasti je pumpa na nafukovani, stav perfektni. Cena k jednani 18900,- Po dohode muzeme i dovezt v ramci rozumne vzdalenosti za uhradu paliva. Neposilam, jedna se o velky balik!!! lokalita Ostrava Jih cena 3400,- zlotych Mówię też po polsku Nejlip volejte +420 -zero zero ctyri dva sedm sedm sest sest dva sest nula jedna nula -
Autostan Outwell Parkville 260SA
Prodám značkový jednou použitý autostan,koupili jsme karavan,přidám vnitřní koberec Outwell a podložku pod stan Outwell,kedrová lišta k připojení na auto,set k připojení na auto