inzerce, prodej, prodám, bazar

Kibi ruzove

Kategorie: Nosítka

Prodám cca jeden rok využívané nosítko českého výrobce kibi. Vše plne funkční, pouze svetlejší vybledlá barva vid foto.

Více informací napr.zde

Kibi ruzove
Podobné inzeráty
Dětské nosítko KIBI
Dětské ergonomické nosítko značky KIBI. Určeno pro děti 4 - 6 měsíců 20kg. Původní cena byla 2790Kč. Nošeno pouze 2x. Nosítko je úplně jako nové, bez jakýchkoliv závad. Možné vyzkoušet přímo na místě. Kibi EVO 2 je ergonomické nosítko, které roste s Vaším dítětem. Nosítko je určeno dětem od 4-6 měsíců do 20kg. Umožňuje nošení na břiše, na zádech a na boku. Vlastnosti nosítka: možnost nošení na břiše, na zádech a na boku Kibi je ergonomické nosítko, které roste s Vaším dítětem možnost plynulého nastavení výšky zádové opěrky možnost nastavení šířky zádové opěrky v oblasti zadečku a nožiček ergonomické nošení v korektní M poloze, která je příznivá pro vývoj kyčlí a páteře součástí nosítka je kapuce pro fixaci hlavičky spícího dítěte ergonomické bederní a ramenní popruhy, váha dítěte se při nošení rozloží možnost překřížit ramenní popruhy za zády oproti předchozímu modelu EVO má verze EVO 2 o 10 cm prodlouženou přední nepolstrovanou část ramenních popruhů. zapínání je na bezpečnostní přezku nosítko složíte do malého balíčku (ruličky) Nosítko je vyrobeno v ČR, s důrazem na výběr českým materiállů a komponent
Nosítko Kibi + softshellová kapsa
Ergonomické nosítko Kibi do 20 kg, skvělý stav, bez vad. Univerzální, oboustranná zateplená kapsa MaM, pouze dvakrát využitá, nová. Chrániče ramenních popruhů Jako celek 2200 Kč.
Softshellová kapsa na nosítko KIBI
Kapsa je jednoduchý a praktický pomocník, který udrží v teple nošená miminka i starší děti. Nemusíte mít speciální nosící mikinu nebo bundu, stačí přes miminko převléknout kapsu a vy si oblečete vaše běžné mikiny/bundy. Softshellová kapsa KiBi je dostatečně velká, je určena pro děti od narození do 3 let. Více informací naleznete pod linkem výše. Kapsa byla použita jen cca 5x, nosila jsem v nosítku jen příležitostně na výletě apod. Je jako nová. Barva je sytá bordó.
Nosítko Kibi Oksa
Prodám toto nosítko, čisté, neopotřebené, v dobrém stavu. Předání Praha 13 nebo Praha 1, případně Zásilkovna při platbě poštovného předem.
Nosítko KIBI Evo 2
Prodám nosítko KIBI Evo 2... Super stav..jen na občasné uspávání...ještě v záruce... Kolín nebo zasilkovna 79 KČ
Ergonomické nosítko KIBI
Prodám ergonomické nosítko deti od 4-6 měsíců do 20 kg.V TOP stavu.